Överlycklig

2kommentarer

Kom hem från skolan, träning och en träff med Malin och då sa en utav killarna här att jag hade fått ett stort kuvert på posten. Sprang glatt upp för trapporna och hittade det. Åh vad glad jag blev. Jag brukar vilja försöka gissa vem det är ifrån genom att kolla på handstilen på min adress men jag kunde inte klura ut utan fick titta avsändaren. Det var från Mattias mamma! Hon har skickat bilder på Sveriges landskap som jag kan sätta upp på väggen- och det blev så bra. Fick även lite annat fint. Åh ni fattar inte hur glad man blir av post när man är borta! Helt fantastiskt!
Nu är jag dötrött så det är dags att nana. Men först måste jag gratta min morbror på hans namnsdag Lage en dag försent! Grattis!

God natt!

2 kommentarer

Solbritt

28 Feb 2013 21:43

Vad du är gullig Ida, vad roligt att du uppskattar lite Sverigebilder mm, säg till om det är nåt mer du vill ha. Jag skickar gärna fler brev. Må så gott, kramar från oss i Gransäng.

Solbritt

01 Mar 2013 15:17

Vad roligt att du gillade brevet o innehållet. Jag vet att det är kul att få post när man är utomlands så länge som du är, jag skickar gärna fler brev till dej. Säg till om det är nåt speciellt du vill att jag ska lägga i! Må så gott, kramar från oss i Gransäng.

Kommentera

Publiceras ej