Florida del 4

1kommentarer

Idag var vi i nationalparken Everglades. Åkte svävare i en timme och tur hade vi som fick se 2 alligatorer. Vanligtvis när det är såhär kallt som det varit så sa dom att alligatorerna gillar att ligga på bottnen eller bara kika upp med ögonen ovanför vattenytan men 2 låg uppe på land och stekte i solen. Det var riktigt häftigt att se.
Efter 1 timme åkte vi tillbaka och åt lite lätt lunch på Starbucks. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och jag tog en löparunda. I eftermiddags har vi varit ute och ätit gott och sedan åkte vi till en sportaffär där jag shoppade loss.
Nu är vi färdigpackade och klara för att stiga upp tidigt imorgon och bege oss till flygplatsen i Miami. Kl 2 landar flyget i Boston och där väntas nog mycket snö. Fast nog inte lika mycket snö som i Sverige.

God natt

South Beach

Lovisa, jag och syrran

Miami Ink

Schnappi das kleine krokodil

1 kommentarer

Kattis

18 Feb 2010 13:24

Hello everybody,



Vad man kan se på alla bilder och läsa på din blogg så verkar ni ha det jättebra! Det är bara lite jobbigt att se den blåa himlen, sandstranden och havet;)

Här hemma lyder rubrikerna "Vintern fortsätter att hålla sitt grepp över hela landet", "Mer snö väntas in över Sverige - kan komma upp till en halvmeter", "Varning för halka" m.m.

Just nu vill jag emigrera!!



Njut nu av de sista dagarna tillsammans. Sen går det fort tills du också kommer hem Ida....



Kramar till hela familjen!

//Kattis



Kommentera

Publiceras ej