Regn

2kommentarer

Ännu en regnig dag här i Boston.
Kvällen med mina vänner gjorde dagen.

Carolas "Det regnar i Stockholm" passar bra idag.
Natti natti

/ I.

2 kommentarer

janne

31 Mar 2010 07:00

hallo ida

måste säga att du tar grymma bilder.

Sitter här me Oskar på fritids som deppar för att Frölunda åkte ut i hockeyslutspelet igår. vi har just tittat på dina bilder från disneyworld. ser häftigt ut. imorrn (skärtorsdag) kommer Marie o Stefan hem på lite middag.

Ska bli skönt me påsklov nu

ska tydligen bli bra väder idag. snön som du såg när du skypeade me nellie är borta nu o de är änligen vår. däremot är de blött ute o nässjö golfbana får tydligen vänta ngra veckor på att öppna.

klätterväggen är inget för mig såg jag

Nähä. dax att planera för utedag (kaffe, solvallatipset o skyddsfaktor 4 på näsan)

ha de o en glad påsk

janne

Nellie

31 Mar 2010 16:17

jag väntar fortfarande på ett visst lovat pris....

mina magrutor gå inte så bra eftersom jag nästan slutat på fotboll och är förkyld och hosta!!! shi jag känner att jag får lite panik när jag skriver detta.. men de e lugnt för på lovet blire springning och styrka varje dag eftersom jag satsar på rutor till beach 2010, har försökt att utogå nu 3 gånger denna vecka men alla har slutat med att jag tillslut hamnat hos bremers där vi snackat till typ 9 varje kväll! haha så de har inte gått så bra men nu jävlar e de hårdkörning.. ingen här i släkten (spec pappa och kent) tror att ja kmr klara det.. att inte bli en köttbulle om jag slutar på fotobllen... men nu ska jag visa dom.. supernellie e på G !! Haha kul brev jag skriver till dig om min träning.. hoppas din går bättre och att du ha de braaa.. pusss

Kommentera

Publiceras ej