Tisdagen den 22 december!

2kommentarer

Tur att man tog med sig vinterjackan hit ner för idag på morgonen när kag vaknade var det bara 8 grader här ute. Men gick inte ut förrens kring halv 12-tiden och då hade det stigit i alla fall till 18 grader. Har inte varit jätte fint här idag men skönt ändå när man är van vid kallare väder!
Har inte gjort så mycket idag, lekt med barnen sen åkte vi även en runda till farföräldrarnas hus. De bodde typ i en jätte stor lägenhet på ett område med takvåning. Lägenheten var så himla fin och ni skulle ha sett utsikten. På ena sidan var havet och en kritvit strand nedanför. Solen stekte på och det var vindstilla så det var helt underbart och stå där uppe och höra havet.
På andra sidan såg man utöver golfbanan och många hus. Underbar utsikt och väldigt väldigt fint. Jag tror jag vill flytta hit!
Nu ikväll har vi ätit middag och sedan suttit och kollat på film.
Imorgon på morgonen ska jag, Helena och Ashely åka till en svenska affär hör i närheten. Ska bli kul :) Ska även försöka få biljetter till den nya filmen med piff och puff?

God Jul på er alla!

Här var vi idag!


2 kommentarer

Uncle K

23 Dec 2009 08:09

...och här va man lite glad i morse när det gått från -18 igår till -4, "värmebölja"!! Då hade det i och för sej kommit 10 cm snö, så det liknar faktiskt en riktig jul.... I vilket fall som helst behöver jag väl inte skriva att vi e liiiiite avundsjuka. Privatflyg till Florida - Cykel me trasiga växlar till Nevotex - ja, skillnaden är hårfin. Ha det!!

helena

23 Dec 2009 21:40

Ida, En god jul och ett riktigt gott nytt år från oss på kråkbärsstigen 3! Som vi sagt förut njut av livet! Kramar



Kommentera

Publiceras ej