Byron Bay

1kommentarer

Idag har det varit en riktigt go dag på stranden här i Byron Bay. Vi tog en sovmorgon och sedan gick vi och handlade go frukost och lite annan mat. Vi kom ner till stranden strax efter 11 och låg där tills halv 5. Martina hade sin egna lilla dag idag så hon var ute och promenerade på förmiddagen och kom ner till stranden i 2 timmar och sedan var hon på hostelet.

Stranden och havet var helt underbart idag. Inte för varmt för att ligga och steka och havet var svalkande fast man kunde ändå ligga i.

Efter 5 så gick vi och gjorde pasta med lax+sås/gryta. Riktigt gott även att kryddorna saknas. Vi har varit på en promenad här ikväll längs med stranden och sett solnedgången och nu håller vi på och tvättar och har precis duschat. Havet är väldigt salt så man blir helt vit på armarna av allt salt så att duscha är underbart.

Nu sitter jag här i mina nyinköpta harlem-byxor i min säng på hostelet. Helen strukturerar upp sina kläder och planerar vad hon ska ha på sig på hemresan. Hon har ju tyvärr bara 3 dagar kvar..

 

Ikväll blir det nog en spelkväll här. Yatzy och kortspel kanske. En chicagorunda hade ju inte varit fel, eller hur Nellie, Sofie och Julia??

 

Och kul att ni kommenterar mina blogginläggJ Blir väldigt glad så fortsätt med det!:)

 

Puss och kram från oss!

1 kommentarer

Karro

18 Jan 2013 10:20

Ida!! Du verkar ha det hur bra som helst, allt låter så härligt! Fortsätt skriva, himla roligt att läsa!! Puss och kram. Ps. Det är till och med iskallt och snö i Lund.. Så njut!! ❤

Kommentera

Publiceras ej