Hello Florida!

5kommentarer

Nu har vi äntligen kommit iväg. Har varit en stressig dag eftersom vi inte visste om eller när vi skulle åka så vi har sprungit omkring i huset och packat och städat. Sedan fixade i alla fall låtsas farfarn att vi fick åka i hans privatflyg. Detta var heelt sjukt! Vi körde fram till flyget med bilen, typ 3meter ifrån, gick på utan säkerhetskontroll eller något och så åkte vi iväg. Bara jag, värdfamiljen och 2 piloter. Värsta lyxen. Säterna var stora och bekväma. Man kunde typ ligga ner i dom och man hade fotstöd. Inget störande folk runt omkring än, väldigt lätt och smidigt helt enkelt.
Landade i Florida halv 7 typ så det var mörkt så har inte sett så mycket. Var i alla fall betydligt varmare. Inte för det är varmt här men man behöver ju ingen jacka i alla fall!
Detta kommer bli en rolig men tuff vecka. Lite som att börja om på nytt, nytt hus och nya människor och det är väldigt jobbigt ibland. Speciellt denna tiden då man helst av allt vill vara med familjen och alla nära och kära.
Men är väldigt glad att vi kommit till Florida, vi hade sån himla tur! Och det låter ju faktiskt inte så dumt med att fira jul i Florida, eller vad tycker ni?

Saknar er! <3

Ida

Manhattan från flyget!

Bekväma säten!

Ashley på flyget:)

5 kommentarer

janne

22 Dec 2009 07:00

Blev helt sjuk när jag ser bilderna o hör om vädret

här kan vi glädjas åt att det är en minut ljusare på eftermiddagaen nu (15.25 igår 15.26 idag )haha, men de blir fortfarande mörkare på morgone

klockan är 7 på morgonen. har 7 timmar kvar till jullov.

nellie o sofie skulle ner till malmö på lovet.

kan skryta med att vi är färdiga med julklappar

en stålsträngad gitarr t julia o en dator till nelliie



det kommer en julklapp(nyårspresent) på posten snart till boston.

vi är som vanligt sena med allt.

har iallafall lagt in sillen o köpt julöl så jag klarar mig

god jul

janne

Helena

22 Dec 2009 08:15

Vilket liv du lever!!!Det är inte utan att man blir lite avundsjuk. Njut nu utav Florida!!!

Ha det bäst!



Kram Helena o Anders

kent

22 Dec 2009 08:43

tycker flyget påminner lite om ryan air... fast en fåtölj va större än min och jannes dubbelsäng i london

Som vanligt är det ju härligt att se alla godisbilder, mumma!! Vi hade godisfix i söndags, fantastiskt gott!! Ha så bra



Kent

mormor

22 Dec 2009 15:07

HEI IDA ! vilket lyxliv Du lever!Skall fixa det sista till julen.Blir en vit jul i alla fall! Ha det så bra ,vi tänker på DEJ !!kram mormor!

Nina

22 Dec 2009 15:44

Hej lyxliraren! Bara champangen o cigarren som saknas..fast det fanns väl oxå ombord!

Snart ska jag sluta jobbet o hämta Ellie hos Marie o Stefan, hon hämtade Ellie i skolan idag - skulle få naglarna julfina och gosa med Sotis o kanske skypa med dig. Detta har hon sett fram emot sen förra helgen, mycket kanin-prat nu för tiden..hon vill ha en i julklapp..men det kommer inte ske!!(hoppas jag). Ha en skön helg med mycket sol, mat och trevligt sällskap.

Kram Nina

Kommentera

Publiceras ej