Igår skjutsade min värdmamma mej till flygplatsen så hämtade vi upp Karro. Var verkligen hur härligt som helst att träffa henne igen. Sedan åkte vi hem och bakade kladdkaka som blev mer som browines sedan jobbade jag hela eftermiddagen och kvällen. Var härligt att ha någon med sig hela dagen. På kvällen kom Lovisa och Alex hit! Satt och pratade, kollade på tv och åt mumsiga saker.

Idag åkte vi in till Boston med tåget 10.23! Var riktigt kallt där inne men vi gick i några affärer och det blev lite shopping, en klänning och ett skärp. Sedan gick vi och åt på min värdpappas restaurang. Vid 4.30 tog vi tåget hem. Väl hemma tog vi bilen och åkte till Malin. Ikväll har vi gjort tacos och ätit mumsig Ben&jerry glass! Riktigt mysigt! Vill inte att denna dag ska slut än. Men det är snart dags att sova.

Imorgon blir det nog en liten tur till mallet och på kvällen blir det nog Cheesecake!

God natt folket!



Wiiiho! Idag får jag fint besök! Karro kommer nämligen. Igår var det lite kaos, Karro hade inte sina flygbiljetter, jag visste knappt när jag började (eller jag var väldigt trött) och hade noll koll på hur jag skulle komma till och från flygplatsen. Nu har det mesta löst sig så det går nog bra!
Kommer bli en kanonhelg! Imorgon ska vi nog in till Boston och sedan till Malin och hjälpa henne med alla barnen och kanske laga lite mat eller nåt!
Nu ska jag fixa till mej lite och göra färdigt scrapbookningen som ligger framme!
Ha en bra dag!

Puss&kram



Lite bilder från balen förra året!
Sitter här och lyssnar på Halo med Beyonce. Det påminner mej om Sofie. Hon brukade jämt sjunga den. Det är ju ingen lätt låt att sjunga och det hördes ibland men tycker det lät väldigt bra ändå. Jag saknar dig så himla mycket. Ska bli underbart att träffa familjen igen om 16 dagar!



Varför inte köpa ett par sommarskor sådär en tisdagskväll efter en tuff jobbdag?
Måndagen började jobbigt och ledsamt! Vaknade upp och det var helt grått och regnigt. Blev bara så deppig. Skypade lite sen ringde jag mamma för lite pepptalk. Hjälper alltid! Därefter drog jag iväg till gymet med Lovisa. Hur skulle man stå ut på löparbandet utan musik? Fast musiken tröttnar jag på ganska fort, behöver nya låtar! Löparbandet och jag är inte bästa kompisar nu kan man säga. Så himla seegt! Imponeras av Lovisa som springer i full fart i 50min medans jag tröttnar och vill göra något annat efter 20min. Haha!
Började jobba 12 igår. Hände inte så mycket mer under dagen.
När jag slutade kom Malin, det gjorde hela måndagen! Vi satt och hängde lite vid våra datorer och störde ihjäl oss på att hon inte hade tagit med sig scrapbookings sakerna. Hade skrivit ett sms och sagt att hon skulle göra det, men smset hade inte kommit fram! Kollade även lite på Saw, sedan låg vi och snackade!
Nu vaknade jag för 50min sedan. Har fixat till mej lite och malin ligger fortfarande och halvsover! Börjar jobba 9.45 idag. Då ska jag åka med Jack på hans klass!
Ikväll blir det Starbucks och en liten sväng till mallet ska vi nog hinna med också!


Det är tur att jag har någon att ligga och kramas med på kvällarna när jag känner mej ensam!
Helgen har varit riktigt bra. Igår åkte jag och Emelie till Lovisa för att vara med när hon jobbade kväll och även ha lite myspys. Vi gjorde tacos och sedan tittade vi på film, My Sister´s keeper. Somnade lite med den var verkligen kanon så titta på den. Men kan förvana att den är gråtframkallande.
Idag sov vi rätt länge. Kunde inte riktigt bestämma oss för vad vi skulle göra så det blev helt enkelt ingenting. Satt vid datorn och slappade. Men vid 4 hade Emelie skidlektion så jag och Lovisa tänkte hänga med och gå eller springa runtomkring men blev också sugna på att åka skidor så vi hyrde och åkte omkring. Riktigt härligt var det, dock började jag sakna slalomåkningen väldigt mycket. Vill åka nuuu!
Skidåkningen i någon timme hjälpte magonten också. Hade jätte ont igårkväll och idag på förmiddagen. Kramper och så. Men nu tror jag vet vad det är som tur.
Efter skidåkningen åkte vi hem til Lovisa, tog en snabbusch och åkte och åt på en indisk restaurang. Jätte mysgt och så. Satt där ett bra tag så kom inte hem förrens strax efter 10. Nu sitter jag här i sängen och har lite halvt söndags ångest. Vill ju inte att helgen ska ta slut, varje vecka är densamma. Man går och längtar till helgen. Och nästa helg blir inte som vanligt, för då kommer ju Karro! Wiiho!

Börjar bli stressad om vad jag ska göra när jag kommer hem osv. Söka jobb eller plugga eller vad ska jag ta mej till? Usch, det är tufft nu. Men som mamma säger varje gång på skype så ska ju januari, februari va den tuffaste tiden här. Det kan nog stämma! Är ganska trött på allting, som alla andra också verkar vara! Men det är bara att bita ihop och göra vardagen till något speciellt. Imorgon börjar faktiskt allvaret med alla sötsaker och hårdträning. Snart väntar beachen, bara 20 dagar kvar nu.

Veckans schema ser ut såhär:
Måndag: 12-8
Tisdag: 9.45-7.45
Onsdag: 12-8
Torsdag: 10-8
Fredag: 1-10

Take care!

Korv med bröd och ketchup

Au Pair livet!

Au Pair livet


Emelie!


Lovisa!

Indisk mat!

Volvoraggarn! Vem bryr sig om det är rött? Kör ändå!

Nu var det lördag igen, eller nu har ju halva lördagen redan gått och det känns som man inte gjort någonting.Vaknade upp runt halv 10, skypade med mamma och pappa, gick ner och åt gröt, tog på mej träningskläderna och gick ut och sprang och gick i 1,5timme. Det var underbart. Väldigt vackert väder med strålande sol, klarblå himmel och runt nollan. Efter det har jag ätit lite lätt lunch, duschat och skypat. Ikväll kommer Emelie och hämtar upp mej sedan ska vi till Lovisa som jobbar. Ska hjälpa henne lite, sen ska vi göra tacos och sova över där. Imorgon vet jag inte vad som händer? Kanske ett träningspass? Kanske träffa Malin? Vi får se helt enkelt!
Veckan har väl gått fort och långsamt. fort på kvällarna och morgonarna och långsamt resten av dagarna. Har varit en tuff vecka. Men det hjälper med stöttande kompisar och familj. Extra bra när mamma skickar över tidningar och när man får härligt kommentarer på bloggen.
Emma, va kul att du hittat hit. Jag mår bara bra, men som sagt ganska jobbigt nu när Stoffe har åkt hem. Annars funkar allting bra!
Mormor & Morfar, det var längesen jag pratade med er, hoppas allt är bra.

Nu är det bara 6 dagar kvar tills Karro kommer! Wiiiho :) På fredag kommer hon! då var det exakt 160 dagar sen jag såg henne. 5 månader sen. Heeelt sjukt! Kommer bli väldigt roligt att träffa dig!
Sedan är det bara 21 dagar kvar till Florida där familjen väntar på mej! Underbart!

Nu är det dags att skypa lite med mamma och pappa igen innan de ska gå och lägga sig!
Ha det så bra allihop!

Puss&kram

Jag och Lovisa på isen i Boston förra söndagen!
Här kommer lite bilder från när Stoffe var här.

Här stod jag och väntade i mer än en timme.

Movienight

Lego

Airhockey

Avatar

Avatar,  3D version.

Min fina tröja

Jag och Lovisa på mallet.

Utanför mallet

NYC

Tänkte att det var dags att skriva lite här igen. Antar att jag är lite deprimerad eftersom jag inte har lust med någonting längre. Det är därför det blir lite dåliga uppdateringar.
Men ska rycka upp mej lite och försöka göra det bästa av vardagarna. Det händer inte jätte mycket här just nu. Igårkväll kom först Malin, vi skulle scrapbooka men jag kom inte så långt, sedan kom även Lovisa och en ny au pair hit! Satt bara på mitt rum och snackade och hade det trevligt.
Idag väntas jobb om 20min, mellan 12-8. 3 playdates hemma hos oss, sen middag ute på en restaurang, kan inte stava till det namnet. haha!
Kanske åker en sväng till Lovisa ikväll för att bli lite gladare.

Nu är det faktiskt dags att borsta tänderna. Ha en bra dag där hemma!


Nu är jag tillbaka med bloggandet. Har tagit ett långt uppehåll men har varken orkat, hunnit eller velat blogga när Stoffe varit här. Tänkte berätta lite kortfattat om vad vi har gjort när han var här. Skulle egentligen kunna skriva sidor om det men det har jag inte tid med.
Han kom förra torsdagen, det berättade jag om. att jag stod och väntade länge och att han bagage var försvunnit. Dagen efter tror jag också jag berättade om. Vi var ute och gick på förmiddagen, sedan jobbade jag kvällen!

Lördagen den 9: Det var en väldigt härligt dag. Klarblå himmel, sol men väldigt kallt. Vi tog tåget in till Boston och åkte bland annat upp i Prudential Tower där det var en underbar utsikt över hela Boston. Sedan gick vi och åt på min värdpappas restaurang och tog det bara lugnt. Tog tåget hem rätt tidigt och hade bara en slapparkväll framför teven tror jag.

Söndagen den 10: Slappar förmiddag. Zumba+Safety Meeting 2.30-5. Zumban var abslut skit rolig. Fick även prva på lite magdans. Det var längsen man dansade loss så. Efter det så åkte vi till mallet. Visade honom det lite snabbt sen gick vi och åt på Cheesecake Factory, vilket var väldigt uppskattat. Mumsigt med Factory Burrito Grande! Sedan åkte vi till bion och kollade på Avatar i 3D version. Mycket bra film tycker jag i alla fall. Coolt med 3D också.

Måndagen den 11: Åkte in till Boston och tog bussen kl 8 mot New York.  Runt 12.30 var vi framme och då tog vi taxi upp till hostelet på Times Square och checkade in. Sedan gick vi omkring i affärer och så. Tog han till Rockerfeller Center där han fick se skridskobanan. Väldigt underhållande att stå och titta på fina damer som inte kan åka. Haha! Stoffe gillade NYC, han shoppade verkligen loss.

Tisdagen den 12: Vaknade upp i NYC. Gick till 5th ave och gick neråt Soho. Mycket shopping på vägen för Stoffe. Och tillslut hittade vi ju också den efterlängtade affären Burton. Gick och åt på en Italiensk restaurang och tog bussen hem vid 2. Var hemma här i huset kl 7 och då lockade sängen efter mycket gående i NYC.

Onsdagen den 13: Jobb 12-8. Innan dess åkte vi till gymet. Sprang och körde lite styrka. Tror Stoffe tyckte det var ett rätt stort gym, har jag rätt?

Torsdagen den 14: Jobb 11-8. Efter det åkte vi till min värdpappas andra restaurang och åt middag med Lovisa. Vi hann även gå in en snabbis på mallet innan dess så jag fick ta en look på klockan jag ville ha.

Fredagen den 15: Jobb12-10. Tror inte vi gjorde något speciellt innan jag började jobba då heller. Stoffe kände sig sjuk på kvällen så jag fick ta hand om honom lite.

Lördagen den 16: Tog det lugnt på förmiddagen. Stoffe kände sig lite bättre men hade fortfarande ont i halsen o så. Runt 3-tiden åkte vi till mallet. Jag fick min efterlängtade klocka. Tack så jätte mycket, är såå nöjd. Skulle ut och äta på kvällen men hamnade istället på Mc Donalds. Haha!
Var hemma vid 7, sedan låg vi och kollade på The Notebook.

Söndagen den 17, igår: Packning, städning, mysa. Åkte till flygplatsen vid 12.30. Gick och åt sedan satt vi bara ner och pratade och höll om varandra. Själva ”Hejdå-andet” var en mardröm. Helt hemsk!! De på flygplatsen glodde så på mej, de trodde väl att jag hade blivit halvt ihjälslagen så som jag såg ut i anskitet.
Känner bara tomhet.
Men jag hade helt underbara 10 dagar som jag aldrig kommer glömma. Bilder kommer senare.

Nu är jag tillbaka till verkligheten. Börjar jobba om 30min. Dags att passa barn.
Take care.

Igår när jag slutade vid halv 5 gick jag upp och fixade mej åkte jag till tunnelbansstationen. Satte mej på tunnelbanan och 2 stationer efter hoppas Lovisa och hennes föräldrar på. Det var skönt att ha någon att sitta och prata med när man var så nervös.
Vid 6.20 var jag framme på flygplatsen och flyget hade blivit försenat så det skulle komma in 6.37! Satte mej ner och väntade men runt 10 i gick jag fram dit alla anda stod och väntade på sina nära och kära. Men ingen Stoffe kom. Jag väntade och väntade...och väntade och väntade..kl blev tillochmed 8! Då fick jag syn på han när han klev ur dörren MEN gick åt andra hållet. Såg han typ i 2sek och sen försvann han. Blev jätte orolig att han skulle komma bort och att jag inte skulle hitta han. Men gick till den andra gången och där såg jag honom stå i en kö. Bara sprang och kramade honom och all nervositet bara försvann på 2 sek. Var helt underbart. När vi pussas så bara pirrar det i magen och allt känns helt underbart nu!
idag har vi varit ute och gått en stund och nu ligger vi på mitt rum och bara slappar. Börjar jobba vid 5.30, då är det movienight för barnen.

Just de ja, Stoffes bagage kom bort, det var därför han stod i en kö. Men idag ringde jag och de hade hittat det i munchen så det kommer imorgon kväll!

Ha det så bra!
Puss & Kram från oss.
Tänkte bara visa några bilder från hur det är på tisdagskvällarna när vi är på Starbucks! Eller rättare sagt biblioteket.

Idag ska jag få besök, inte av vem som helst utan min pojkvän. Hur många månader, veckor och dagar har jag inte väntat på det här nu? Har varit här i 128 dagar idag och det har inte gått en dag utan att jag saknat dig. 
Vid kl 6 ikväll så landar han. Då står en nervös Ida och väntar på han. Kommer bli helt underbart. 
Hade svårt att sova igår, men tillslut efter att ha räknat de där fåren i ca 1 timme! Haha ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, föna håret, platta håret, sminka mej och massa. Blir ovanligt snygg idag när jag ska jobba. 
Börjar vid 11.30 och slutar 4.30. Då åker jag direkt till tunnelbansstationen och sedan tar jag tunnelbanan in till flygplatsen. 
Ringde precis Stoffe då han var i Tyskland. Han hade hittat gaten och planet var i tid som tur :)

Ha en toppendag! Det kommer i alla fall jag ha. 

Puss&kram 

/Ida
Ett år sedan idag. Kom du ihåg?
Åh vad jag är sugen på Nässjö-pizza just nu.
Berättelsen fortsätter.. Från allra första facebook mejlet, till att snacka på msn långt in på nätterna, till en chokladkaka på julavslutningen så fortsatte det med en "träff" hos mej. Då åt vi bland annat pizza, och han visade mej verkligen HUR man skulle äta den också. HAHAHAH! Detta var för ett år sedan. Måste säga att tiden går allt fort.
Eller kanske inte...
Började med att jobba idag mellan 7.30-9.30. Sedan gick jag upp och la med och sov en timme. Efter det tog jag en dusch och fixade iordning mej och började jobba 12-8. Har varit ett rätt lugn dag. Känns som själva dagen har tagit typ en vecka.. går verkliegn långsamt nu. Det går från att ha ränkat månaderna, dagarna och nu räknar jag timmarna!
När jag hade slutat idag kom Emma och Sara och hämtade upp mej. Starbucks-kväll stod på schemat. Var verkligen många idag, typ 15 st! Var riktigt härligt att träffa alla igen efter jul och nyår, precis vad jag behövde. Sedan åkte jag med Lovisa hem, vi åkte och hämtade upp hennes föräldrar på bion. Var kul och träffa dom! Längtar verkligen till familjen kommer nu också!

Nu är det som vanligt dags att sova. Hoppas ni haft en toppendag!
Take care.

Haha måste bara erkänna att det är en väldigt förvirrad ida som skriver. Förra inlägget blev ju lite fel som mamma såg, det är ju faktiskt inte december längre.

Idag har jag jobbar mellan 10-8. Ett 10 timmars pass, men det är precis vad jag behöver nu, behöver verkligen fördriva tiden för jag går omkring här och är alldeles tokig. Vill bara ha torsdag kväll nu. Jag har nog aldrig varit så nervöst/förläntansfull/pirrig som jag är nu. Det är typ som dagen innan man fyller år när man var mindre. (eller fortfarande kanske) haha! Vad ska jag ta mej till? Vet knappast om jag står ut i 69 timmar till? Måste nog sysselsätta mej i alla fall. Funderar på att städa rummet nu, även om det är ganska städat. Annars får jag väl sätta mej och scrapbooka eller göra något annat som står på min to do-lista.

Pappa, stackare som åkt på en influensa (förkyldning). Isåfall har jag också åkt på en, och visst är det en pest att bara gå upp ur sängen och gå på toa? Haha, skojar lite med dej. Jag vet ju hur jobbigt det är för pappor att vara körkylda.

Är lite avis på familjen som är uppe och åker slalom i fjällen. Hade gärna varit där också nu. Men jag och malin har börjat planera nästa nyår. Vi funderar på att hyra en jätte stuga med 30 pers, är det någon som vill med? Finns plats så det räcker. Detta hade ju varit kanonkul!

Vill och erkänna och säga att mina nyårslöften går väl sådär. Det där med tandtråd går i alla fall inget bra. Tränat har jag inte heller gjort en enda gång under 2010 ännu. Förhoppningsvis, eller är rättare sagt tvungen att gå till gymet på onsdag. För då ska jag ta med en utav lovisas föräldrar eftersom på onsdagar får man ta med en gäst till gymet. Hoppas bara jag är frisk nog att träna.

Nehe, nu är det dags att sätta igång med något? Eller kanske lägga sig och läsa? Känns som jag kommer kunna läsa ut hela boken ikväll, känner mej inte ett dugg trött.  

Disney on ice




Lördags förmidag när vi skulle åka till mallet!


Pannkakor hos Malin




Min favorit just nu! Köpte en sån här morgonrock till sofie i julklapp men så blev jag så förtjust i den själv så har köpt en likadan själv nu. Självklart rosa:)

Nu har jag precis vaknat upp hos Malin. Är väldigt förkyld men annars är allt bra. Jag vill bara tillägga från förra inlägget att alla kom tillbaka utan någon skada skedd och vi mår bara bra.

Igår så åkte vi iväg till Natick Mall efter vi klätt på oss och fixat massa. Blev lite shopping där i några timmar sen åkte vi vidare till Stop&Shop och handlade mat till kvällen. Vi har i alla fall hittat våran favorit affär på mallet nu. Men kan tyvärr inte berätta vilken det är. Malin börjar jobba kl 5 så vi åkte hem till henne och gjorde mat och så till barnen. Sen tog vi det bara lugnt och så.

Har sovit till halv 11 idag, det var välbehövligt. Malin jobbar idag mellan 12.30-2.30 sedan efter det ska vi åka till ett outlet för ännu mer shopping. Hahah!

Imorgon är det vardag igen men jobb! Har 3 hela dagar nu sen på torsdag jobbar jag till 4-5 sen åker jag och hämtar upp Stoffe på flygplatsen.

Ha en försatt bra helg, dock inte så många timmar kvar där hemma.

Puss&kram

Vet inte riktigt vad jag ska börja.
Nyår.
Jag jobbar mellan 10-5. Efter det kom Malin och hämtade upp mej. Vi skypade lite och sen packade jag ihop mina saker och vi åkte mot Lovisa. Vi hämtade upp henne och begav oss mot Alex där jag, Malin, Lovisa, Alex, Mia, Emma, Emma och Sara skulle laga mat och äta och så! Vi fixade oss, lagade mat, dansade, åt och hade kul :) Sedan var vi inbjudna på en fest så vi ringde taxi och bestämde att vi skulle åka 10.15! De 2 taxibilarna kom och det skulle ta ungefär 15min att åka dit och det skulle kosta 40 dollar för båda bilarna. Men istället tog det 45min och kostade 86 dollar/ taxi. Och när vi väl kom in i orten så såg vi massa skumma typer som gick omkring. Kändes som vi kom till Harlem i NYC. När vi kom till adressen så sa taxichauffören att han inte ville släppa av oss där för det är ett så farligt område. Kändes ju väldigt roligt, eller inte. Men där mötte i alla fall de brasilianska killarna upp oss och vi gick in till en lägenhet. Det första vi såg var gamla killar (gubbar) som var värsta biffarna. Sen var det också några tjejer där. De var i alla fall väldigt trevliga och så men bättre sällskap kunde man ju haft. Tur att alla tjej var med! Kvällen spenderas i alla fall där. Kan väl inte påstå att det kändes som nyår vid 12-slaget. Haha! Taxin kom och hämtade oss sen typ vid 3 och vid halv 5 var vi i säng. Alla sov hos Alex och det var rätt mysigt att vakna upp i soffan idag med 7 andra i samma rum.
När jag kom hem så berättade jag för mina värdföräldrar vart vi hade varit och de blev helt chockade. Vi har i princip varit på det farligaste området man kan vara här. Min värdpappa sa att han inte ens skulle åka dit på dagtid.
Nu vet vi ju i alla fall det, ska vara glada att vi kom därifrån levandes.
I eftermiddags har jag och Malin varit på mallet. Blev lite shopping faktiskt! Kul med rean på Victoria Secret! Sedan har jag jobbat mellan 6-11 och Malin kom nu ikväll också efter att varit hemma och vänt. Imorgon skla vi till mallet igen och kanske shoppa lite mer. Sedan hänger jag nog med henne hem imorgonkväll när hon ska jobba.
Nu är det faktiskt dags att sova. Malin säger god natt också!
Ett fortsatt Gott nytt år till er alla!
Kan 2010 verkligen slå 2009? Vad tror ni? Jag har många saker att se fram emot detta året i alla fall. 

Kram, Ida 






Juste ja, glöm inte att hålla era nyårslöften om ni nu har gett några sånna :)