Sara på besök!

1kommentarer

Vilken skit dag! Men vilken tur att jag har en underbar kompis här med mej!
Igår förmiddag gjorde jag lite slingor i håret hos frissan och försökte plugga lite!
Runt 2-tiden kom Sara!! Vi tog det bara lugnt och lagade lite köttfärssås och spagetti fram tills det var dags för Body Step! Igår körde jag 2 låtar, och det går bara bättre och bättre. Riktigt kul att Sara kunde vara med också.

Idag hade vi tänkt att åka in till jönköping, men när vi vaknade och kollade ut så ångrade vi oss genast. Världens skitväder är det!! Snöblandat slask!!
Vi har iallafall tagit oss ut för att handla idag, hämtade även upp mormor som hängde med till ica.
Nu håller vi på att laga morotssoppa.. får se hur det blir..

Resten av dagen ska vi bara mysa inomhus. Ikväll blir det kyckling, couscous, tzatsiki och massa god efterrätt:)

mamma och pappa, nu kan ni verkligen njuta av värmen för här är det verkligen skitväder! blää..

försökte ta en bild på hur det ser ut ute idag!

dagens lunch!

kramar till er!

1 kommentarer

Anonym

05 Feb 2011 04:03

Soppan ser god ut, utsikten från fönstret inte lika rolig. Hoppas Sara och du får en mysig helg!

Vad har hänt här idag, jo först träffade vi ett par från Linköping som är här på semester och som också har två barn som kommer på sportlovet. Vi tog en promenad mellan 9-10 sedan hem och tog en god kopp kaffe. Efter det drog vi till beachen som ligger närmast, ca 5-10min med bil. Där fläktade det skönt men mina armar blev lite lätt brända , särskilt när man inte känner sig varm... Vi smulade lite med soffi o Ida sedan kl 18 blev vi upphämtade av Linköpingsparet och vi åkte till matställe och åt gudomliga baby-back-ribes, föll isär utan minsta kniv, till detta en Cole slaw sallad... Mums. Sedan åkte vi hem till deras lägenhet, och satt där i ca en timme, nu är vi hemma i lägenheten igen... Fortfarande varmt och skönt så det har blivit ett par dopp i poolen under dagen också. 29gr i poolen var det i eftermiddags. Inga djurupplevelser idag Nina , inte heller någon golf. Du måste pussa Kalle från mej och hälsa till övriga familjen, det är roligt att läsa det ni skriver också ! Något om djur kan jag nog ändå klämma in. Det stod vid beachen att det var förbjudet att fiska haj, det var för övrigt ingen som badade , (mer än en gubbe som var i lite snabbt, vattnet till shortsen) ni förstår säkert varför vi inte bröt den trenden...

Kommentera

Publiceras ej