Näst sista dagen på året.
Har väl inte haft världens bästa dag idag. Eller borde egentligen erkänna att det varit riktigt jobbig. Men alla dagar kan ju inte vara roliga och lätta. Livet går upp och ner.
Jag vill bara vara med dig. Och det ska jag snart få vara, om 8 dagar.

Träffade ÄNTLIGEN lovisa nu ikväll. Det var verkligen efterlängtat. Och så härligt och skönt. Hon åkte precis hem och mår så himla mycket bättre nu. Längtar tills imorgon då jag får träffa alla andra igen.

Nu ska jag göra ett försök med att lägga mej och sova.
Jag saknar er där hemma!

Jadu, hur skönt vore det inte att gå ner till sitt eget kök imorgon på morgonen där mamma, pappa och Sofie också sitter och äter? Fast det händer ju nästan aldrig ändå, förutom då jag kallar morgonen lunchtid.
Får allt ta och drömma mej bort nu..

Take care och gott nytt år!
Nu är vi tillbaka i Massachusetts då! Käns skönt att vara "hemma" igen. Flygresan gick bra, jack sov hela vägen och ashley och ryan var lugna, så jag tog bara hand om Helena! När vi kom hem öppnde barnen farfarns, mina och föräldrarnas paket och jag öpnnade även mina. Blev så glad, fick en pyamas, en tröja, vinterstövlar och giftcards. Perfect! :)
Har tagit en lång dusch och nu sitter jag här i sängen (som vanligt) och börjar bli trött. Imorgon blir det nog gymet på morgonen. Sedan börjar jag jobba kl 10 och rund 12-tiden ska vi in till Boston och gå på Disney on Ice. Ska bli riktigt kul!
Usch jag undrar vad jag fått för bett på armen i Florida, det klias ihjäl!
Måste nämna att jag är väldigt shoppingsugen också. Ska försöka hålla mej ett litet tag.
God natt.
Börjar bli lite pirrig faktiskt. Bara 10 dagar kvar :) Dags att börja hård-dieten nu i 10 dagar, haha!
Kl är nu 7.50 och jag ligger i sängen och vill bara släcka lampan och sova i 3 timmar till. Men icke sa nicke. Får istället gå upp strax och packa ner de sista sakerna! Jag har ingn lust att komma hem till -4 grader och snö. Brr! Behöver någon som värmer mej då.

Jag hoppas flygresan går bra och inte blir alltför jobbig.

Ha en bra dag!

Puss&Kram
Idag var det sista dagen här i Florida. Imorgon kl 1 går flyget och vi blir upphämtade här kl 9.45 på morgonen. Hela förmiddagen tog vi det bara lugnt och slappade och gick runt i pyamas. Runt 3-tiden åkte vi till farmorns syster där massa andra kusiner och släktingar var. Hade svårt att hålla reda på vilka barn som var syskon och vems barn som var vems. Men det var kul och det var mycket god mat med god efterrätt. De gör helt underbara cheesecakes här, i vanliga fall brukar jag inte tycka om det, i alla fall inte hemma men här är dom jätte goda.
Huset som farmorns syster och hennes man bor i är helt underbart. De har stor pool och hela huset står inte på marken utan på pelare. Deras "altan" eller vad man ska säga är därmed ganska högt upp och precis nedanför, typ 20m, är havet. De har privatstrand och som jag skrev härromdagen så är stranden helt kritvit och len här. Tänk att bo där, varmt typ året runt och det första man hör när man vaknar på morgonen är havet och vågorna. Att gå ut och sätta sig i solen på morgonen och äta frukost och se havet och delfiner. Hur underbart låter inte det? För idag när vi stod och kollade ut på havet så såg vi 2 delfiner. De simmade jätte nära stranden. Sedan sa hon som bor där att de har speciellt en delfin som är tam som brukar simma upp nära stranden. Va häftigt asså! Huset jämte deras är som ett helt slott. Vitt, stort och väldigt vackert.  De bor typ på udden så jag kan tänka mig från deras balkong ser man hela kusten.
Åh skulle också vilja ha ett hus och bo här.
Jag får nog lägga mej och drömma mej bort bland vågorna..
..tillsammans med dig.







Grattis grattis grattis! Idag har Stoffe fyllt år och hade gärna velat vara hemma med honom och gett han en grattis-puss! Men icke.
Istället har vi först tagit det lugnt här och sedan beställde vi mackor och åkte till en park. När jag klev ur bilen och tittade ut över dammen så fick jag syn på den gula skylten: CAUTION!! ALLIGATOR HABITAT. Hur coolt var inte det? Haha, här vill man inte bada. Fick lära mig att man ska springa sick-sack ifall man bli attakerad.
Vi var i parken en stund och alla barn lekte och sen åt vi. Efter det gick vi bort till en gräsplätt och killarna spelade baseball.
I eftermiddags har vi bara tagit det lugnt. Lekt och ätit typ! Är så trött men vet inte varför? Känner mej helt slut.
Vi ska inte ta privatplanet tillbaka nu längre för det skulle upp till boston imorgon kl 2 så vi vill hellre vänta till måndag. Det är bättre. 
Usch känner mej riktigt uppsvullen nu efter all mat och alla gottigheter. Vill bara till gymet nu! Får bli några riktigt hårda pass innan Stoffe kommer. 

Ellie, var det du som hade skrivit en kommentar till mej? Jag fick de presenter som jag visade på bloggen men mina andra paket ligger hemma, de sak vi öppna när vi kommer hem!

Snart dags att sova, även om klockan bara är 10 i 10, men som sagt är väldigt trött.  
Hoppas ni haft en bra dag, jag har inte lust att komma tillbaka till kyla och snö. Vill stanna här i värmen, men inte bland kackerlackorna. USCH!
Men hur skönt är det inte att gå ut på morgonen med leggins och en tunn långärmad tröja och känna att man har för mycket kläder på sig?! Gött!

Xoxo

Hur coolt vore det inte att sätta upp den här skylten vid ingsbergssjön? HAHA!




Klockan 7 ringde min väckarklocka idag och man kan ju inte påstå att man var pigg då, även om det var julafton här. Men när jag gick upp så fick jag i alla fall väldigt pigga barn som hade väntat på den här dagen väldigt länge. När alla var här så började alla öppna sina paket och hela golvet täcktes med presentpapper, snören och leksaker. Jag fick också paket och en egen strumpa. Tack så jätte mycket blev så glad :)
Sedan gjorde jag i ordning mej och från lunch och framåt har det varit fullt upp här med mycket folk och mat. Först hade vi brunch tillsammans med ägg och turkey-bacon. Sedan åt vi jätte god middag runt 5-tiden. Godaste var det köttfiléen och potatisgratängen.
Efter maten k'ndes det som jag var gravid i 11 månaden och ville aldrig mer ha mat. Men som vanligt efter någon timme så är det tillbaka till det normala igen, mamma och pappa, ni vet vad det innebär.
Är så trött efter dagen så ska lägga mej och kolla på ett avsnitt av 90210 om jag orkar.

Xoxo






 

Jaha, så var den svenska julafton över för detta året. Jag vet inte vart min julkänsla har tagit vägen men inte är den här i alla fall. Allt känns bara väldigt konstigt. Kan bero på att jag är inte van vid att vara på en strand och sola på julafton?
Började i alla fall dagen med att ringa mormor&morfar för när jag gick upp satt de lagom och åt middag. Pratade lite snabbt med dom, och med Tim och Ellie som beskrev väl vad de önskade sig i julklapp. Sedan tog jag det lugnt med barnen, duschade Ashley och sedan gick hon och jag ut på en liten promenad. Räckte att vara ute med bara shorts och linne så efter det ville ju inte jag gå in mera. Ville bara vara ute och pressa, haha!
Sedan sa de att vi skulle åka till en strand och bada, fick lite panik för jag ville så hemskt gärna skypa med familjen och släkten men vi sa att vi skulle göra det när vi kom hem från stranden.

Vi åkte till släktingarnas privatstrand där det var väldigt fint. Sanden var helt kritvit men havet var alldeles för kallt för mig. Barnen lekte lite där innan vi gick upp till poolen.

Sedan åkte vi hem och jag satte mej vid datorn och skypade med mamma, pappa, sofie, nellie, julia, kattis, janne, mormor och morfar. Det var jätte skötn och roligt och höra vad de hade gjort idag och vad de hade fått osv.

Nu i eftermiddag och ikväll så har vi ätit middag och bara tagit det lugnt. Barnen har också suttit och lyssnat på när de läst ”The night before Christmas”, vilken de läser varje år dagen innan jul! Sedan har de lagt fram godis, kakor och mjölk till Santa och morötter till renarna!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp kl 7, strax efter det ska alla öppna julklappar! Bäst att få lite sömn också så jag inte blir mer sjuk.

Hoppas ni har haft en härlig julafton. Har ni fått något roligt alla mina kompisar där hemma? Berätta!

God natt. Puss&kram på er <3



Skandinaviska affären

Poolen utanför mitt badrum

Ute på promenad runt huset.

På stranden

Poolen

The night before Christmas
Idag är det julafton för er där hemma! Kan inte fatta det riktigt.
Jag vill bara önska er en riktigt god jul och säga att jag tänker på er alla. Jag hoppas ni får en härlig jul med nära och kära.
Denna julen är ju inte som vanligt men ska försöka göra det bästa utav den ändå. Jag kommer bara vara här en gång så det är bäst jag tar vara på det även om dte är riktigt tufft ibland. Pratade först med mamma, pappa och Sofie idag på skype och det var så man fick hålla sig från tårar. Det blev ännu jobbigare sen när jag pratade med Stoffe, då kunde jag inte hålla mej längre. Men värdfamiljen och deras släkt förstår mej och tröstar mej så det känns skönt!
Imorgon, eller idag menar jag, får vi se hur det går! Sofie, Julia, Nellie, Tim eller Ellie får ta över min plats i år och vara lika extas som jag brukar vara när tomten ska komma!
Själv ska jag ha en bra julafton i 25 graders värme förhoppningsvis.

Take care & Merry Christmas!

Dagen innan julafton brukar vi vanligtvis klä julgranen tillsammans hela familjen, kan ju säga att julgranen ser inte ritigt lika dan ut i år..

2007. Alltid lika spännande när jultomten kommer!

Jag saknar er!

Nästa år är vi tillbaka med nya sånge, eller vad tycker ni?

Tur att man tog med sig vinterjackan hit ner för idag på morgonen när kag vaknade var det bara 8 grader här ute. Men gick inte ut förrens kring halv 12-tiden och då hade det stigit i alla fall till 18 grader. Har inte varit jätte fint här idag men skönt ändå när man är van vid kallare väder!
Har inte gjort så mycket idag, lekt med barnen sen åkte vi även en runda till farföräldrarnas hus. De bodde typ i en jätte stor lägenhet på ett område med takvåning. Lägenheten var så himla fin och ni skulle ha sett utsikten. På ena sidan var havet och en kritvit strand nedanför. Solen stekte på och det var vindstilla så det var helt underbart och stå där uppe och höra havet.
På andra sidan såg man utöver golfbanan och många hus. Underbar utsikt och väldigt väldigt fint. Jag tror jag vill flytta hit!
Nu ikväll har vi ätit middag och sedan suttit och kollat på film.
Imorgon på morgonen ska jag, Helena och Ashely åka till en svenska affär hör i närheten. Ska bli kul :) Ska även försöka få biljetter till den nya filmen med piff och puff?

God Jul på er alla!

Här var vi idag!


Nu har vi äntligen kommit iväg. Har varit en stressig dag eftersom vi inte visste om eller när vi skulle åka så vi har sprungit omkring i huset och packat och städat. Sedan fixade i alla fall låtsas farfarn att vi fick åka i hans privatflyg. Detta var heelt sjukt! Vi körde fram till flyget med bilen, typ 3meter ifrån, gick på utan säkerhetskontroll eller något och så åkte vi iväg. Bara jag, värdfamiljen och 2 piloter. Värsta lyxen. Säterna var stora och bekväma. Man kunde typ ligga ner i dom och man hade fotstöd. Inget störande folk runt omkring än, väldigt lätt och smidigt helt enkelt.
Landade i Florida halv 7 typ så det var mörkt så har inte sett så mycket. Var i alla fall betydligt varmare. Inte för det är varmt här men man behöver ju ingen jacka i alla fall!
Detta kommer bli en rolig men tuff vecka. Lite som att börja om på nytt, nytt hus och nya människor och det är väldigt jobbigt ibland. Speciellt denna tiden då man helst av allt vill vara med familjen och alla nära och kära.
Men är väldigt glad att vi kommit till Florida, vi hade sån himla tur! Och det låter ju faktiskt inte så dumt med att fira jul i Florida, eller vad tycker ni?

Saknar er! <3

Ida

Manhattan från flyget!

Bekväma säten!

Ashley på flyget:)

Om ni vill ha äventyr i livet så borde ni kanske åka som au pair. Att leva i den familjen jag lever i är verkligen ett äventyr. Man kan lugnt påstå att något händer varje dag. Denna veckan har varit helt galen, men ingen skada skedd som tur!
Det var ju också tänkt vi skulle åka till Florida och fira jul men nuringdeoch sa att flyget är inställt! Det ä nog inte meningentt vi ska til Florida i år. Får se om vi kommer iväg.
Julmiddag




Glöggkväll

Julbak!

Den 19 December 2008.
Skolavslutning.
Julstämmning.
Och en marabou!
Satt i aulan på julavslutningen och lyssnade på lite låtar så kom någon och knackade på min axel. Jag vände mej om och fick världens chock. Där stod du, med en marabou i handen! "God Jul" sa du, sen försvann du!
Efter det ögonblicket var jag världens lyckligaste Ida. Åh jag ryser när jag tänker på det en idag, ett år efter!

Jag har varit dålig på att uppdatera på sistonde. Beror på att internet har inte fungerat och jag har haft mycket att göra. Men allt är nästan färdigt, bara lite packning och städning kvar sen är jag redo! Idag har jag haft min lilla julafton! Öppnade paket från mamma, pappa och Sofie :) Åh va glad jag blev! Sen öppnade jag mitt andra paket från mina kusiner. Tack så mycket! :) Åh hela december har varit härlig med massa paket som kommer på posten och fina julkort med mera! Tack alla er som har skickat saker till mej :)
Sedan åkte vi till Malin där vi julbakade hela eftermiddagen! Verkligen jätte mysigt och gott FÖRUTOM risgrynsgröten :( Hällde visst i 2 matskedar salt istället för 2 teskedar, så gröten blev väldigt salt och äcklig:( Hahahah! Fick beställa hemlevererad pixxa istället!
Nu ska jag strax gå och lägga mej. Blir nog en bättre uppdatering imorgon istället.
God natt!
Jag har varit dålig på att uppdatera på senaste men det beror på att jag har så oerhört mycket att göra. Ska börja med att berätta lite okm NY-resan i helgen. Började med att Malin och Jessica hämtade upp mej kl 6 i lördags morse. Sen åkte vi tunnelbanan in med lovisa till boston och till busstationen där vi mötte upp emelie. vid 7.30 gick bussen och vi var väl framme runt 11.30 skulle jag kunna tro. Väldigt fint väder och mycket folk! Vi gick omkring i NY, 5th ave, Rockerfeller center mm. Det blev tyvärr ingen skridskoåkning, då skulle vi ha fått köat i flera timmar. Senare på eftermiddagen gick vi och åt på en restaurang sen skulle vi ta oss till kyrkan där lucian skulle vara. Som TUR hade jag kollat på svenska kyrkans hemsida i fredags och la märke till att lucian inte alls skulle vara i svenska kyrkan utan de hade hyrt en större kyrka. Så jag hade skrivit upp adressen och prickat ut den på kartan. ca 30-40 min innan lucian började gick vi omkring där kyrkan skulle ligga men hittade den inte. Självklart var det fel, hade kollat på fel avenue så det låg på andra sidan central park, så det blev en liten löparunda för oss :) Men vi kom i tid men det var jätte mycket folk. Lucian var otroligt vacker och det var svårt att hålla sig från tårar och hemlängtan. När det var över gick vi mot hostelet genom central park och bland annat förbi hotell Plaza!
Väl framme vid hostelet så visade det sig att man behövde pass med sig och emelie var den enda som hade det. Vi trodde det räckte med id-handling. Så i 10min fick vi stå och tjata oss till om att vi skulle få sova där. Mannen bakom disken var ju helt pucko, han tyckte vi skulle sova på gatan. Så stod han och skakade och höll på att börja gråta. Haha!
På söndagen gick vi upp och åt bagels på hostelet. Sen tog vi taxi ner till ground cero och wall street. Gick in i kyrkan jämte ground cero, det var den enda byggnaden på så kort avstånd som inte blev förstörd. Där inne fanns massa minnessaker och böcker där man fick se massvis med bilder och så. Sedan gick vi vidare mot Wall Street och gick och kollade lite där. Då började det regna och vi började traska vidare mot Soho för lite shopping. Malin och Jessica åkte hem då för Jessica hade så ont i magen. Men jag, Lovisa och Emelie hann med några affärer. Köpte ett par levis jeans för 35 dollar, det ni ;) Ett par glansiga gummistövlar, mascara, klänning, strumpbyxor..ja det var nog det.
Runt 2-halv 3 tiden gick vi mot Little Italy och satte oss på en mysig restaurang och åt lunch. Sen gick vi viadre mot busstoppet och tog bussen hem som gick vid halv 4. Var väl hemma här i huset runt halv 10.

I måndags så jobbade jag hela dagen. På kvällen åkte jag och köpte några julklappar sen bakade jag pepparkakor, lussekatter och andra kakor med helena å kvällen / natten. Lussekatterna ville ju aldrig jäsa men de blev riktigt goda tillslut. Jag gick och la med mej vid 1 medan Helena var uppe till 2 och gräddade lussekatterna.
Igårkväll så var det "minijulafton" hos en au pair. Vi var väl ungefär 15 tjejer och hade verkligen jätte mysigt. Åt janssons, köttbullar, knäcke, kola, ris a la malta(hur det nu stavas) och massa mumsiga saker. Hade också julklappsutdelning. Var verkligen en kanonkväll! Tack allihoppa.

Idag har jag skrivit på mitt arbete på förmiddagen och skypat. sen har jag jobbat mellan 12-7.30. När jag slutade kom lovisa och hämtade upp mej och vi åkte till mallet så nju har jag inhandlat min sista julklapp skulle jag tro. Efter det åkte vi till Alexandra. Där väntades glöggkväll med Mia, Emma, Sara, Jag , Alex, Lovisa och Sophie. Drack glögg, åt pepparkakor och juleskum och satt och pratade.
Det har verkligen varit en mysigt vecka hittills.

Imorgon ska jag försöka skriva färdigt mitt arbete om American Holidays så jag verkligen kan njuta! Sen är det dags att börja packa inför Florida. Ska bli skönt med lite värme. Vem behöver inte det nu? Och det är väl typiskt att ni säkert får en vt jul i år när jag inte är hemma.

Nu är det läggdags. Ha en bra födelsedg Nellie!
God natt.
Xoxo





Shoppingen under helgen!

Tomten som jag fick av Helenas föräldrar!

Har kommit hem från NYC nu. Har haft en härlig helg med massa olika saker. Orkar tyvärr inte skriva om allt nu, borde sova. Men nu vet ni ju att jag lever i alla fall. Lucian var toppen! Hur mysigt och härligt som helst. Bara lite jobbigt för jag fick så mycket hemlängtan.
Måste tacka för julkorten jag fått från familjen Karlsson och mormor&morfar. Sen Mormor&morfars paket. Har redan öppant den, blev jätte glad :)
Fick mamma, pappas och sofies paket idag också. Vet nog vad som finns i men ska nog vänta med att öppna den ett litet tag i alla fall.
Usch vilken hemlängtan jag har nu. blir verkligen jätte glad för paketen, korten och breven men det ersätter ju inte er. Vill bara vara med alla jag älskar på julen.
25 dagar kvar tills Stoffe kommer, hur ska detta gå? Känns som en evighet. Vill aldrig mer vara utan dej så här länge.
Lägger upp lite bilder imorgon, om jag hinner. Har väldigt mycket att göra om man säger så!
God natt.

I miss u <3

O Julia, hur gick lucian? Hade gärna velat komma, det vet du ;)

Äntligen fredag.
Har inte hänt så mycket idag. Först Berns klass på gymet sen jobb 11.30-6.30! Sen har jag skypat, varit hos lovisa, satt in lite pengar, färgat håret och nu packat färdigt allt för i helgen.
Imorgon kommer Malin och Jessica och hämtar upp mej kl 6 på morgonen. Ska ta tunnelbanan in till Boston för att sedan 7.30 ta bussen till NYC där helgen ska spenderas. Imorgonkväll kl 8 ska vi på Lucia i svenska kyrkan. Det ska bli kul :) Sen ska vi väl bara gå omkring och shoppa och kolla på alla julsaker!
Borde köpa mej ett par jeans, handskar och en mössa! Och kanske några mer julklappar.

Nu är det verkligen dags att sova. ska ju upp om några timmar igen!
ha en bra helg :)
Puss&kram, Ida
Önskar att man kunde hoppa tillbaka i tiden och vara på ett ställe för en dag. Detta skulle i alla fall inte vara fel, eller vad tycker du Janne?



3an på gymnasiet var rätt tufft och fysiklektionerna var inte alltid de roligaste. Men en dag då vi hade fysik och den första delen av skoltidningen hade kommit ut så satt jag och bläddrade igenom den och såg dej. Där är han ju igen! Killen som jag såg i skolkatalogen som är så snygg, vem är han? Frågade mina kompisar runt omkring mej och såklart så visste Emilie. Hon började berskriva och förklara mycket runt omkring dej och jag blev ännu mer nyfiken.
Det gick några dagar i skolan. Ville se dej "live" eftersom jag hade bara sett dej i skoltidningen och i skolkatalogen. Men kom fram till att du hade praktik efter att ha frågat mina kompisar vilka program som har praktik just nu, så de inte skulle fatta att det var just dej jag undrade om.
Efter någon vecka eller något (kom inte ihåg riktigt) så såg jag i alla fall dej i Inas men din gula banan tröja:) Trodde först inte det var du men sen kände jag igen dej från bilderna. Min kompisar börja tjata på mig om att jag borde kontakta dej på något sätt, det var även dags för mig att fixa facebook. Så i samband med att jag typ, sist av alla kändes det som, skaffade facebook så vågade jag även skriva ett meddelande till dej.
"Hej! Hur är läget? :)" Detta meddelandet skrev jag idag för ett år sen.,10/12-08. Kom ihåg hur vi satt i matsalen och jag oroade mej så över vad jag skulle skriva och så..men det löste ju sig:)

Detta kanske blir min lilla adventskalender?
Nu är kl. 8.41 och jag börjar kl 1, Borde verkligen ta i saker idag.
Ha en bra dag
XoXo

Vaknade upp för 30min sen. Tände min lilla julgran och snoozade i 10min till. Sen gick jag upp och drog upp rullgardinen och såg hur härligt väder det var. Snöar massa och det känner verkligen som jul här :)
Vill också säga att jag mår mycket bättre idag. Så all skit igår var nog från sprutan!
Börjar om 2,5 timmar. Tills dess borde jag ha gjort något vettigt!

Ha en bra dag.



God morgon!
Nu har även jag fått ta svininfluensa-sprutan! Hade väldigt tur som fick ta så nu är jag lycklig :) Desto mindre lycklig var jag idag när jag vaknade men illamående och andningsproblem. Gick upp för att jobba 2 timmar på morgonen men efter 1 timme var jag tvungen att gå och lägga mej. Sov i en timme sen kändes det lite bättre och jag kunde äta lite frukost. Men har haft ont i bröstet/lungorna hela dagen, speciellt när jag går i trappor eller ta djupa andetag. Kan detta vara en symptom från sprutan? Hoppas detta går över snart iallafall, inte kul att andas såhär. Annars har väl dagen varit okej, varit ute en stund med Jack och sen for vi omkring allihoppa:)
Nu sitter jag här i min säng och borde plugga lite eller göra lite andra viktiga saker. Ska snart ta tag i detta. Saknar min Stoffe så otroligt mycket. Har varit väldigt jobbigt de senaste dagarna men försöker verkligen bita ihop även om jag typ tänker på dig ständigt. Men nu är vi verkligen på nedräkning, mindre än en månad kvar! :) Wiiho. Det kommer bli det bästa på läge när jag träffar dig här. Vet därimot inte hur det bli när du åker hem?! Vill inte ens tänka på saken, HEMSKT!

Ha det så bra.
Jag saknar alla er tjejer. Hade gärna varit med hos Lina i helgen, såg mysigt ut :)
Hur har ni det där hemma?

Kram

Här är det verkligen fullt upp. Ska hinna med att skriva ett kort inlägg om vad som händer idag, ikväll och imorgon! Börjar jobba om 40min. Då ska vi till Sara och ha playdate. Jobbar mellan 2-8 idag! Ikväll måste jag köpa glitter till lucian imon. Ska även hitta på något med Lovisa, Malin, Sara och Emma tror jag. Kanske sover hos Lovisa inatt, blir i alla fall lättast eftersom vi ska vara inne i Boston imorgon vid 8.45 för att öva julsånger! har uppträde imorgon 11.30 och kl 2! Måste öva sångerna, kan inte dom än! Dessutom kommer det vara 2000 som kommer komma o kolla. Sen ska vi ut och äta på eftermidagen/kvällen. Tessan kanske kommer till julmarknade också så då ska hon och hennes kompis också med ut och äta :) Sen är det balett på kvällen! Efter det så åker vi hem, Malin hänger nog med mej och sover här. På söndag så jobbar jag mellan 11.30-6!
Har verkligen fullt upp, och har massor som måste göras typ:
Stryka lusselinne
Kolla upp vart julmarknade ligger
kolla upp vart baletten ligger
Köpa glitter
Sätta in pengar på banken
Måste sätta fart!!
Ha en bra helg. Karro hoppas du hittar på Chicago flygplats. Kul att prata med Julia idag också :) Janne, jag har fått koncentrationssvårigheten nu efter det du visade mej,haha! Stoffe, lycka till med julkonserten. Sofie, hoppas du tar det lugnt hemma med Felix. Mormor o morfar, kan ni inte gå och kolla henne?
Puss&kram, Ida

På julen är jag som ett litet barn igen så därför gör jag alltid önskelista. Skrev nyss ner lite saker som jag önskar mej. Det är ju bara saker men jus nu önskar jag mej mest att få träffa Stoffe! Men den julklappen får jag ju den 7 januari. Här kommer i alla fall min önskelista:

·         Pengar det behövs ju alltid! Finn ju alltid något att shoppa på mallet :)

·         Toywatch klocka

·         Svenskt lösgodis

·         Efva Attling halsband: Mother Earth

·         Efva Attling ring: Kärlek

·         Efva Attling ring: The rectangular

·         Raggsockar

Haha det är inga billiga saker och absolut inga saker att skicka!Va tycke ni och klockorna? vilken är finast, de svarta eller den vita? Om jag inte får de så kommer jag köpa någon av dom ändå som julkapp till mej sälv :)

Asså detta är heeeelt sjukt! Igår var det minsugrader och idag är det strålande sol och 20 grader. Jag börjar jobba om 1,5 timme. Kanske ska gå ut och sätta mej och läsa i solen?
Borde i alla fall ta vara på tiden och göra något vettigt!
Har varit på gymet idag på morgonen. Kommer ha sån grym träningsvärk i baksida lår imorgon! Men det är ju gött.

Ne nu ska jag ta tag i mitt liv! Ha en bra kväll!
Tror att Karro har en toppen dag i NYC idag :) Vore ju inte helt fel!
Juste ja, kan skriva min önskelista nu! :) Så visar jag den för er senare.

Kram Ida

Innan jag åkte hit trodde jag att jag skulle få all tid i världen att göra massa saker som tex gå ut och fota, sitta och fixa i photoshop, läsa böcker o massa, MEN ICKE! Undra om det är tidsbrist i detta land? För visst kommer det också vara tidsbrist när Stoffe kommer och hälsar på? Tiden kommer ju fortare än någonsin, även om det är 10 hela dagar. Likadant när mamma, pappa och Sofie kommer. Alltid är det tidsbrist. Men oftast när det gäller roliga saker. Så nu hinner jag egentligen inte blogga för jag har så himla mycket annat (VIKTIGT) att göra. Typ:
-Scrapbooka
-Skriva önskelista
-Kolla på någon gammal julkalender
-Läsa bloggar
-Döda småkryp i mitt rum som skrämmer livet ur mej
-Måla naglarna
-Städa på mitt rum som jag skräpade ner för någon timme sen
- Skriva silverbay-arbete (vilket faktiskt är väldigt viktigt, borde stå högst upp men sätter det här nere eftersom det är så grymt tråkigt!)

Och nu hinner jag inte mer för nu borde jag sova. Eller ska bara göra några av de sakerna ovan, sen sova! Imorgon blir det gym kl 9 sen efter det ska jag väl göra något viktigt fram tills jag börjar.

God natt!
och en sak. Ta aldrig fel kö, för det gör jämt jag! så segt att slösa bort livet på att stå i kö, hur många år tror ni man står i kö egentligen? 5år? jag står nog mer än de flesta eftersom jag alltid lyckas ställa mej i den som ser ut att ha kortast men i själva verket tar längst tid. Malin du vet vad jag snackar om..

Igårkväll när jag slutade vid 5.30 så kom Malin så åkte vi och åt på Cheesecake! Mumsigt. Sen gick vi in på mallet och kollade lite. Sedan blev det ju också en runda förbi scarpbookingsaffären sen till Starbucks. När vi kom hem snackade vi lite med Karro på skype som verkar tycka att au pair skolan är inte den finaste. Haha!
Idag ställde vi klockan på halv 9 och runt 10 gick vi upp. Åkte och handlade lite havregryn och sen en fralla var. Åkte hem och åt en god frukost och nu åkte malin hem. Jag börjar om 15min! Skulle egentligen haft playdate idag med Saras barn men Helena skickade sms nu och sa att barnen var hos doktorn för Ashley har ett virus. Hon spydde visst inatt också. Stackare! Hoppas inte Lovisa har detta också nu :/
Hade i alla fall en väldigt mysig kväll med Malin igår. Lite vardagslyx kallar vi det;)
NU är det bäst jag går.
Ha det så bra! Kram,
Måste faktiskt erkänna en sak. Att spara på marabou är inte riktigt min grej. Har faktiskt lite svårt för det. Eller kanske ska säga godis i överhuvud taget. Men asså om det ligger mitt framför ögonen på en så plågas ju bara godiset. För "det" vet ju att det kommer bli uppätet av mig. Därmed är det lika bra att jag äter upp det direkt. Slipper ju både godiset och jag plågas.
Det är ju tur att det finns något som heter gym också..

Undrar bara en sak. kan man bli avundsjuk på sig själv?
Det blir jag när jag ser denna bild!