Buss till Nelson

1kommentarer

Idag har vi åkt buss i princip hela dagen och hur många kringelikrogvägar som helst. Det liknade bussresan upp till vulkanen Teide på teneriffa. Vi började kl 8.30 i Kaikoura sedan fortsätta vi mot Picton och vidare till Nelson. På vägen har vi stannat några gånger, bla på en vingård. har varit riktigt fina vyer. Många säger att det liknar Norge till en viss del.
Vi kom fram hit vid ca 17 i eftermiddags och då skjutsade våran busschaufför oss till supermarket och så handlade vi lite och så fick vi också åka med hem. Vi lagade god lax, sås och pasta och sedan gav sig martina ut på en löpartur medans jag och emma gick på en promenad. 
Finns ett högt berg här precis intill som vi gick upp för till utkiksplasten. Så fint!
 
Nu har vi duschat och alla sitter vid sina datorer eftersom vi har fått 90min gratis från hostelet.
Imorgon kl 8 åker vi vidare mot Greymounth. 
 
God natt och puss och kram!
 

1 kommentarer

Daddy

27 Jan 2013 17:35

God morgon Nuffs !

Söndag eftermiddag i Nässjö stad. Kylan har släppt taget för denna gång. Endast några minusgrader och mildare på gång. Har varit bäst att hålla sig inomhus och kolla på toppidrott.. Idag avgjordes nämligen Australien Open i tennis. Otroliga bolldueller och till slut fick hemmasonen Murray ge sig för Djokovic.
Du har alltså upplevt Teide ännu en gång.. Sofie skrattade när jag nämnde detta för henne. Hoppas du slapp huvudvärken denna gång. Hoppas du får spännande veckor på NZ.. Har pratat med en del som rest där och samtliga längtar tillbaka. Jag och Sofie börjar längta ordentligt till vår resa.. eller som Soffan uttrycker sig.. "Jag har inte sett solen på 1 1/2 år.."
Ha de gott älskling

Kommentera

Publiceras ej