Jul i NYC!

2kommentarer

Äntligen fredag.
Har inte hänt så mycket idag. Först Berns klass på gymet sen jobb 11.30-6.30! Sen har jag skypat, varit hos lovisa, satt in lite pengar, färgat håret och nu packat färdigt allt för i helgen.
Imorgon kommer Malin och Jessica och hämtar upp mej kl 6 på morgonen. Ska ta tunnelbanan in till Boston för att sedan 7.30 ta bussen till NYC där helgen ska spenderas. Imorgonkväll kl 8 ska vi på Lucia i svenska kyrkan. Det ska bli kul :) Sen ska vi väl bara gå omkring och shoppa och kolla på alla julsaker!
Borde köpa mej ett par jeans, handskar och en mössa! Och kanske några mer julklappar.

Nu är det verkligen dags att sova. ska ju upp om några timmar igen!
ha en bra helg :)
Puss&kram, Ida

2 kommentarer

Elin

12 Dec 2009 16:02

Åh va mysigt, ha de så mysigt i NY! fuskis, skulle behöva åka dit, har inte köpt mig någon julklapp än..

Kattis

13 Dec 2009 16:38

Hello Ida,



Ja, jag skulle gärna byta ut en dag mot en dag i Rimini. Vilken härlig blå himmel, man har ju nästan glömt bort hur den ser ut.



Idag är det Lucia och ikväll ska vi gå till kyrkan och titta på Josephine och hennes "gäng". Julia är ju också med i tåget. Faktiskt så är det lite puder på marken, vilket gör att det blir en mysig lucia-kväll.



Just nu sitter Nellie och Sofie nere i köket och "pluggar". Jag tycker det låter mer som en julkonsert - "Det strålar en stjärna" m.m. Jannes bas hörs också ibland. Ha ha....:)Du kan ju tänka dig;)



Hoppas du har haft det bra i NY denna gången också.

Nu är det inte långt kvar till tomten kommer....

Vi hörs innan dess!



Puss & Kram

Kattis



Kommentera

Publiceras ej