Det ar sa harligt att vara tillbaka har i Boston! Igar nar jag och Lovisa kom fram sa gick vi runt i Boston, forst i nagra affarer som vi garna ville in i (min julpyntsaffar bland annat). Det var dock inte sa smidigt eftersom vi hade vara enorma resvaskor med oss men det gick anda. Sedan ville Lovisa ga genom Boston Common sa det gjorde vi..men det var inte varldens smidigaste och idag har jag traningsvark efter att ha dragit vaskan. Det var i alla fall valdigt roligt att fa ga omkring i Boston igen och det ar sa vackert! Vi at lunch pa cheesecake factory och saklart tog jag en factory burrtio grande. Till efterratt tog vi var sin cheesecake, en men blabar ocg vit choklad och en med godiva choklad. Sa mumsigt!! Vid halv 4 tiden var det dags att ta tunnelbanan till Riverside. Dar motte vi upp Helena och Jack! Vi akte hem till det nya huset och traffade de andra i familjen. Sa himla kul att traffa dom igen och att fa se det nya huset som dom flyttade till i maj. Det ar sjukt stort och otroligt fint och lyxigt, sa amerikanskt! Jag ska visa bilder nar jag kommer hem!! Igar eftermiddag tog vi det bara lugnt och var med barnen. Efter middagen sa akte vi med au pairen i min vard familj och hennes kompis till shopping mallet. Det var kul att vara tillbaka dar ocksa. Hann med lite shopping pa target, stop and shop och victoria's secret. Idag har vi sovit ut lite, eller jag sov till 8 da jag vaknade av att Ashley och Jach lekte i Jacks rum brevid gastrummet. Sa jag gik in och la mig i Jacks rum och de gravde ner mig med alla deras gossedjur. Resten av dagen har varit ganska lugnt, har varit med barnen hela dagen och lekt i kallaren, kollat pa film, spelat spel mm. De har blivit sa stora! Nu ikvall har vi atit super god stek och nu har precis barnen gatt och lagt sig sa nu blir det bara att ta det lugnt framfor teven. Imorgon ska vi nog till mallet i nagra timmar och sedan bara ta det lugnt och hanga med vardfamiljen. Hade mer an garna stannat i USA ett tag till..jag saknar det! Have a good one! Xx
Jag och Lovisa sitter nu på bussen upp till Boston och är framme om ca 20min. Så underbart att vara tillbaka i staden, känns lite som hemma. Nu när vi kommer fram så ska vi gå i några affärer och jag ska få gå till min efterlängtade julpynts-affär! Flera affärer har redan börjat julpynta och jag har köpt några julsaker till min lägenhet och har fått riktigt julkänsla. Vill redan börja julstäda o pynta när jag kommer hem. Sedan ska vi gå och äta på Cheesecake factory i prudential center, vad mumsigt det ska bli!! Vid 4 ska Helena hämta upp oss på Riverside (stationen i wellesley). Cant wait to see them!! Kram från Boston!!
Idag har det varit ännu en shoppingdag i New york, men en regnig sådan. Vi tog lite sovmorgon till halv 8 och ca en timme senare var vi ute från hotellet. Vi åt frukost ute och sedan tog vi tunnelbanan ner till ground zero och gick in på century 21 och därefter gick vi vidare upp mot soho! Vi åt lunch på en restaurang i Little Italy och sedan fortsatte vi uppåt. Vid 7 ikväll var det nästan färdig shoppat så vi gick upp på hotellrummet för att bestämma kvällens planer. Nu sitter vi på Ruby Thuesday och väntar på goda baby-back ribs. Kram från oss
New York dag 2 Idag har vi varit på ett outlet som ligger ca en timme utanför Manhattan. Vi var ute från hotellrummet vid halv 8 och köpte frukost som vi tog med på bussen. Strax innan 10 var vi framme och då började shoppingen. För min del blev det två skjortor, smink, träningströja, jeans och lite julklappar. Lovisa, Helen och Emma gick inte heller tomhänta.  Det har blivit en hel del shopping igår och idag med tunga kassar och ömma fötter. Helen och emma hann med att gå upp i Empire state building och en promenad på brooklyn bridge igår medan jag och Lovisa har gått genom greenwich village och gått i affärer.  Så våra dagar har i stort sett, sett ut följande; vakna, frukost, shopping, lunch, shopping, middag, shopping och sova. Ikväll blir det nog ännu några affärer, Lovisa behöver köpa röda hunter stövlar till regnvädret imorgon. Sen ska vi upp till en bar/restaurang i en skyskrapa som snurrar runt, det blir trevligt! Imorgon, torsdag är sista dagen i nyc för min och lovisas del så då ska vi hinna med alla de affärer vi inte hunnit gå till hittills. Blir kanske även en löparrunda i central park på morgonen!  Vädret från en 10-poängare från oss! Vi har gått utan jackor och Lovisa vill meddela att hon gått med bar rygg idag...jag kallar henne numera sara..  Xoxo från oss!
Vi är framme i nyc och allt har gått jätte bra. Igår var det en lång dag med flygresor o så men allt gick som det skulle och den 8 timmars resan mellan Heathrow och newark gick rättså fort faktiskt. När vi kom fram igår eftermiddag så checkade vi in på hotelllet, frächade till oss och sedan gick vi upp mot Times square. Vi åt god hamburgare på Hard Rock Café! Sedan gick vi i lite affärer, bl.a. Den stora Forever 21 affären som har 4 våningar.. Den tig sitt lilla tag att ta sig igenom!  Vi gick hem rätt tidigt och la oss eftersom vi hade typ varit vakna ett dygn så vid 10-tiden låg alla helt utmattad i våra dubbelsängar på hotellet.  Idag blir det shopping bl.a. Löparskorsköp. Vi ska försöka hinna med så mycket så möjligt så det blir en lång härlig intensiv dag!  Hörs! Xoxo
Då börjar det närma sig den efterlängtade resan.. Har början packningen och försöker fixa med allt som behövs göras. Har kommit fram till att det är ganska mycket som måste göras också när man bor ensam..kylskåpet ska rensas, man ska städa, tvätta och slänga alla sopor och allt tar sin lilla tid.

Ikväll åker jag och Helen ut till Emma i Mullsjö för att sova hos henne några timmar. Sedan skjutsar hennes pappa oss till flugplatsen inatt där vi möter upp Lovisa! Vi alla är riktigt taggade och vi ser fram emot ett par riktigt härliga dagar i New York City och jag och Lovisa fortsätter ju även på fredag vidare upp till Boston.

Vi har inte hunnit planera så mycket om vad vi ska göra i NYC, det enda som är bestämt är att jag ska möta upp Josephine (en tjej från Nässjö som är au pair) och lämna lite saker till henne på tisdag och på onsdag ska vi åka ut till ett köpcentrum ca en timme utanför Manhattan som heter Woodbury.
Annars är det mycket shopping, shopping och åter shopping..
Jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade på vår resa, dock kommer ni nog inte få se några bilder här. Ska försöka lägga ut lite på facebook istället.

Här får ni se några bilder från senaste tiden!

Mina fina tjejer var samlade tillsammans i Jönköping, så underbart att få vara allihop!



Middag på Anna-Gretas med härliga klasskompisar!


Nybakta cupcakes som jag ska hem och smaka på nu!

Vi hörs!
Kram, Ida
Det är inte mycket som händer på denna sidan men det beror på att min dator har bestämt sig för att sova ett tag och vill inte vakna! Har försökt och väcka den men inte lyckats så nu har jag lämnat den till en som är mer kunnig på det området. Det har börjat dra ihop sig inför tentorna som är den 15 och 19 okt så tentaplugget är igång med allt vad det innebär! Tiden räcker inte till känns det som och kalendern är fullproppad med saker (vilket faktiskt är kul). Har lite svårt att motivera mej inför pluggandet men när man vet belöningen och känslan av att ha gjort sitt bästa så blir det lite lättare. För övrig är det ganska lugnt här! Jag stormtrivs in my crib och om du vill komma och hälsa på så är du hjärtligt välkommen (på ett villkor: ta med en matlåda till mig) haha! Ne jag skojar bara, jag lagar mat varje dag så jag klarar mej! Jag har funderat på att baka något nytt som jag aldrig testat på tidigare och något lite mer avancerat, har du något förslag? Nu har jag ju fått elvisp också så det underlättar lite! Nu är det dags att ta en liten mellis innan jag ska iväg! Nästa gång det händer något här på bloggen blir efter tentorna, antingen i Sverige eller i "min hemstad" haha! Ha det gott!