Då vad det snart dags att säga hejdå Nässjö för ett år. Åker till landvetter för att sova över där inatt sen går flyget imorgon kl. 7.30. Har byte i Frankfurt, sen drar jag vidare till New York :) Jag hoppas att flygresan och allt går bra och att väskorna hänger med som dom ska. Hade lite problem igår när jag packade, handbagaget får bara väga 8kg, mitt vägde 12kg. Men det ska nog lösa sig det också.
Nu väntar jag bara på att säga hejdå till tjejerna, packa ner det sista och sen stänga resväskorna. Sen blir det nog en trip till hemmakväll också ;) Åt nyss mammas köttbullar med sås och potatis, kommer sakna det!

Gårdagens fika med släkten var lyckad, speciellt på slutet eller vad säger ni tjejer? Chicago, Michael Jackson och Beat It :)  Har verkligen kul med er, alla dansar och springer omkring hur som helst och bryr sig inte om nåt. Det är härligt!

Nu ska jag nog ha lite mental förberedning, hahah:)
Hejdå Nässjö, vi ses om ett år!

Tack för en trevlig ikväll igår tjejer. Hade så himla skoj och fick så mycket fint. Kommer tänka på er varje dag och sakna er så mycket.
Idag kommer släkten och säger hejdå. Det blir lite smörgåstårta och fika. Nu känns det verkligen nära men jag förstår fortfarande inte riktigt att jag ska vara borta ett år. Ett år är så lääänge men ändå en så kort tid, därför säger jag att jag bara ska vara borta en stund :)
Har sovit min sista natt (för ett år) i min säng, det var underbart. Inatt ska jag sova hos pojkvännen och imonkväll åker vi till Göteborg och sover på nåt ställe nära flygplatsen så pappa och mamma slipper köra mej mitt i natten.
Hör av mej innan jag åker!
Kram Ida

God morgon världen!
Idag väntas massa roliga saker. Först och främst måste jag PACKA, har iallafall börjat packa ner lite nu men så fort jag ser alla kläder och saker som ska med så står det bara still. Det är så mycket som ska fixas och istället för att göra allt så gör jag ingenting. Vet inte i vart jag ska börja.
Sen kommer Julia, så ska vi fixa lite med datorn och så. Därefter ska jag och Malin åka o handla allt tills ikväll och baka och fixa massa för vid 7 kommer alla underbara tjejer (Natalie du skulle varit här). Vi ska ha ett litet avskedsparty:) Det kommer bli väldigt roligt men ändå jobbigt att säga hejdå till alla. Kommer sakna er så fruktansvärt mycket.
Nu är det dags att sätta fart. Fort in i duschen och sen fixa sig lite.

Ida

Vad är det man egetligen ska skriva i en blogg? Det verkar ju hur lätt som helst när man sitter och läser andras bloggar men när man själv ska skriva står det helt still. Men det kanske går bättre när jag kommer till USA och har lite och berätta för er:) Men jag kan iallafall tala om att Elin och Lina var här en stund idag och då passade vi på att ha roligt framför kameran och det blev ju många snygga kort...
Var även nere och tittade på basketträningen. Blir så sugen på att träna. Vill bara komma in i vardagen igen och äta och träna "normalt". Är sugen på lite olika pass som spinning, pump och step up. Hoppas jag hitar ett gym med några av dessa pass.  
Nu är det dags att fixa till lite i rummet. Är det någon annan än jag som alltid får lust att städa på kvällen?
Imorgon blir att det fixa och köpa de sista viktiga sakerna. Kopiera pass, visum med mer sen kanske laga en mysig middag med pojkvännen.
Ta hand om er.
/Ida

Då är det bara 6 dagar kvar i detta land.
Va tiden har gått fort! Jag som har tänkt och planerat jätte många saker men så rinner bara tiden iväg. Nu får jag verkligen ta och spendera de sista dagarna på bästa möjliga sätt. Jag vill ju hinna med att vara med mina nära och kära så mycket som möjligt.
Angående packningen så går väl den sådär. Vet inte vad jag ska ta med och inte ta med. Har ju hört att man ska ta med så lite som möjligt men hur lätt är det egentligen att packa 2 resväskor för ett år? Men jag har ju som sagt 6 dagar till på mej. Handbagaget bli det största problemet. Där ska alla tekniska prylar, kläder och skor för 4 dagar få plats i. Får se hur jag ska lösa detta problem, haha.
Ne nu är det dags att laga lite mat, kanske lite pancakes :)

Kram Ida