Söndag- bara 3 veckor kvar!

1kommentarer

Slapp söndag är det här. Mycket regn och trist väder, men fortafarande varmt. 
Började dagen med att prata med Mattias och Emma. Trevligt! Sedan efter mycket slappar-tid i sängen tog jag mig upp för att äta frukost. Gjorde god gröt. Men hade precis hällt på kanel, äpplen och mjölk och tagit första skeden och insåg hur äcklig mjölken var. Usch! För gammal- trots att utgångsdatumet inte hade gått ut. Det kanske är rötmånad här hela tiden så man måste vara extra försiktig, eller vad tror du Mattias? Haha!
Det var ju bara att göra sig frukost nr 2. Vilket blev ägg, kiwi och lite naturell yogurt. 
Sedan har jag varit på gymmet, crosstrainern, trapporna och lite styrka. Så skönt! 
I eftermiddags har jag varit och handlat, ätit mat och suttit inne på mitt rum och fixat och tagit det lugnt. Riktig slappardag med andra ord.
Imorgon är det en ny vecka och då börjar alla tutorials i alla ämnen. Har aldrig haft det innan men tror det är som workshops eller små diskussions-klasser typ. Hoppas det blir bra! 
 
Idag är det exakt 3 veckor kvar tills pappa och Sofie kommer. Känns som tiden kommer så fort tills dess. Ska ha hunnit med mycket i skolan fram tills dess.
 
Under helgen har jag i alla fall varit på ett Hillsong möte och på ett shoppingmall som var riktigt bra. Tror Sofie skulle vilja åka dit. Annars har det inte hänt så mycket. 
 
En tjej från ovanvåningen kom ner helt chockad idag på morgonen. Hon hade öppnat på locket till en utav soptunnorna och sett massvis med små vita maskar,..som sedan klättade ut över hela golvet. Så sjukt äckligt!!! Det var bara att hämta en utav killarna i huset som fick gå ut med hela soptunnan och sedan sprang tjejen omkring med starkt medel och sprutade på de som var på golvet. Det är alltid något som händer i detta hus..trevliga och mindre trevliga saker! 
 
Nu ska jag slappa vidare!
Ha en bra söndag.

1 kommentarer

Ellie och mormor

03 Mar 2013 10:12

Hej! Är hos mormor och har ätit pankakor och ska snart gå ut och gå och nu börjar våren komma.kram Ellie! hej!! nu fyller snart morfar år ,så barn o barnbarn var här i går !! vi saknade dej o julia.på tisdag kommer hans syskon ,mm, då blir det smörgåstårta! var rädd om dej stor kram mormor!!

Kommentera

Publiceras ej