Silverbay kurs i NY!

0kommentarer

Nu ska jag berätta lite om hur helgen i NY var. I fredags så började vi åka härifrån typ halv 11 och framför oss väntade en 5 timmars bilresa. Stannade på Mc Donalds och käkade lite sen fortsatte vi. Det gick faktiskt rätt bra, körde bara fel en gång. Men när vi började närma oss undrade vi vart vi hade kommit. Körde bara bland skog och jämte en sjö och det var typ inga hus någonstans..Kändes som man hade kommit upp i norra sverige. Väntade bara på att stöta på en björn. haha! Vi hittade i alla fall dit och vi var de första au pairerna som kom av ca 200. Så vi fick välja lektionerna först. Sedan hade vi många timmar på oss att bara ta det lugnt eftersom välkommsmötet var kl 10 på kvällen och vi kom dit runt 4! Flummade väldigt mycket på rummet, blev många skratt hit oich dit men det var väldigt trevligt och roligt!
På Lördagen började första lektionen kl 9-10.25 med exercising your mind. Vi körde lekar som; Kejsaren gillar kaffe men inte te! Efter det var det discodancing. Då dansade vi olika linedances till typ hiphop musik! På eftermiddagen hade vi en lång lektion med scrapboking som var jätte roligt. Fanns ju massvis med olika saker så man blev ju helt galen. Smålänning som man är, så roffade man ju åt sig så mycket som möjligt på slutet att ta md sig hem och ha till andra scrapbookingssidor. hah! ;)
På kvällen var det typ teater och sedan var det glasspaus och film. Twilight, den första filmen visades vilket var jätte bra eftersom vi skulle se den andra filmen på söndagen. Senare på kvällen skulle det vara något disco men vi alla var ganska trötta så vi gick upp på rummet istället.

På söndagen hade vi 2 lektioner. Någon typ hur man ska planera tid och pengar, vilket var väldigt tråkigt och seg. Spelade lite monopol på slutet, fast vårat lag förlorade. Kanske var för jag hade koll på pengarna? Haha ne skojar bara. Den andra lektionen var Amerikanska högtider. Då fick vi ut ett papper så skulle vi välja en högtid och planera en fest till det typ. Väldigt enkelt och slappt. Vid 11 var vi färdiga, då åt vi lunch och vid 12 började vi dra oss hemåt.

Jessica körde mej och Lovisa till Luciaövningen direkt eftersom vi kom hem tidigare än väntat. Fick med mej lucialinne och ljus inför framträdandena i december. Ska bara köpa glitter.

Sen åkte vi till bion där massvis med au pairer var. New Moon var såå bra! Vill bara se den igen NUU! Måste verkligen ta tag och läsa 3e boken nu. Var hemma vid typ 10 på kvällen igår och var helt slut.

Nu blir det en vanlig jobbvecka men får hitta på lite roliga saker under dagarna.

Här kommer lite bilder sen i helgen.

Kommentera

Publiceras ej