Vilken tur jag har. I måndags var jag nere på stan med Malin. En tjej från Efva Attling kom och visade hela kollektionen och så  hade dom en fårgetävling om vad budskapet på ett utav de nya smyckerna betyder. Och gissa vem som vann, jo jag! Blev helt förvånad när jag kom in dit idag med mamma för att kolla på Thomas Sabo-visningen.
Jag vann ett halsband värt 1490kr. Heeeelt sjukt!
Kändes väldigt bra iallafall.

Tänkte att jag skulle visa bild. Men tror det är så nytt så det finns inte ens på hemsidan :)
Får visa någon annan dag.

Take care
Det kanske snart är dags att lägga ner min blogg? För det första är jag inte i Boston längre så namnet passar inte riktigt in. och för det andra skriver jag inte så mycket här. Och för det tredje så kommer ju faktiskt karro hem snart, lovade ju att fortsätta blogga när jag åkte hem så hon skulle ha något att göra på kvällarna då alla i sverige sover.

Ute är det väldigt blåsigt och regnigt= DÖTRIST!
Igår började en ny kurs i skolan, Ekonomistyrning. Vad detta nu innebär. Imorgon börjar den andra, Microeconimic principles. Hur låter det? Jag får väl se hur dessa kurser är.
Just nu, idag är jag väldigt tveksam, som också många andra dagar. Jag känner fortfarande att jag inte vet vad jag vill jobba med när jag blir...äldre. Det är så många saker som verkar intressanta och roliga men det finns inget som bara är WOOOW! Att hitta ett jobb som man brinner för och som man är duktigt på verkar som det absolut svåraste i mitt liv just nu.

TRÄNINGEN är just nu väldigt rolig. Roligare än skolan. Tränar på sportlife och idag ska jag nämligen på audition:) har satt ihop en Body Step låt som jag ska visa upp. Är lite nervös, men det kommer säkert gå bra!

På fredag ska jag åka och hälsa på Lovisa. Bara för att jag tog med henne på dans när hon var här för 2veckor sen? så ska hon ta med mej ut på isen. Känner på mej att det inte kommer gå så bra!

Här är lite höstbilder på mig och Sofie!:)









-Var bland det roligaste på länge!
Kanonhärlig dansträning som ska absolut köras varje vecka.

Det är dags att gräva ner sig djupt i skolböckerna för inom kort är det tenta. I mitt huvud snurrar det just nu omkring massa ord, såsom; alba AB, anskaffningsvärde, obeskattade reserver, huvudregeln, ADIAS-model, business planning, balansräkning...

Förresten så ska jag träffa Lovisa imorgon, det kommer bli toppen. Kan ju inte bli bättre med en fika med Lovisa, Malin och Sara efter en pluggdag! 

Nu ska vi ha "familjeråd", haha! Planering av Florida/New York-resa står på schemat.

Take care

I.
Hösten har kommit med STORA steg.
Malin är äntligen hemma. TUMMEN UPP PÅ DET!
.. desto jobbigare är det i skolan. Hur ska jag klara detta?- Dagarnas ständiga fråga.

Allt känns i alla fall bra nu. Ibland.
Att påminnas av allt jag gjorde under mitt år som au pair stärker mig. Men det är mycket jag saknar, saker och personer som inte finns här, eller bara lite för långt bort. Det är orättvist.


Mina saknade!