Onsdag= Sol&Bad och lite plugg..

2kommentarer

Lite dålig uppdatering här men jag har ju gott sällskap som lockar mer än bloggen.
 
Idag på förmiddagen så gick vi ut i solen för att plugga/läsa lite. Men det var så fint väder (inte ett moln) så vi bestämde oss för att åka till South Bank. Så för att snabbt ta oss dit så tog vi bussen och så la vi oss och solade och badade vid lagoonen. Så skönt!
 
Därefter gick vi och handlade (som alltid- vi är bäst på att handla mat!) och gjorde oss lite sen lunch som bestod utav köttbullar och mackisar med en majskolv till efterrätt+lite choklad.
 
Jag cyklade iväg till skolan vid 4 för att gå på en Tutorial, där vi även hade quiz. 
Nu ikväll har vi tränat och bokat lite boende och bil tills helgen. På fredag hämtar vi upp en hyrbil kl 8 på morgonen och så ta oss till Noosa och sova där en natt. Därefter kör vi ännu mer norrut till Hervey Bay för att hälsa på mattias syssling och hennes fästman. Det blir trevligt! Kanske en tur till Fraser Island också om vi har tur:)
 
Annars är det bra här.
Här nedanför sängen, på madrassen, ligger en kräfta!!! Jag har då pratat om att man måste ha solskyddsfaktor- alltid!! Men det verkar inte riktigt ha gått upp för gubben. Så nu ligger han här och är lite kall, fastän man skulle kunna steka ett ägg på både bröstet, magen, låren och näsan.
 
Nu; lägg dags!
 
Go natt!

2 kommentarer

johanna

17 Apr 2013 15:09

Åh så kul att ni ska hälsa på Hanna!! Och fraser Island är ju jättefint, dit måste ni åka. Och i Hervey Bay kan man flyga skydive.. Just as You know ;-)

solbritt

17 Apr 2013 15:29

Ja, vad kul att ni ska upp till Hanna . Då måste ni hälsa från mej och hela släkten här hemma.

Kommentera

Publiceras ej