Ja nu är det inte länge kvar tills vi åker, vi kan till och med börja räkna timmar.
Vi flyger på tisdag kl 17.50 och nu ska jag visa er vilka jag har med mig på resa.
Till höger är det Helen. Hon har pluggat i Singapore nu i höst och ska plugga i Milano till våren. Hon befinner sig redan i Sydney och vi möts upp där när vi mellanlandar påväg till Cairns.
Martina som är tjejen med lång blont hår (kalla henne också Serena) kom hem från Canada för någon vecka sedan  där hon befunnit sig under hösten. Hon åker med ända från starten i sverige. Martina kommer plugga på NZ i vår.
Emma som sitter till höger är också med från start här i Sverige och ska plugga till Melbourne i vår. Emma har varit i Jönköping nu i höst och pluggat och myst med sin pojkvän William.
Så nu vet ni lite mer om tjejerna som kommer bestå av min vardag 1,5 månad framåt. (förutom Helen som åker tillbaka till Sverige i slutet på januari då hon redan varit på NZ).
 
Hörs snart igen!
 
Dessa 10 dagar hemma har bara svept förbi med en väldigt fart och i övermorgon sitter jag på planet.
Här ska ni i alla fall få se lite bilder från det senaste:
 
En härligt vinterpromenad och frukost på sängen
Klingande julkort i Pingstkyrkan i Jönköping med Mattias, Emma och William
Längskidor i lövhult
Julafton hos mormor och morfar. Och kolla in morfar- han är extra glad för han har fått paket!
Träning med syrran!
 
Ja det stämmer, det är bara 3 veckor kvar tills vi åker!
Hur konstigt är inte det? 
Och innan dess så ska jag hunnit ha gå på julkonsert, ha avslutning/tacka/ säga hejdå till alla man har träffat här på bibelskolan, köpa julklappar (jag som skulle vara ute i god tid i år), äta massa god julmat+ godis OCH träna bort all mat och godis. Det ska vara julafton, födelsedagar och nyårsafton och jag ska PACKA!
Ja ni hör, det är full rulle!!
 
Men jag ser fram emot att aktivera bloggen och visa er fina semesterbilder och berätta om vår resa i Australien och Nya Zeeland!
 
På återseende!