Halloweenpartyt/ Au Pair mötet igår var faktiskt riktigt roligt! Jag slutade kl 6 sen skyndade jag mej ner till postkontoret där Alexandra och Mia hämtade upp mej. Vi åkte sedan vidare till Lovisa och där gjorde vi oss i ordning tillsammans. Sedan tog vi bilen till kyrkan där halloweenfeste skulle vara. Det var massvis med au pairer där och alla var utklädda i kostymer av olika slag.
Vid 11 drog vi vidare till Cheesecake Factory. Jag åt chokladglass! Sedan åkte vi hemåt och Malin kom med mej hem. Tror vi somnade runt halv 2 och redan vid 8 idag ringde alarmet.
Halv 10 skjutsade Helena oss till mallet. Vi satte oss ner och åt "frukost" och sedan gick vi runt och kollade i lite affärer. Köpte bland annat ett par sandaler. Kom ju på att jag typ inte har några och jag som åker till Florida om 23 dagar!
Vid halv 2 kom Helena och hämtade upp oss igen och vi åkte hem hit och chillade lite tills Malins värdpappa kom och hämtade upp henne vid 3.
Nu har jag precis ätit köttfärssås och spagetti och ska snart börja sminka mej inför Trick or Treat med barnen! :)
Ikväll vet jahg inte vad som händer. Kanske ska in till Boston eller så tar jag det bara lugnt hemma. Har börjar bli förkyld nu och vill ju inte bli ännu värre!
Imorgon blir det iallafall bio, "This is it"!

Ha en bra lördagskväll! Kramar Ida

En helt vanlig torsdag har det varit idag typ.
Jag barnen och morföräldrarna hade väldigt roligt med barnen idag. Vi låtsades att Ashley var mamma och jag var barnet. Och så skulle hon ut och äta på fredagskväll, så som det brukar vara. Och jag, barnet, skulle vara hemma och ha movienight och äta godis!

Blev en ledsen stund nu ikväll med älsklingen också. Usch va jobbigt det är ibland! Vill bara hålla om dej och ha allt som vanligt. Och jag tycker så synd om dig där hemma, vill ju bara göra dig glad, vilket inte är det lättaste härifrån ibland. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, eller vad man nu ska säga:)

En annan rolig sak idag är ju att Karro kommer till staterna snart, VÄLDIGT SNART :) Längtar efter att få träffa dej. Måste planera sen så vi kan hälsa på varandra!

Nu är det dags att sova. Ha en bra fredag!
kram

Oj vad trött man är, inte så konstigt eftersom klockan är bara 7.20 och mamma väckte mej 06.45 typ:) Så nu har jag skypat med mamma, pappa och Sofie:) Åh va härligt det är att prata med er!
Ska kanske försöka somna om nu, ska iallafall till gymet vid 8.40 typ! men ska ta det väldigt lugnt eftersom jag nog har streckt mej på baksida lår, har ju skit ont och kan inte strecka ut benet! Men man ska väl inte stretcha på en streckning? Någon som vet?
Imorgon är det fredag, jobbar bara mellan 12.30-6 då, så det ska bli skit skönt! Har ju au pair möte på kvällen, ett halloween party! I helgen vet jag inte riktigt vad som händer än. Ska gå trick or treat med barnen på lördag eftermiddag/kväll :)

Idag är det bara 70dagar kvar att träna på mitt 6-pack! Och som Elin sa, någonstans där under allt finns det väl! haha.

Inget härligt väder här, bara regn, regn och regn! Borde köpa mej ett par stövlar!

Nu är det nog dags att sova en liten stund innan jag ska gå upp igen!
God morgon och Ha en bra dag!
Så har man klarat av en tuff dag idag. Var jätte trött när jag vaknade idag och ahde inte alls lust att gå upp. Var inte på humör och hade såån hemlängtan! Men nu när dagen typ är slut känns det bra att man klarat av den och hoppas på en bättre dag imorgon! Annars har dagen varit rolig. Gymet med Lovisa idag på morgonen efter jag hade jobbat, sen jobbat och nu ikväll åkte jag, Alexandra och Lovisa till mallet!

Pratade med hanna idag på skype,vilket var väldigt kul! var längesen. Sedan en snabbis med mamma och Sofie, vilket var ganska jobbigt eftersom jag höll på att bryta ihop totalt. Och även en stund med Stoffe som fick mej glad!

Tack för alla kommentarer på bloggen. Blir VÄLDIGT GLAD! Idag var det Nellie, gullig du är!:)  Har varit lite dåligt på att uppdatera varje dag me igårkväll när jag skulle lägga upp bilderna så var bloggen under ombyggnad eller något så det fungerade inte att logga in. Nu ska jag visa er lite bilder sen helgen!

Man kan ju lätt säga att dt är skillnad på Nässjö och NYC!
och tack pappa för ditt gulliga sms idag
Jag lever på era sms/mejl/kommentarer/brev :)


Minnen från förra året med familjen!

Stoffe, är detta din affär eller?

Vilken leksaksaffär har inte ett parisejul liksom?

Minnen.. Rockefeller Center!



Pappa, kommer du ihåg?

Central Park

Frukost i Centarl Park

Nya skor!

Malin med hennes kassar!

Jag med mina kassar efter en heg i NY!

Det började med att alarmet på mobilen ringde klockan halv 5 i lördags morse, då var man lagom trött! Men jag och Malin togs oss iallafall upp och fixade till oss och åt lite innan helena skjutsade oss till stationen vid kvart över 5. Men efter lite felkörning och försening så hoppade vi iallafall på tunnelbanan vid 05.35 typ! Sedan var vi tvugna att åka in till Boston, byta tåg där för att komma till South Station och sedan leta upp bussterminalen och Gate 23. Vi var väldigt stressade eftersom vi skulle med bussen vid halv 7, sen precis nör vi kom dit springandes så såg vi hur bussen åkte iväg. Men som tur var så spelar det visst ingen roll vad som står på biljetten så vi kunde ta bussen vid 7!
Efter en ca 4 timmars bussresa så hoppade vi av bussen i Chinatown. Sen tog vi en taxi upp till Times Square för att leta reda på hostelet vi skulle bo på. Vi checkade in och sedan gick vi och åt en baguett på Subway.
Sedan var det dags att börja shoppingrundan. Vi gick längs 5th ave och tog sedan av på Broadway och gick ner mot Noho och Soho! Det var många steg och många affärer kan man väl säga. Fötterna var helt mörbultna efter detta! När klockan  var 7 så bestämde vi oss för att ta en taxi upp till Madison Sqaure Garden! Sedan gick vi in på Manhattan Mall, Victoria Secret och Macys. Efter det blev det dags för middag. Gick förbi pizza hut så betsämde oss för att gå in där. När vi väl satt där och väntade på våran pizza så kom 2 andra och satte sig vi bordet jämte och langade droger. Kändes väl lite sådär halv läskigt att sitta och ha droger 1meter ifrån sig. Dessutom frågade den ena killen om vi ville köpa något från hans stora väska som han öppnade och hade massa parfymer och så i. Antagligen var väl det dagen stöldgods.
När vi hade ätit våran pizza så gick vi igen mot Times Square och gick bara omkring där. Upp på röda trappan, M&M store mm.
Runt 11 var det dags att gå tillbaka till Hostelet och det var såå skönt att få ta av sig skorna som man hade gått omkring med hela dagen och fått skoskav av.

Idag gick vi upp kl 8 och var ute från hostelet kl 9. Vi gick och köpte oss lite frukost på en liten gatuaffär. Blev en fruktskål typ, en banan och en yogurt! Sedan tog vi med oss den och satte oss vid en fontän och åt lite utav det. Sedan gick vi vidare på 5th ave mot Central Park. Vid skridskobanan så satte vi oss i solen och åt resten. Det var riktigt mysigt där!
Sedan hade Malins värdföräldrar sagt att vi borde gå till Dyalns candy Bar, så dit gick vi! 3 våningar med bara godis, MUMS! Blev lite inköp där kan man ju säga.
Sedan gick vi neråt igen ochshoppade vidare. Tog en taxi ner till Soho och gick omkring där lite igen. Åt mat på en restaurang vid Little Italy och sedan gick bussen hem igen vid 4.
De här två dagarna har gått väldigt fort men har haft det jätte kul! Måste åka hit många många gånger till! Längtar redan.
Helgens inköp är: svarta converse, skrubbhandske, Adidas tröja, trosor, godis, t-shirt, ögonskugga, sne kommer jga inte på något mer!
Lägger in bilder imorgon för nu måste jag sova!

Nu har jag och Malin precis kommit hem. Har varit ute och ätit :) Lovisa kom också dit och åt efterrätt sedan kom även Alexandra och Mia! Nu ska vi packa ihop våra saker sen är det dags att sova. För imorgon kl 6.30 går bussen ifrån Boston till NY! Ska spendera hela helgen där, vilket ska bli väldigt roligt. Så vi ska gå upp typ kvart i 5 imon, haha! Hur nu detta ska gå..
Idag fick jag brev från mormor.Det var väldigt gulligt så måste skriva här lite vad som står i. "Ellie och jag tycker det verkar roligt och vara där o handla kläder, smink mm. Har du fått nån ny Mom? Det är Ellie som undrar! Ellie säger: Hoppas hon inte äter för mycket onödigt, för då blir hon fet!..."Hon hoppas att du och Christoffer får en bebis snart, det tycker hon skulle vara roligt!"
Haha så himla gulligt, jag blev jätte glad när jag läste detta! TACK för brevet och den fina teckningen. Måste ta kort på den :)

Ha en bra helg. Jag ska iallafall ha en toppen helg i New York. Även om det kommer regna hela dagen imorgon, fast det ska bli 20grader typ. Söndag ska det bli sol och 16 grader, vilket låter som en underbar dag för Central Park.
God natt
Här kommer lite bilder sen igår! Idag är det jätte fint väder, typ 20 grader. Ska dekorera huset med halloweensaker sen när barnen kommer hem från skolan. Ska ta lite bilder och visa er.
Idag när jag hade varit på banken och satt in lite epngar så hade posten kommit. Och som varje dag kollar jag alltid efter något till mej. Längst bak låg det gröna kuvertet som var mycket tjockare än ett vanligt. Såg att det var mammas handstil och sen läste jag på den gröna etiketten som man måste klistra på och skriva vad som finns i, och där stod det candy! Srang upp och slet upp paketet och där i låg en hemmakvällspåse. Åh vad glad jag blev. Svenskt lösgodis, åh vad jag saknar det. fast det är riktigt tur att det inte finns också;) Finns så mycket annat här. Smaken passade mej perfekt. Jag vet att de hade valt ut äggen till mej. För jag gillar mest de små äggen som ligger ut mot gatan på hemmakväll!
Tack så jätte mycket. Är super duper GLAD!
Idag har jag, Helena och barnen var på på pumping patch och plockat pumpor. Försökte ta lite fina bilder på barnen men det är väldigt svårt när vi springer omkring och plockar pumpor. haha!
Nu ska jag beställa buss till NY, sen ska jag nog till Emma en stund och kanske kolla på film!

Lägger ut lite bilder imorgon när jag laddat kameran.
Kram på er <3
Wiiehoo!
Idag bokade Stoffe flygbiljetten. Så nu är det 97 dagar kvar tills han kommer.
97 dagar för oss att klara av det här.
97 dagar för att fixa min tvättbräda som vi tävlar om.
97 dagar att verkligen öva upp min engelska, slutspruten ska jag ta tills familjen kommer så jag sak impa på pappa lite.
97 dagar är ingenting, det kommer nog gå väldigt fort.
Ska iallafall ha 97 underbara, roliga dagar fram tills dess så jag inte packar ner mej i hans resväska och åker han hem. Haha nej skojar bara, så blir det inte! Hur så så otroligt mycket roligt i vår att se fram emot också:)
Men åh vad jag längtar att få träffa någon hemifrån. Speciellt dej <3
Ikväll åkte jag, Lovisa och Alexandra till Starbucks. Fast innan dess hittade vi en sportaffär som det fanns hur mycket som helst i. Köpte ett vitt träningslinne. Just nu känner jag bara för att träna, träna, träna. Men saknar att träna med alla där hemma. Att träna tillsammans som ett lag och hela tiden pusha varandra. Behöver en liten kick i baken. Tur att jag har Lovisa då!
Nu är det dags att sova. Jobbar imorgon mellan 7.30-9, sen ska jag skypa med mamma! Börjar igen vid 12-8!
Förresten åt jag havregrynsgröt idag på morgonen, och jag tyckte om det:) Så nu ska jag äta det varje morgon. Någon som har lite tips på vad man kan ha på gröten?
Ifall någon vill göra en cd-skiva att spela i bilen så har jag lite tips på låtar som piggar upp vardagen. Iallafall i min vardag!
-What is Love
-Proud Mary
-Dancing in the moonlight
-Dont stop me now
-Over my shoulder
och självklart favoriten just nu som spelas hela tiden i radion: I gotta feeling! :)
God natt!
Idag på morgonen har jag jobbat. Hjälpte barnen att ta på sig och ta fram frukost med mera. Sen gav mej ut för en löptur. Egentligen hade jag tänkt att springa i 30min, men sprang vilse och kom tillslut fram till en skylt där det stod Entering Weston, då fattade jag att jag kommit fel. Så sitäller för 30min var ju ute 50min, var ju bra ändå! Nu har jag duschat och ätit. Behövde inte sitta ensam och äta, idag var Elin "med" och pratade med mej;)
Nu pratar jag lite med pojkvännen min! Strax dags att börja jobba!
Ha en bra kväll där hemma.
Kram på er
Nu har det kommit hit också! SNÖN :( Jag vill inte än!! Hoppas det går bort snart igen. Det har verkligen gått fort här för 2 veckor sen kunde man ju gå i shorts och linne i princip och nu är det mitt i vintern och vinterjackan och stövlarna ska på!
Helgen har varit väldigt rolig, som vanligt!
I fredags kom Lovisa hit när jag hade lagt barnen. Det blev inte chokladbollar, tiden bara rann iväg och barnen var så trötta! Lovisa och jag satt iallafall och planerade lite när vi vill åka till NY innan jul och vad vi ska göra där. Funderar just nu på dne 12-13 dec. Vill ju gå till svenska kyrkan den 12 dec och kolla på lucia, det vore ju så mysigt! Problemet är ju vi ska få tag i biljetter!? Vi skrev även upp massa engelska glosor och var duktiga. Sånna som är bra och ha och som man använder varje dag. Ex, massa kökssaker osv.
I lördags kom Malin, Jessica och Theres och hämtade upp mej och vi åkte till Ikea. Inte direkt raka vägen men tillslut hittade vi;) Där gick vi runt lite och sen åt vi köttbullar, potatismos och sås! MUMS. Köpte även lite sötsaker som vanligt, hehe! Denna gången blev det marabou, bilar och SKUMTOMTAR! Åh vad gott det va! (för jag har redan ätit upp allt). Sedan åkte vi till en halloweenaffär och köpte lite saker att ha på oss. Jag bestämde mig för att vara pirat så jag köpte en ögonlapp med svarta paljetter på, en bandana, svart tandfärg och en stor vit skjorta! Sedan skjutsade vi hem Jessica och åkte hem till Malin och packade ihop hennes saker. Sen begav vi oss mot Riverside där vi tar tunnelbanan till Boston! Väl inne i Boston gick vi omkring i affärer och sedan åt vi på min värdpappas restaurang. Vi kom tillbaka till Riverside 10 i 12, då sa vi hejdå till Theres och jag och Malin åkte hem till mej!
Idag vaknade vi halv 10 och då var det dags att skypa med mormor, morfar, mamma, pappa, Sofie och Felix! Det var väldigt kul. Önskar jag hade lite mer tid att sitta ner och prata med er alla! Pratade även med Julia en stund innan det var dags att luncha med Emma! Var väldigt gott;) Efter det åkte vi till ännu en halloweenaffär och sedan till mallet. Köpte lite småsaker men kan tyvärr inte säga det ;)
Efteråt körde Emma hem mej och jag pratade lite med Stoffe innan jag åkte till gymet med Lovisa. Blev inte så mycket gymandes utan vi satt i bubbelpoolen i 1 timme istället. Var väldigt mysigt och skönt. Gav varandra massage och satt bara och pratade om allt! Det är skönt att bara ta det lugnt efter en hel vecka, speciellt i en bubbelpool då man kan titta ut och se att det är kolsvart och att det snö/regnar!
Ikväll har jag städat och fixat med lite småsaker. Vi har även fixat boende till nästa helg i NY! Nu saknas bara bussen.
Nu är klockan mycket och det är dags att sova och ladda inför en ny veckan. Imorgon jobbar jag mellan 12-8, innan dess måste jag posta ett brev angående en kurs, lämna pengar till min LCC och även gå till gymet såklart! Blir nog ett spinningpass.
Och Ellie, Tycker du pyamasen var fin som jag höll framför mig? Jag köpte den iallafall inte. Sover just nu i min morgonrock ibland bara för jag börjar bli så frusen. kanske ska inskaffa en sådan pyamas? Haha!
Pratade en stund med Natalie idag, var väldigt roligt och konstigt? Har ju inte pratat med varandra på jätte länge men borde skypa oftare med alla mina kompisar! Tittade innan på dansklippen ju lagt upp på facebook från våran förra dansshow, åh vad jag saknar det!
Karro fick också en inblick idag hur det kan vara med 3 vilda/halvtrötta barn som springer omkring och vill kriga! haha.
God natt och ha en bra vecka!

Malin, Jessica och Theres i en Soffa på Ikea

Halloween affär


Malin kör runt i sin feta bil :)

Cool! Innan jag åker härifrån vill jag ha åkt limo!

På Riverside

Vinterjacka och de nya stövlarna är på!

Utanför Starbucks inne i Boston

Jag trodde jag skulle få se Anders här?

Emma på The Cottage

Fish Tacos! Mums.








Åh vad jag är glad! Bara så himla glad! Nu ska jag strax börja jobba. Jag önskar er en trevligt fredagskväll och en trevlig helg. Tack för alla kommentarer! <3

Nu ikväll när jag satt i bilen och lyssnade på radion och sjöng med lite kändes det faktiskt väldigt konstigt..jag tänkte: Här sitter jag, i en amerikansk bil, kör runt på amerikanska gator helt själv! Det är liksom en dröm i mitt liv, att få komma hit och leva här. Prata engelska varje dag, träffa massa nytt folk och nya kompisar och en helt ny kultur. Tack alla som stöttat mej att åka hit. Alla som funderar på att åka, tveka inte ens! Det är värt det.
Nu kommer lite bilder från kvällens shoppingtur med Lovisa!

Min nya pyamas kanske? haha!

Nässjö Basket har bytts ut mot Boston Celtics!

Det här är min och Lovisas hemlighet, så säg inte detta till någon!

Inte på Cheesecake iallaafal;)

Självklart sitter detta på väggen!

Här spenderar jag de flesta kvällarn:)

Här borta på nästan andra sidan jorden går allt i 120km/h. Man hinner inte med allt man vill om dagarna så på kvällarna vill man aldrig gå och lägga sig. Det är fullt upp med barnen, dom ska på sina aktiviteter, sina playdates, det ska göras mat och man ska leka med dom. Hela tiden är det alltid någonting, och det är jätte skönt eftersom tiden går så himla fort. Men ibland bara rinner dagen förbi och helt plötsligt sitter man här en onsdagskväll och försöker komma på vad man gjorde förra veckan. (har jag dåligt minne eller?) Även om tiden går fort får man inte glömma bort att vara glad och må bra. Att må bra är en sak jag verkligen har försökt skärpa till mej under denna veckan. Då menar jag med kosten och träningen. För om jag tränar bra och äter nyttigt, då mår jag bra. Sen är det ju givetvis massa andra saker runt omkring som spelar stor roll men detta är nödvändigt att ta tag i för mig här. Jag vill ju inte komma hem 10kg tyngre precis, och det kan nog lätt bli så om ni kollar på vilka cheesecakes man har ätit hittills. Men kommer inte det låta hända. Så i söndags lade jag upp en plan hur veckan ska se ut och hittills har det gått rätt så bra. (det kan alltid bli bättre) men vid vissa tillfällen får man köra med: Man lever ju bara en gång!
Imorgon på morgonen är det iallafall dags för träning igen. Sedan ska vi på pumpin picking på eftermiddagen när barnen slutat skolan:)
Idag har det varit lugnt tänkte jag skriva men det har varit fullt upp menar jag :) Iallafall när jag jobbade. Innan dess var jag nere på banken eftersom jag hade i åtanken att jag har glömt att aktivera ett av mina bankkonton här och visst var det något fel, så nu har jag ett kort mindre me inte något klokare för det? Bankmannen påstod att ena kontot hade stängts ner och jag väntar på ett nytt kort? Haha! Mysko.
Dags att lägga sig till sängs nu för att klarar av ett gympass och ett jobbpass på 9 timmar!
Take care.
Här kommer lite bilder på familjen och släkten! Mamma som har tagit de flesta av bilderna sen i helgen i Stockholm :)


Idag har jag varit i USA i 6 veckor. Men nu börjar det faktiskt kännas som ett tag sen vi satt på våran altan, alla tjejer och åt tacos och kladdkaka. Det känns iallafall som det var hundra år sen man fick en kyss av sin pojkvän.
Testade på zumba för första gången idag på gymet. Haha väldigt speciellt. Jag sänkte medelåldern något och jag hoppas ingen såg hur vi alla såg ut. Det var väldigt mycket höfter och shaka rumpa, typ hela tiden. Ni skulle ju ha sett 60åringarna, hahah! Sen har jag jobbat från 12.30 till nu. Skulle egentligen jobbar till 10.30 men de kom visst hem 1 timme tidigare så nu gick jag precis upp på mitt rum.

Det har varit en jobbig dag idag. Känner mej inte som en så bra flickvän här på 12 timmars avstånd. Är det någon som har några tips på vad man gör när man saknar någon så oerhört mycket? Jag förstår Stoffe så väl. Hade inte heller varit så glad om jag hade varit flickvännen som blivit lämnad hemma när man fortfarande är nykär och vill vara med sin pojkvän 24-7 (alltså 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan). Kan inte någon ge oss lite tips på vad vi kan göra för att vi ska klara av att vara ifrån varandra så länge?

Nu är det snart dags att gå och lägg sig. Tror jag ska gå upp 1 timme tidigare, bara för att få prata med min pojkvän. Hoppas allt är bra där hemma och har det verkligen snöat? Helt sjukt!

God natt. Kram
Helgen har gått väldigt fort som vanligt. I lördags så åkte jag, Alexandra och Mia till Lovisa för att scrapbooka. Lovisa hade bakat väldigtg goda scones och brownies som hon bjöd på. Vi satt ner i några timmar och klippte och klistrade och resultat blev faktiskt bra, även att man inte kom någon vart. Sen åkte Mia och Alexandra hem och jag och Lovisa började göra oss i ordning för en kväll i Boston. Vid halv 8-tiden kom de och hämtade upp oss och vi begav oss mot Boston! Väl inne i Boston var det mycket folk och svårt att hitta i bilen men tillslut gick det ju jätte bra. Vi hade bestämt oss för att äta på Cheesecake factory men det var 45min väntetid så vi gick till en bokaffär lite sålänge och gick runt och kollade.
Maten och cheesecaken var väldigt mumsig förutom att jag fick fel pastasås först, jag fick den som var hur stark som helst så när jag svalde den grät jag nästan. Men sa till och fick en ny, jag hade visst fått en annans pasta som hade velat ha extra spicy. Haha!
Egentligen var det meningen att vi skulle gå till en karaokebar men tiden rann iväg när vi satt och åt och dessutom verkade det inte vara något större drag på den baren. Istället gick vi tillbaka till Mias bil och åkte hemåt. Jag föjlde med Lovisa hem och sov hos henne, vilket var väldigt mysigt.
Idag gick jag upp och pratade med mamma och pappa! Det var kul. Sen en liten stund med Stoffe. Efter det åkte jag och Lovisa hem till mej och jag åt och bytte om till gymkläder. Väl på gymet provade vi på de flesta springmaskiner, eller vad man nu ska kalla det. Väldigt skönt att springa samtidigt som man kan välja vilken tv-kanal man kan titta och lyssna på. Vi bastade och duschade och tog det lugnt och sedan åkte till Alexandra. Efter det åkte vi till en mataffär och gick omkring och läskades, slutade med att jag köpte riesen och en påse nötter. Sen visste vi inte vart vi skulle ta vägen så vi åkte omkring lite och tillslut åkte alla hem till sig själva. Nu sitter jag här i min säng och är väldigt trött. Ska planera lite vad som händer i veckan.
Måndag: Zumba 10.30-11.30, Jobb 12.30-10.30
Tisdag: Jobba 7.45-8.45, 12-8, däremellan gymet
Onsdag: Jobb 12-8, skypa med mamma och mormor?
Torsdag: 11-8, gymet
Fredag: Spinning 8.30-9.30, Total body conditioning 9.30-10.30, Jobb 2-11

Denna veckan ska jag verkligen skärpa till mej och försöka uppnå mina "mål". Därmed inga sötsaker på vardagarna. Behöver verkligen disiplin. Kan någon stötta och hjälpa mej? Mamma, läs mitt mejl som jag skickat till din jobbmejl!
Det är verkligen inte lätt att sluta småäta men ska försöka. Ska kämpa för mina magrutor tills Stoffe kommer och hälsar på i början av januari.

Nu är det dags att göra lite nytta! God natt och ha en bra vecka.


Scrapbooking

Jag och Lovisa på Cheesecake Factory

Mia och Alexandra

Pasta

Det finns massvis med olika cheesecakes att välja på!

Den här delade jag och Lovisa på. Det är brownies med glass och grädde emellan. Jättegod men efteråt kunde man knappt gå, kändes som man väntade tvillingar. haha! Och pappa, jag tränade bort den idag;)
Underbart att ha börjar dagen med spinningpass och total body conditioning! Har duschat, ätit några knäckor och en banan och sitter här och väntar på att pojkvännen min ska duscha färdigt så jag kan prata med honom på skype. Idag väntas jobb mellan 1-11! Ryan önskade att få göra chokladbollar ikväll så fårse om det blir det. De blev ju väldigt uppskattade förra fredagen iallafall.

Nu har jag fått upp lite mer på väggarna här. Närmast mej hänger nu bilder på mej och stoffe. Så varje gång jag går och lägger mej kan jag ta en titt och känna att jag ändå ligger nära min älskling. Sedan har jag också hängt upp min "nedräkning". Man kanske inte bör ha en sådan eftersom tiden kommer gå så fort men jag älskar nedräkningar och ibland när det känns jobbigt kan det vara skönt att titta på den och se hur många dagar det är tills nästa roliga sak händer.

Nu ska jag prata med min snygging!
Ha en bra helg. Jag saknar er där hemma!
Puss
Ännu en dag som bara rinner förbi. Ställde klockan på halv 9 idag, jag gick faktiskt upp efter 5min och satte på datorn för att kolla mina vanliga saker; bloggen, facebook, mejlen och alla andras bloggar. Haha:) Detta kan i princip ta 4 timmar för mej ibland:) Malin låg iallafall och sov lite till, vilket såg väldigt skönt ut:) Snackade lite med Karro på skype, så härligt att höra och se dej:) Känns som vi är i samma rum då! Sen tog vi oss upp och gick ner och åt gårdagens scones och därefter åkte till cvs för att kolla hur man framkallar foton. Det slutade med att jag kom hem med alla mina 50 kort fast för 15 dollar. Kan få det billigare någon annanstans men just nu hade jag lite bråttom eftersom på Lördag ska jag hem till Lovisa och scrapbooka:)

Sen jobbade jag mellan 11-8. Barnen lyckades riva ut alla leksaker i hela källaren som jag och Helena hjälptes åt att städa upp nu ikväll. Annars så har det varit en väldigt rolig dag faktiskt. Har haft kul med barnen och sen har vi städat ut snack-skåpet, något som jag tycker är kul att göra. Mamma, vill du inte att jag ska komma hem och städa ur skåpen i köket?

Nu sitter jag här och har precis kollat igenom mina kort och ska snart ta på mej mina rosa pyamasbyxor och krypa till sängs och kolla på 90210 eller Gossip Girl. Bör lägga mej tidigt för imorgon ska jag åka till gymet 7.45, då Peter kör Ryan till skolan. Spinningpasset börjar 8.30-9.30, sen är det Berns klass 9.30-10.30 som man inte får missa! Blev dessutom skitglad när Lovisa härromdagen skickade ett sms till mej där det stod: "Ida, jag har en postivi överrasking till dig:) nytt schema på gymmet och zumba måndagar 10.30! kram". Så nu ska jag testa det, kanske ändå får min efterlängtade dans?

Ni måste bara kolla in det här som Malin skickade till mej nyss (http://existenz.se/out.php?id=17056:

Snabbmat visar sig åter igen vara en allvarlig ädelsten i det vardagliga livet i USA. En man från Massachusetts stal en hotdog från en annan man som satt under ett träd i parken. För det fick han 18 månders fängelse.

Med det passar jag på att presentera lite udda lagar från USA:

Det är föbjudet att…

  • Spela kort med en indian i Arizona.
  • Fiska i pyjamas i Chicago.
  • För skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.
  • Knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
  • Dansa till en nationalsång i San Francisco.
  • Skrämma en häst i Pennsylvania.
  • Cykla i en pool i Kalifornien.
  • Kyssa en gravid kvinna i Iowa i mer än fem minuter.
  • Spela trumpet för att locka någon in i en butik i Indian Wells, Kalifornien.
  • Dricka öl ur en hink i St Louis.
  • Sova på ett kylskåp i Pittsburgh.
  • Bära getskägg i Boston.
  • Gå på händerna över en gata i Hartford Connecticut.
  • För två män i Longmeadow, Massachusetts, att bära ett badkar över stadens grönytor.
  • Flyga drake i Washington.
  • Äta samtidigt som man simmar i Ocean City.
  • Äta vattenmelon på en kyrkogård i Spartanburg. (via)


God natt!

Hej alla läsare!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här idag? Malin som sitter 1,5m ifrån mej har inte heller något bra förslag. Men jag jobbat hela dagen idag. Fast först på monnen snackade jag med mamma och Sofie på skype och gjorde scones, vilket blev väldigt gott :) Sen när jag slutade kom Malin, helt spontat, det tycker vi om:) Ska planera NY-resan och lite annat, men har inte kommit någon vart än så länge. Haha! Vi åkte en runda till Cheesecake Factory, mums :) Nu sitter vi här vid våra lappisar och borde börja planera!

God natt:)


Jack igår på våran promenad

Scones

Dagen kaloribomb :) Vääääldigt mättande..
Jahopp, då har det redan gått 2 dagar denna veckan. Har inte så mycket att skriva för det har inte hänt så mycket. Igårkväll kom Lovisa och Sara hit en stund. Det var skönt att bara sitta och prata. idag har jag jobbat 7.30-9.30, sen 12-8. Däremellan har jag hunnit med att prata med snyggaste pojkvännen min, löparunda och "laga" lite mat. Denna kväll har jag varit på starbucks, lika trevligt som vanligt. Tog en chai te, vilket var mumsigt :)
Nu är det dags att gå och lägga sig. Imorgon ska jag göra scones till fruksost sen ska jag prata med mamma på skype :)

God natt och sov så gott.
Fatta att det är 4 månader idag sen vi tog studenten. Det är helt sjukt! Ibland tycker jag det känns som man inte ens har tagit studenten.

Idag var det iallafall dags för spinningpass kl 9.30-10.30, det visade sig att han som höll i det var halv svensk, så efter passet kom han fram och frågade om dte var tillräkligt hårt pass sen kollade han på min tröja och undrade vart jag kom ifrån eftersom det stod Nässjö Basket. Så sen kunde jag och Lovisa snacka svenska med honom. han ville att vi skulle komma på hans pass på fredag, då kommer han spela lite svenska låtar för oss, typ gyllenetider :) Så på fredag blir det väl dubbla pass då, eftersom Berns pass får man ju inte missa :)
Nu är det dags för mej att slänga i en tvätt och gå ner och äta lite. Börjar jobba om 1,5 timmar.
Mitt schema för veckan ser ut såhär:
Måndag: 1-8
Tisdag: 7.30-9.30, 12-8
Onsdag:11-8
Torsdag:11-8
Fredag: 1-11

Ha en bra vecka! Puss&kram hela dan.
Nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på Annies (Stoffes syster) låtar, efter en helt underbart, rolig helg.
Jag precis städat mitt rum och plockat undan lite för imorgon på monnen kommer städerskan.
Helgen har som sagt varit kanon, sitter här och e faktiskt lite deppig för att den redan är slut. Malin, vad skulle jag göra utan dej?
Idag ställde vi klockan på 8.15 och så gick vi upp duschade, fixade oss i ordning och satte oss vid våra datorer och skypeade med dom där hemma :) Så skönt att prata med min älskling idag, det kändes som det var typ 100år sen! Men så fort jag säger hejdå så blir allt jobbigt och jag saknar dej ännu mer.
Sen åkte iallafall jag och Malin till Legacy Place, ett shoppingcenter som jag var förra helgen på. Där hittade vi lite kläder på H&M! Sen skjutsade hon hem mej runt 3-tiden. I trappen upp till mitt rum låg det 2 brev och jag blev så glad, ville bara hoppa omkring i hela huset när jag öpnnade breven från mormor och Stoffe. I mormors brev fick jag också ett tidningsutklipp så nu har jag alla basketbrudar på väggen. fick dessutom 2 kort och jag också har satt upp nu :)
Vädret var kanon idag, typ 22 grader och sol så jag tog med mej kameran och gick ut på en promenad och fotade. Husen här i denna stad är ju väldigt stora om man jämför med hemma. Och nu såhär dags finns det halloween saker i varannan trädgård!
Sen har jag ätit lite middag och kollat på film med barnen i 30min och nyss städat.

Igår kväll var absolut heeel sjuk. Jag och Malin, jag vet inte vad det var med oss men vi fick sånna där skrattanfall som aldrig tog slut. Vi bara grät.. roligast var ju ändå:
Malin: "Vi har Kevin Borg kuddar hemma hos oss"
Ida: "Hur vet du det?"
Malin: "Jag såg det när jag tog bort örngottet"
Egentligen menade Malin Calvin Klein och jag var helt borta när jag frågade "hur vet du det".. Haha! I helgen har jag nog förlängt mitt liv med några år, så mycket jag har skrattat!

Imorgon är det måndag, en ny vecka med nya möjligheter. Ska börja ta tag i mitt liv på riktigt nu, för de tajta jeansen är inte sköna längre så måste nog gå till gymet 4 gånger denna veckan. Imorgon får det nog bli ett spinningpass kl halv 10! Helgen vet jag inte vad som väntar, fårse vad som händer. Måste iallafall börja planera NY-trippen den 24-25 okt och framkalla foton till mitt nya scrapbookingalbum.

Halloween saker i någon trädgård

Vackert hus, här ser man bara en liten del..

Här skulle jag aldrig våga gå in, ni förstår varför..

När jag stod vid järnvägen här önskade jag istället att jag stod vid järnvägen i malmbäck med min pojkvän

Hösten har kommit hit också, dock inte lika kallt som hemma..

Jag och Malin är väldigt trötta nu. Vi skrattar i princip åt allt, speciellt åt scrapbookingspapperna!
Idag vaknade vi upp hos mej, hade ställt klockan på halv 9, men det kändes som kl va 4 på morgonen typ. Vi klarade iallafall och gå upp och sedan åkte vi till mallet. Först gick vi in stor skoaffär, där köpte jag en väska. Sen gick vi in i en scarpbookbutik och där var vi typ i 1 timme minst :) Hittade massa roligt och nu gäller det bara att framkalla lite bilder :)
Ikväll har vi varit hemma hos malin för hon jobbade:) Nu borde vi nog gå upp och lägga oss eftersom vi är vääldigt trötta.. imorgon ska vi ta bilen och åka runt lite, typ till lite andra shoppingcentrar!
Här kommer lite bilder som är tagna under dagen!

God natt och lycka till imorgon på matchen tjejer :)


Malin ligger på madrassen i mitt rum :)

Min nybäddade säng

Skoaffären


Amerikanskan äter Grilled Chicken Club

Nyköpta scrapbooking-saker

Jag saknar mej själv typ?:S

Tjejer, kom ni ihåg på julavslutningen efter aulan hur glad jag var då? Hur jag typ skuttade in på Bokia för att tala om för Karro vad som hade hänt?
Eller på avskedsfesten då jag öppnade och tittade i fotoalbumet och jag kände hur underbara kompisar jag har.

Släkten, Ni vet hur glad och lyrisk jag är på julafton..jag vill ha den glada Ida här borta också.
Jag tror det var Kattis, mamma och mormor som var med en annan gång hos mormor o morfar, när sofie och nellie klädde ut sig i julkläder mitt i sommaren och gick runt kvarteret och vi alla skrattade så vi grät.

Stoffe, kom du ïhåg när vi lyssnade på de där roliga telefonsamtalen, hmm typ någon pizzabagare? Du skrattar åt mej när jag skrattar. Haha! Kom du ihåg när vi gick runt i göteborg och försökte leta efter din syrras lägenhet?

Jag vill ha den glada och lyckliga Ida. Jag saknar henne förtillfälligt. Det är svårt här när man inte har alla som man älskar runt omkring sig, eller när man bor i ett hem som inte känns som hemma.. Förhoppningsvis kommer den glada och lyckliga Ida fram här också mer och mer men självklart är det ju borta bra men hemma bäst!

Igår var det jobb som vanligt hela dagen. Hade playdate med Saras barn, vilket var väldigt roligt! Ska nog ha playdate en gång i veckan nu med henne :) Sen när jag slutat jobba kom Malin och sen kom Emma och hämta upp oss. Vi åkte till cheesecake factory och mumsade i oss olika sorters cheesecakes. Sen tog Emma med oss till Target, vilket var hur bra som helst. Hittade ett par fleese-mjukisbyxor och ett par inne tofflor. Men det fanns MASSOR där, typ billiga träningskläder, massa teknikprylar o allt :)
Nu ligger vi här i mitt rum, jag och Malin och ska snart gå upp för jag börjar jobba om en timme! Det var riktigt mysigt att ha någon på besök här under natten. Hon hälsar till er alla.
Puss&kram