Rhode Island, Six Flags, Newport

2kommentarer

Mitt skrivade har gått dåligt de senaste dagarna men det beror på att jag har varit såå busy så har inte hunnit med. Så nu tänkte jag i alla fall berätta om alla äventyr och resor som har varit med om sen i lördags.
Det började med i lördags morse att jag satte mej på tåget när till Rhode Island till Malin. Vid 10-tiden kom hon och hämtade upp mej i Westerly och så åkte vi till deras hus där. Innan hon började jobba så visade hon omkring mej i områderna hon brukar hänga nu för tiden. Sedan sov Quinn så då åt jag och Malin lite lunch och när hon vaknade så tog vi med henne ner till stranden där alla andra var. Tog inte mer än 5min att gå ner till havet, så sjukt nice! Badade lääänge i det underbara vattnet. Åkte även boogieboard, vilket var galet kul. Sedan gick vi omkring på klipporna i hopp om att få se krabbor..men icke. Istället gick vi upp till huset igen för det började bli sent och malin skulle börja jobba snart igen. Under kvällen var vi barnvakt åt 6 ungar.. men efter läggdags, runt halv 9 så blev det lite lugnare i huset och jag och Malin satt bara och tog det lugnt.

På söndagsmorgonen gick vi upp tidigt och var på stranden strax innan 9. Där tog vi lite fina kort sedan låg vi mest i vattnet och surfade på våra boogieboards. Det var grymma vågor denna dagen, typ 2m höga så det var perfekt. Efter några timmar så gick vi upp och duschade och sedan åkte vi till golfklubben som malins värdpappa är president över. Där åt vi god lunch innan vi begav oss mot Massachusetts igen. Åkte först hem till malins hus och sedan vidare mot mallet. Där gick vi i 2 timmar, och hann med och köpa en kofta och ett par mjukisbyxor från A&F. Vid 6 åkte vi till biografen för att se Eclipse, detta var även ett au pair möte så nu har jag gjort alla au pair möten jag behöver.. wiiho! Filmen var också KANONBRA! När filmen var över åkte vi hem till mej, packade om lite och sen drog till Malin och sov där.

På måndagsmorgonen började resan mot Six Flags. Ställde in gpsn på adressen dit och då visade den 2 timmar och 40min.. fast det bara skulle ta 1 timme och 40min. Men vi började köra men efter någon timme så ställde vi om det igen och då märkte vi att vi hade ställt in på att ta andra vägar så man slipper betala tull.. så typsikt..men men. Kom i alla fall fram till Six Flags runt halv 12-tiden. Gick in och gick mot en utav de grymmaste bergochdalbanorna. Bara det att när vi ställde oss i kön så var den skeeeeeeeeeeeeeeeet lång. Vi stog i kön i 100min för ett åk på 1min. DET ÄR SJUKT! Men den var rolig och läskig. Efter åket var det drickapaus för hela slaten. Att stå i 100min i stekhet värme utan vatten var en plåga. Haha! Sedan gick vi in mot vattenlandet och ställde oss i dom jätte långa köerna för olika rutschkanor med däck. Även att alla tog lång tid så var det väldigt roligt. Åkte en speciell där man sitter i ett dubbeldäck och så går rutschbanan upp och ner i en bana och i uppförsbackarna så gick däcket på ett band så det gick skit fort hela tiden.. typ som flumeride fast fortare.. väldigt roligt! Det gällde bara att hålla i sig. Vid 5-tiden gick vi ut ur vattenlandet och åkte en åkattraktion som var grym. Nästan som hangover fast längre och roligare. Vi körde all in och satte oss längst fram såg vi såg allt hela tiden. Därefter gick vi till ett hus där de berättade en hemsk historia och sen fick man gå och sätta sig på bänkar som började röra sig fram och tillbaka så att det kändes som allt var upp och ner.. fattade inte hur men det var riktigt läskigt. Efter att ha åk en linbana drog vi oss tillbaka mot Rhode Island, där vi var framme runt halv 11 tror jag? Hann på denna dag vara i 3 delstater.. Massachusetts, Connecticut och Rhode Island!

Idag på morgonen så började Malin jobba kl 9. Då åt vi lite frukost och sedan gick vi ner till stranden där två av hennes värdbarn hade surfinglektion. Det var kul att se, och man blev väldigt sugen själv. Därefter drog vi hem och packade och sedan började vi åka mot Newport. Detta är ett ställe i Rhode Island som ligger vid havet och är nog känt lite för de stora mansions som finns där. Alltså enorma hus där folk bodde förr. Malin berättade att hon var inne i ett av husen, The Breakers, som hade 70 rum och 20 badrum. Där bodde en gång i tiden usas rikaste familj. Det sjukt!
Det var i alla fall väldigt fint vid havet med alla fina stora hus. Jag och Malin hade köpt med oss jordgubbar och nutella som vi satt och smakade i oss vid havet. Under eftermiddagen gick vi bara omkring längs med havet och kollade i små mysiga butiker. Vi köpte ett jätte fint armband som ska påminna oss om den här tiden tillsammans.

Kl 20 över 5 gick mitt tåg hem, hann precis med det. Sedan bytte jag inne i Boston och vid 20 över 7 var jag tillbaka här igen. Har haft det sååå roligt under dessa 4 dagar. Detta ska ge mej energi för resten av veckan och för resten av min tid här. Fast det är knappt någon tid kvar här. Känns så konstigt! Börjar fundera varje dag på nu vad jag ska göra när jag kommer hem..men får ta det som det kommer tror jag.

Vill tacka för mitt paket med godis och en tidning som jag fick. Blev helt överlycklig. Ska snart lägga mej och läsa lite sen blir det nog att sova för jag borde gå upp tidigt imorgon och SPRINGA!! Måste springa bort alla onyttigheter som jag stoppat i mej. Men är det semester så är det..  








Lunch på golfklubben


Six Flags








Har inga mer bilder från idag för jag glömde min systemkamera.

2 kommentarer

Elin

14 Jul 2010 09:39

ÅÅÅÅÅÅÅH SÖTUNGAR! aså jag vill komma nuuuuuuuuuu :D

lovisa

15 Jul 2010 17:18

Ni ser inte ut att ha dethelt fel tjejer:) å, jag vill vara med er!

Kommentera

Publiceras ej