Söndag.

3kommentarer

Har haft en skön helg!
Redan söndag kl 19.. fattar inte vart tiden tar vägen?

Dags att ladda inför en ny vecka!
Under kommande vecka väntar mycket plugg, massa stepträning för att lära mej in alla låtar, packning och sedan ha en underbar helg med Sara som redan kommer på torsdag!
Blir kanon!


mamma och pappa, är det tömmning imorgon, måndag?
kramar!

3 kommentarer

Marie

31 Jan 2011 02:55

Ingen tömning. Här är allt bra, varmt och skönt. Fin lägenhet med liten pool precis vid vår uteplats. På vägen hit åkte vi längs everglades och såg massor av krokodiler son låg och gassade i solen. Nu har vi varit och handlat så kylskåpet inte ekar så tomt. Jag visste inte hur mycket ett lb var när jag skulle köpa skinka, frågade hur många skivor, och expediten sa att det räcker till ca 4 smörgåsar, vad dyrt tänkte jag men tänkte att det är inte lönt att köpa till mindre än 4 smörgåsar. När hon skivat upp hälften fick jag stoppa henne, nu har vi skinka till hela semestern, haha. Amerikanska smörgåsar... Haha. Runt omkring oss bor många svenskar som ger tips, alla spelar golf så det kan nog bli nån runda i veckan, vi har också sett några "malls" så det blir nog en och annan shoppingrunda,men de närmaste dagarna blir det nog mest sol... :)

Karlssons på andra sidan bron

31 Jan 2011 22:20

Härligt! Det låter som ni har det riktigt gott och det är klart, att risken för golf låter stor... Ha det riktigt bra, och fortsätt skriv, kul att läsa!!



KentNinaTimEllieKalle

Marie

01 Feb 2011 03:41

Härlig dag, ca 25-26gr spenderat nästan hela dagen vid poolen, ikväll har vi grillat på vår grillplats som vi delar med de andra som hyr här och som ligger vid en kanal . Det blir mörkt snabbt så det gäller att bli klar med biffarna i tid. Ett par hade stött på en krokodil på golfbanan idag , det känns ju tryggt inför kommande spel.. Nu blir det natti, vi är uppe lite senare nu men jag vaknade 5.40 i morse och var klarvaken, fick vänta in solens uppgång innan vi tog vår morgonpromenad.....skriver mer i morgon nu när jag vet att gon läser...

Kommentera

Publiceras ej