Har haft en skön helg!
Redan söndag kl 19.. fattar inte vart tiden tar vägen?

Dags att ladda inför en ny vecka!
Under kommande vecka väntar mycket plugg, massa stepträning för att lära mej in alla låtar, packning och sedan ha en underbar helg med Sara som redan kommer på torsdag!
Blir kanon!


mamma och pappa, är det tömmning imorgon, måndag?
kramar!

Dagen började redan kl 05.45 för min del. Har haft väldigt svårt att sova inatt eftersom jag varit väldigt nervös. Övade och övade igår kväll men kände att låten ändå inte satt perfekt. Så jag gick upp vid 05.45 och satte mej och lyssnar på låten och blev ännu nervösare. Sedan packade jag färdigt, gjorde frukost osv. Vid 7 gick emelie upp och sa hejdå till mej o så. Vid 8-tiden var jag på gymet på odenplan och redo för den sista dagen av denna utbildning. Vi började med en tävling för att värma upp och sedan satte vi igång med presentationerna och min låt faktiskt bra. Satte koreografin och coachade deltagarna igenom hela låten. Bara småsaker att tänka på.  Sedan hade vi teknikpass och lunch. Allas kroppar var HELT döda typ. Och det är ju sjukt at jag har stukat långfingret. Haha!

Sedan hade vi ännu en lek/tävling och presentation nr 2. Även den gick bra! Lite feedback och slutvärdering och vid 3-tiden var det slut.

Nu sitter jag på bussen hem, förhoppningsvis hinner jag med tåget till nässjö också från jkpg ikväll! Även om jag är helt slut i kroppen så har jag mycket energi och vill bara lära mig resten av de 10 låtar för att börja köra igång med body step! Kommer bli super kul.

Dags  att kolla på lite film tror jag!

God natt :)

Uppdaterar lite snabbt från ipoden. Igår var det då dag 2 med utbildningen. Jag fick visa upp min låt 2 gånger och det gick riktigt bra faktiskt.  Körde ett grymt hårt sirkelträningspass så har ont lite här och var idag.  Har knappt kunna sova inatt, har varit ganska nervös inför dagens låt men hoppas det går bra. Sitter nu o försöker få i mig lite gröt såhär tidigt på morgonen.  Jag ska ha en riktigt rolig sista dag nu här i sthlm. Ikväll går bussen hem kl 17.30. HaeHar en bra dag. Kram
Började kl 8 idag då! Åkte vid 7 från Emelie och även om hon tog sällskap med mig så var jag som pappa i New York, alltså ingen koll på vart jag är eller vart jag ska. Men jag hittade och hann i tid :)
I började med att köra igenom hela passet och efter det var det lite teori om hur man blir en bra instruktör osv.. sen lunch, teknikpass (som var skit jobbigt) och sedan ännu lite mer teori.
Slutade kl 4 och då var man helt slut.. vill inte veta hur mina vader kommer vara imon!
Har ju fått en låt tills imon som vi ska visa upp 2 gånger och bli filmade.. jag fick låt nr 2, alltså en uppvärmningslåt och en ganska enkel så det är jag väldigt glad för. Har stått och övat många gånger nu och fattar inga var jag har gett mej in på.. kommer ja sjukt lång tid att öva in 12 låtar!
Har ätit lite tacos med Emelie nu ikväll och snart ska jag packa inför imon och öva öva öva!
Imorgon, lördag, börjar vi kl 9 och slutar vid 5.. blir en tuff dag..

Nehe, back to work!

Kramar, Ida

Påväg mot Stockholm för en riktigt tuff men rolig helg!
Idag när jag kommer upp så kommer Emma (en tjej som jag mötte i Boston och som jag inte har sett på ett år) och möter mej. Vi ska ta en fika och sedan ska jag möta upp emelie när jag tränat. Ska bo hos henne nu i 3 nätter. Ska bli riktigt roligt att träffa de båda!
Men anledningen till att jag åker upp till Sthlm är att jag ska på en utbildning fre-sön, ska ju nämligen bli Body Step instruktör :) Har hört att det kommer bli riktigt tuff träning som väntar men jag är taggad till tusen.

Imorgon, fredag så börjar vi kl 8 direkt med träning. Sedan är det lita allt möjligt under dagen som väntar. Hålle rpå ända till kl 17. Från både fre-lör och lör-sön har jag en låt som jag ska öva in och visa upp och bli filmad och utvärderad. Känner mej lite nervös eftersom jag aldrig gjort detta förr men det bli nog bra!

Så på söndag kommer jag hem.. om jag är hel får vi se :) vaderna kommer väl vara som stora stenar!

Ha en bra helg!
Och förresten, bussen är ju asgo :)


Här kommer lite bilder från när sötast lille kusinen Kalle döptes i lördags.

Gudmor och Kalle

Han hann somna innan det ens började :)

Daddy och sister

Vilken gullunge!!



Söt morbror! Alla är vi då olika..

3 generationer!

Gott nytt år till er alla!
Måste säga att det nya året har börjat bra. Träning och slappa dagar! Ser fram emot 2011 och har många saker på min "Ska göra 2011"-lista.
Tänkte visa lite bilder från slutet av år 2010..