21/1 Sightseeingtour

0kommentarer

Sightseeingtour in Sydney

 

Idag var det dags för en sightseeingtur i Sydney. Vi tänkte att vi skulle gå med turen som hostelet har, där man går till olika delar av Sydney och tittar i typ 5 timmar. Så vi väntade tills 11 nere vid receptionen men på något sätt lyckades vi ändå missa när guiden gick även om han hade varit och pratat med oss om att vi skulle med.

Så jag fick hoppa in som ”guide” och jag, martina, emma och två kanadensiska killar från vårt rum gick vår egen tur hela dagen. Det var riktigt kul faktiskt. Det var nog min socialaste dag hittills på denna resa. Killarna var väldigt easy-going om man säger så. Det spelade ingen roll vart vi gick, de hängde bara på. Bra att ha med killarna så de kunde ta kort på oss. Synd att vi inte gick i affärer för då kunde de ju burit våra kassar. Haha

 

Så idag gick vi bla till darling habour igen, the rock, Habour bridge, operahuset och botanic garden. Kul att ha sett detta! Till en början så var det väldigt molnigt och kanske 23-25 grader, väldigt skönt och bra att gå i. Sen efter lunch så sprack vädret upp och det blev jätte fint och varmt.

 

 

Påväg hem tillbaka till hostelet så stannade vi på Cools och handlade. Sedan så gick vi till en travel agency för att boka buss, hostel och tripper inför NZ. Vi hittade tillslut en buss för 400 dollar som tar oss runt både södra och norra ön. Detta kommer bli väldigt spännande. Vi ska tillbaka dit imon på morgonen för att boka alla hostel och så så vi har det gjort.

 

Eftersom detta tog väldigt lång tid så var vi inte tillbaka på hostelet förrens kl 9 trots att det ligger precis runt hörnet. Vi lagade vår goda mat (kyckling, ris och tsatsiki) och nu har vi precis duschat och ska sova. Resten av våra roomies sitter här på rummet och förfestar och ska ner till baren snart!

 

Nu ska vi gå och lägga oss! God natt

Kommentera

Publiceras ej