Minnesota!

1kommentarer

Denna helgen har verkligen varit toppen önskar att vi kunde ha stannat där ett tag och varit lediga i några veckor, haha!
I torsdagskväll flyg jag och malin härifrån kl 5.52. Flygresan gick bra, mycket turbulens bara. Mellanlandningen gick också bra och smidigt. Vid kvart över 9 (minnesota tid) landade vi hos i minneapolis där karro stod och väntade på oss. Sen åkte vi hem till henne och efter lite rundvandring i huset och lite tjöt så gick vi och la oss.

På fredagen var vi nästan uppe med tuppen. Vi fixade i ordning oss och sedan tog vi karros bil och körde iväg. Första stopp var en scrapbookingaffär som inte vi har här i Boston. Sedan gick vi och åt lunch på applebees.

Därefter åkte vi in till St Paul? Eller Minneapolis, vet inte riktigt eftersom städerna sitter typ ihop, det är bara mississippifloden som delar av dom. Detta har jag lärt mej i helgen :) Åkte i alla fall och tittade på lite kända skulpturer. Typ skeden och körsbäret. Vi besökte även det svensk-amerikanska insitutet. Sen åkte vi till någon park typ och tittade på lite vattenfall och gick omkring och var väldigt flummiga.
Karro visste ett mysigt café inne i St Paul så vi tänkte åka dit men när vi väl kommer dit så kommer vi på att vi kanske borde äta mat istället och sen kunde vi inte bestämma oss om vi skulle gå på bio. Så det slutade med att vi satt typ i 45min i bilen och kunde inte bestämma oss, haha!
Tillslut åkte vi och mötte upp karros kompisar och åt lite kinesmat och sedan åkte vi till en drive-in bio. jukt coolt var det. Sådär som man sett på film ni vet. Alla åker in i sina bilar till en jätte parkering och så sitter man i bilen eller i bagaget och tittar på en jätte skärm. Men eftersom det inte var så varmt så satt vi inne i bilen men radiokanalen som ljudet till filmen var på funkade inte i Karros bil så det slutade med att vi vara satt och pratade i bilen hela filmen. När den andra filmen skulle börja så var vi så trött så vi åkte hem. Dessutom började det regna katter och hundar och åska hur mycket som helst.
Kom hem runt halv 1 tror jag och då var det god natt med det samma.

Fortsättning följer.. måste ringa mamma nu innan jag börjar jobba!

Måste säga att det är sjuuuukt varmt här i Boston just nu. Var uppe och sprang idag på morgonen och det var typ 25 grader..om inte mer! Tur att inte solen lyser för då hade jag dött.

Ha en bra dag! Kram Ida

Utanför svensk-amerikanska institutet




mer bilder kommer också..

1 kommentarer

Elin

03 May 2010 22:58

åååååh va mysigt vill också :D men snaart hihi

Kommentera

Publiceras ej