Onsdagen den 24 februari 2010

1kommentarer

Det händer inte mycket nytt här på andra sidan jorden, det är ganska lugnt och trist. Speciellt idag då det har ÖSregnat precis HELA dagen, nonstop! Och så har det varit gått och trist. Det är precis en sådan dag så man bara vill stanna kvar i sängen hela dagen och bara ligga med en fet godispåse och kolla på film. Men så blev det ju inte. Lovisa och hennes bror kom och hämtade upp mej på morgonen så åkte vi till gymet. Spinning mellan 9.30-10.30 med sämst musik idag. Var hemma halv 12, bokade klipptid och lite och helt plötsligt var kl 12. Dags att jobba! Har mest åkt omkring i bilen idag med Helena och skjutsat barnen hit och dit. Slutade kl 8 som vanligt och nu ikväll har jag varit hos Lovisa en stund och scrapbookat.
Händer det något där hemma? Blir det några plusgrader snart?
Just nu längtar jag efter att strosa omkring på gatorna på manhattan i bara short och linne, det vore ju inte helt fel.
Nn är det faktiskt att dags att stänga av datorn och lägga mej och läsa. Imorgon väntas jobb mellan 10-8 och då ska bland annat sätta upp bäbisens säng.

Nattinatti!

1 kommentarer

elin

25 Feb 2010 09:30

hihi, imon ska det bli plusgrader. får se hur de blir, kommer säkert bli kaos o massa tak som går sönder.. hoppas på de bästa. jaja nu ska jag iväg o jobba, rea på g. förresten ligger du en dag före, det var den 24 igår ;) puss på dig

Kommentera

Publiceras ej