Sängliggandes, sista datum och gräshoppor

1kommentarer

Jag har ju varit så himla lyckligt lottad att få så många härliga brev från er. Det har verkligen värmt! Nu måste jag dock säga nej tack till mer brev. Det är ju så att jag inom en framtid åker hem och då vill jag ju inte att jag ska få brev som jag missar. Därför måste jag säga att nu snart får ni inte skicka mer brev. Det har ju inte tagit mer än 10 dagar typ att skicka men jag vill hålla mig på den säkra sidan eftersom jag vet att det kan strula till sig ibland.
 
Det andra jag vill ta upp är om det är någon som har erfarenhet av envis hosta. Jag slutade ju med min antibiotika nu för ett tag sedan men denna hosta sitter minst sagt i sig. Hostar upp massa slem och dessutom har jag så ont i bröstkorgen. Speciellt när jag hostar. Det känns som en sjukt ond träningsvärk eller som om någon kramar mig väääldigt hårt. Ska det vara så? 
Sedan är jag ju helt slut. Pluggar 30min, sover 2 timmar. Så har dagen sett ut idag. Så irriterande. Vet inte om jag är övertrött och har sovit för mycket eller om det är så att jag behöver sova? Sover ju liksom minst 8h/natt.
 
Härromdagen hade jag dock mer energi och var ute på en liten fotorunda. Har nästan glömt bort hur min leksak fungerar. Måste ta tag i det där och färska upp inställningar och funtioner.
Gräshopporna var de mest intressanta att fota den dagen. De är ju så sjukt stora här!! 
 

1 kommentarer

Kent

11 Jun 2013 07:42

Hej!
Längesen jag skrev, men det va kul att se dej via telefonen i lördags! Du såg rätt pigg ut, efter att ha läst din journal här på bloggen på sistonde... Hoppas du blir av med hostan bara. Ha det gott, så ses vi snart!

Kommentera

Publiceras ej