Söndagar är då bästa dagen på hela veckan.

Att ägna hela dagen åt sig själv och bara lämna allt och alla "måsten". Det är så skönt att slippa sätta sig ner och försöka förstå, läsa eller göra skolarbeten. Utan istället bara låta skolböckerna vila på köksbordet. Nu i december är det så mycket annat man vill göra, julpyssla, julpynta, baka och umgås med vänner osv. Motivationen till att plugga 8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan är låångt borta för min del. Om jag inte tar en dag i veckan som jag fyller på med ny energi skulle veckorna bli riktigt jobbiga.

Hoppas ni har haft en bra söndag och att ni har fyllt på med ny energi inför en ny härlig, lärorik vecka. Om ni inte har fyllt på med ny energi så får ni ta er till Sportlife 18.00 i Jönköping så jag ska minsann köra slut på er och sprida julglädje till er alla!

Ha en skön vecka!

Här är en bild från fredagens julkonsert som jag var på med Emma, Helen och Martina! Sjukt bra och proffsig, det rekommenderar jag verkligen!

Kan också passa på att visa gårdagens cykeltur med Emma. Jag skulle bara hänga med henne till biltema och vi hamnade på Media Markt och kollade på datorer och sedan vidare till ÖB..allt för att slippa plugga!
Jag inhandlade en ny "ringklkocka" till cykeln eftersom min har gått sönder som vi länge skrattade åt. Jag kommer skrämma livet ur folk som går i vägen här i Jönköping. Och sedan skulle jag också köpa toapapper och hushållspapper och få med mig allt på cykeln. Ja det blev gårdagens skratt kan man lugnt säga!

God morgon mitt vinterland! Snön har kommit och jag tycker det är faktiskt lite mysigt. Vad tycker ni?
Det passar liksom in bland alla julsaker man ser runt omkring en.

Igår var det julbak för full rulle, men jag tjuvstartade redan i lördagskväll med baket och testade faktiskt på att göra hemmagjorde marshmallows. Dom blev helt okej, lite likt det där vita i mums-mums.
Men igår samlades vi, nästan alla som är med på julafton och bakade för fullt. Det gjordes pepparkakor, mozartkulor, knäck, lakriskola, mintkolor, rocky-roads och några andra godsaker som Kent gjorde som jag inte vet vad man kallar. Det blev i alla fall väldigt lyckat och väldigt gott. Allt står hemma hos mormor och morfar nu gpdiset får man vänta med till julafton. Men jag fick med mig en burk med pepparkakor hem som passar bra till glöggen.

Nu är det måndag morgon och tenta plugget närmar sig. Jag har tenta den 16 och 21 december och innan dess är det mycket som ska förstås och proppas in i huvudet, haha.

Här får ni se lite bilder, dom blev dock inte så bra..


Mina marshmallows, hälften doppade i florsocker och hälften doppade i kokos