Jag har haft en så underbar helg på Tjörn med mina fina klasskompisar.
Vi tog tåget upp i fredags och var i Stenungsund 19.53 där en mycket glad Martina väntade på stationen. Vi åkte och handlade lite och sen åkte vi hem till Martina och satt och åt räker med mass gott på deras altan MED HAVSUTSIKT!

På lördagen blev vi väckta kl 9 (vi sov som bara den) o när vi kom ner i köket hade Martina gjort stor frukost till oss alla. Åh så mysigt det var att sitta där i sina nattlinnen och äta tillsammans istället för att som alltid äta lunch ihop i skolan. Efter frukosten fixade vi i ordning oss och åkte på en lite roadtrip. Skärhamn, Bleket, Klädesholmen ja, jag kom inte ihåg alla ställen vi var på och passerade. Överallt var det i alla fall väldigt mysigt och vackert och man bara drömde sig ju bort om en stuga vid havet. Vi fick smaka på äggost som Martina en gång i våras dumförklarade oss för att vi inte hade ätit och påstod att det var nästan det svenskaste man kunde äta vilket vi inte höll med om.. men gott var det!
Lite senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka och grillade och sedan gav vi oss ut igen, denna gången till fäjan som går mot ön Åstol. Åstol var ingen stor ö men väldigt mysig och fin. Inte en bil, bara massa vita hus med rosor längs med väggarna, namnskyltar på husen, små små vägar och världens minsta lilla affär på denna lilla ö.
Här tog jag även året första dopp i havet efter många om och men. Kände väl mej eller mindre tvungen när de andra tjejerna låg o plaskade i havet och påstod att det var skönt fast då egentligen det var iiiiiiskallt (19grader tror jag). Vi åka rutschkana och hade VÄLDIGT ROLIGT! När vi hade badat, skojat, skrattat och tagit massa kort så gick vi till Åstols Rökeri och åt middag. Och gissa om det var gott, och vilken utsik!!
Vi tog fäjan över till en annan ö som jag glömt namnet på d..någonting innan vi somnade gott i sängarna efter sommarens bästa dag!

På söndagen gick vi ner till havet som för övrigt tar ca 5min från Martinas hus (vilken lyx) och fiskade krabbor. Viccan visade sin dolda talang då hon fick upp krabba efter krabba efter krabba... Vi hade fikakorg med oss och satt och fikade och det blev även ett dopp för Martina och Viccan medan jag, Emma och Helen med nöje stod och kollade på och fotade.

Det var en SUPER SUPER helg med andra ord som man alltid kommer minnas.
Hemresan kan jag väl bara säga gick mindre bra men jag kom hem efter ett x antal timmar..

Här kommer lite härliga bilder!












Emma, Victoria, Helen, Martina och jag!