Lite mer om Disney..

2kommentarer

Inne på Magic Kingdom fast det många åkattraktioner och många olika slags parader mm. Det blev lite för mycket för barnen ibland när det fanns så mycket att välja på. De ville åka massa, ha massa leksaker och träffa olika disneyfigurer. Vi var bland annat på en kort 3D ”bio” eller vad man ska kalla det. Den var riktigt häftig, för när Kalle Anka fick vatten på sig på filmen så fick vi det också.. och Jack stod upp i sin stod och försökte nå olika figurer med sina 3D glasögon på sig. Haha!

Åkte en attraktion som hette Space Mountain. Det var en bergochdalbana som gick i kolsvart mörker hela tiden. Man såg bara stjärnhimmel. Gick inte lika fort som balder men tillräkligt för att göra en snurrig när man inte hade en aning om vart man åkte eller hur det såg ut.

Sedan var paraderna riktigt häftiga. Vi såg tyvärr aldrig en hel men gick förbi två. Den första började så fort vi kom in på Magic Kingdom och det var riktigt häftigt. Hannah Montanas ” Pumpin up the party” börjades spela överallt och det kändes som alla runt omkring en började röra sig till musiken. Sedan kom massa dansare och olika disneyfigurer.

Det var kul och se hur allt ser ut och hur det fungerar. Magic Kingodm var ändå lite likt Liseberg för det är i den parken som det finns mest åkattraktioner. Men här finns det något som heter fast ”fastpass”, vilket betyder att man går och fixar biljetter till en attraktion och så står det att man ska kolla tillbaka tex mellan 1och 2. Och vid den tiden kommer man och ställer sig i en annan kö som ska gå mycket fortare. Ganska smart faktiskt men jobbigt att hålla tider till olika.. och dessutom kunde man bara fixa en fastpass åt gången med sitt inträdeskort.

Blev även lite shopping inne på Disney World. En tjocktröja och lite annat smått och gott!

Här kommer lite bilder..







Idag har det varit en ganska lugn dag. Barnens kusiner kom och så gick farmorn, jag och barnen ner och spelade tennis. Sedan har vi även varit ute på golfbanan en stund och nere på stranden. Var inget badväder idag. Monligt och blåsigt men iallafall runt 20-25grader.
Blev väldigt sugen på tennis.. och tillochmed golf. Så pappa, vi får väl spela när jag kommer hem.
Nu ska jag snart lägga mej. Åker härifrån kl 6på morgonen tror jag. Planet landar kl 1 imon i Boston igen. Jobbar imorgonkväll men kommer få sällskap! :) Längtar så!

Take care.

2 kommentarer

mormor

26 Mar 2010 09:17

Vad häftigt det ser ut.Jag blir sugen på o hälsa på dej !Det var längesen du var med mormor på liseberg .Du satt i kärran o åt välling !KRAM mormor!

Anonym

26 Mar 2010 21:11

Hi,

Det måste ha varit en upplevelse att besöka Disney World - det ser verkligen häftigt ut... Skönt att vara tillbaka hos vännerna i Boston nu förstår jag.

Idag känns det som om att våren äntligen är här!!

Jippiiiiii! Luften är skön och fåglarna kvittrar:)

Bara det där vita på marken kunde försvinna:=)

Just nu är det fredagsmys här hemma = Julia och Nellie är hos kompisar, Janne tittar (eller lyssnar för ögonen är just nu stängda) på hockey och jag sitter vid datorn;) Imorgon åker Janne & jag ner till Malmö och bor i din mammas lägenhet. Trav för Jannes del (han gör vad han kan för att vi ska komma till dig i Boston) och shopping för min del.

Snart är det påsk och lite extra ledighet. Det ska bli sååå skönt. Hoppas bara vårvädret håller i sig....

Ha det så bra!



Kramar från Kattis

Kommentera

Publiceras ej