Busy busy Friday.
Sola, jobba, poolen, leka, mata bebis, movienight, packa och planera inför helgen.

Imorgon, lördagblir det roadtrip med Malin, Malin, Vanessa och Hannah :) Wiiiho! Har tänkt att åka till provincetown, vilket är staden ute på udden på Cape cod. Stad är känd för sin homosexualitet. Lär bli intressant!

Dags att sova nu. Ska upp tidigt imorgon. De kommer och hämtar upp mej strax efter 8. Kommer bli kanon!
Får inte glömma bort och sjunga för pappa imon. Ringde och sjöng för Hanna idag, hon blev nog lite chockad när hon fick höra min fina stämma runt 8 på morgonen min tid!

Have a good weekend.

Nu är jag äntligen färdig med all scrapbooking Som jag ville bli färdig med här. (Sep-juni) Visst är det bra? Har bara lite mer än 2 månader att scrappa när jag kommer hem då!
Började vid 12 idag och förmiddagen spenderades inomhus. Fixa och trixa med alla saker som ska göras och nu är listan i princip TOM! Wiiiho. Nu kan njutningen börja. Nu kan jag börja göra allt det jag tänkte göra i framför allt hela juli, typ.. träna, stretcha så jag blir lite vigare och sola.
Idag på jobbet så har vi inte gjort mycket speciellt. var och hämtade Jack på skolan och sen har vi lekt med hans bilar, byggt lego nere i källaren och gjort Mr Potatohead av playdoe.
Nu ikväll for jag till Hannah och scrapbookade. Tycker om mitt nya ord for som jag har lärt mej utav Malin som bor uppe i Bollnäs.
Nu är det verkligen dags att sova.
Imorgon, jag menar senare idag, fredag så blir det jobb mellan 12-10. Innan dess kanske man ska ta och lägga sig ute och sola.. om det är soligt förståss!

See ya
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har lite bloggtorka.
Jobb idag mellan 7.30-9.30, 12-8. Under min lediga tid så fixade jag massa med saker jag måste göra innan jag åker hem. Sen nu ikväll var jag på lite ärenden och såklart Starbucks.
Känner mej hela tiden stressad över mycket saker.. saker som ska göras och som ska köpas. Men min to do lista och min shoppinglista är snart helt avbockad som tur:)

Imorgon jobbar jag 11-8 och innan dess så måste jag fixa med lite saker, prata med syrran och skriva önskelista till mamma och pappa.

Någon som har ett bra boktips?

Good night.

Här kommer lite härliga bilder..



Om en vecka fyller jag år och jag vill INTE ha något skickat till mej. Inte ens ett kort!

Bara så nu vet. Har redan fullt i resväskorna.
Jag har gjort det ABSOLUT HÄFTIGASTE i mitt liv. Jag har hoppat fallskärm!!!!!!!!
Det var nog den bästa stunden i mitt liv alltså, heeelt underbart.
Fick för mej i fredags då att jag skulle med 2 au pairer som skulle hoppa sen bokade vi i lördags och idag var det då dags. Började vår resa idag strax efter 11 då oda kom och hämtade upp mej. Sen åkte vi och hämtade Vanessa, Alina och Sofia och var vi vid flygfältet runt halv 1, en halvtimme tidigare. Där checkade vi in och sen fick vi en bunt med papper som vi skulle fylla i och så fick vi titta på en film typ i 20min om hur allt skulle gå till och om vad det var man skulle fylla i i papprerna. Sen sa de att det skulle ta lite mer än en timma för oss så vid halv 3 var vi redo att hoppa.. Så gick vi och frågade hur lång tid det skulle ta igen. Nu sa de plötsligt över 2 timmar till för vi är försenade. Usch då kändes det så surt, fanns ju nästan ingenting att göra där heller så vi åkte till Dunkin Donuts och köpte oss lite att dricka sen åkte vi tillbaka men satt kvar i bilen och hade musiktävling.
Sen väntade vi och väntade och väntade och TILLSLUT var det dags för oss att ta på oss dräkterna. Så vi gjorde det och så tog vi massa kort, sen när de som hoppade före oss landade så kom han jag skulle hoppa med fram och presenterade sig och checkade min utrustning några gånger extra och visade mej hur jag skulle stå när vi skulle hoppa ut från planet och hur jag skulle hålla armar och ben i fritt fall. Sen frågade han mej om jag ville fälla ut fallskärmen och själcklart ville jag det.. all in tänkte jag :)
Sen vard et dags att hoppa in i det lilla flygplanet som bestod utav bara 2 bänkar. Så man satte sig bara med benen på var sin sida av bänken med ryggen mot piloten. Och jag satt ju typ i Rich (min fallskärmshopparkompis) knä. Sen spände han fast mej i han så sen när vi skulle flytta på oss var det väldigt roligt för jag satt ju fast så nära i han så det blev helt fel. hahah! Sen snackade vi lite om hur det skulle gå till och han frågade mej om vi skulle göra ett trick, typ som en loop och självklart sa jag ja (all in igen tänkte jag). Vi var ungefär 20 i planet, varav vi var 5 som hoppade för första gången med varsin kille och sen var det även med 5 proffs hoppare. Bara för att proffshopparna åkte med och skulle hoppa av först så åkte vi upp till 13000 feet istället för 10 000 feet vilket var en bra sak som rich sa, för då får vi 15sek extra fritt fall. När vi öppnade upp gallret som dörren bestov av så satt vi på oss glasögonen och en och en började hoppa ut. Jag var sist ut och vi skulle börja med vårt trick. Så istället för att slänga sig ut på mage så slängde vi ut oss på sidan så vi kom på rygg och sedan tillslut snurrade runt till mage.
De första sekunderna var nog de värsta i mitt liv. Fattade inte vad jag höll på med när jag i ca 2 sek stod vi dörröppningen och kollade ner framför mej och såg bara moln. Sen bara flög vi ut och magen vändes helt ut och in. Kunde knappt andas utan tog bara i. Var sjukt läskigt. Efter ca 10 sek elelr nåt började man uppfatta vad man höll på med och man började frysa väääldigt mycket. Hade öppen mun och jag kan ju säga att mina kinder skakade hur mycket som helst och blev torr i hela munnen efter att ha fallit fritt i ca 75 sek. När vi kom ner under molnen visade han mej tecknet framför ögonen på mej och jag tog tag i sen orangea lilla saken och drog ut den hårt. Så flög fallskärmen ut och vi flög upp lite i luften sen var vi helt stilla. Då började njutningen. Att bara sväva fram och titta ut över landskapet. Hade även blivit mycket varmare nedanför molnen. 
Vet inte hur lång tid det tog tills vi nuddade marken men det skulle i alla fall ta 7-10min men jag tror det gick snabbare. Vid landning sa han att jag skulle hålla upp benen och fötterna som om jag sitter på en stol och allt gick kanon. Det var bara att sätta ner fötterna på marken när vi landat, inga som helst problem. Och åh vilken lycka man kände när man kom ner. Det var helt underbart. All väntan och alla pengar var det helt klart värt.

Om jag får chansen igen så hoppar jag en gång till, men kanske ut över alperna.

Nu ska jag lägga mej och drömma mej bort i mitt flygandes. Känner mej så stolt över mej själv över att jag har vågat göra något sånt här.

Har ni chansen så måste ni hoppa någon gång i erat liv. Det är det värt!

Jag uppe i luften. Rich sa även till mej att det var det häftigaste hoppet på väldigt länge för vi hade så mycket moln. Han sa att vi åkte igenom 6 moln under fritt fall.




Vanessa

Oda och Vanessa


planet vi åkte med.

Har haft en toppen fredag. Började dagen med att ut och springa.. var skit trött men det gick ju ändå. Sen skypade jag med mamma och pappa i ett bra tag. Runt 10-tiden åkte jag och min värdmamma och gjorde lite ärenden, kunde äntligen börja stryka lite saker från min shoppinglista. Sen var det jobb fram till 6, vilket var hur lugnt som helst. När jag slutade så åkte jag och shoppade på target.. 93 dollar för ingenting typ;P Men ännu några strukna saker på listan. Sen hela kvällen har jag varit hos Malin i Chestnut Hill. (inte malin karlsson). Där åt vi middag och blåbärspaj och har bara tjötat och haft det gött.

Imorgon ska jag ringa hem till mamma och pappa och fråga om jag får göra något man gör en gång i livet men som kan vara farligt. Isåfall blir det på söndag!

Sen ska hela morgondagen spenderas på ett mall jag aldrig varit på förut men som verkar toppen. Vågar inte tänka på hur mycket pengar som det kommer gå åt imorgon och på söndag.

God natt!
Har haft en toppendag, eller en toppenkväll kanske jag ska säga. Men dagen var inte heller så pjåkig (säger man så?). Men nu ikväll FOR vi till ett ställe som heter berry freezer tror jag. Där hade de frozen yogurt som man fick ta själv och sen fick man hälla på vilken topping som helst. Riktigt riktigt mumsigt ställe. Passion och coconut var speciellt goda smaker :)
Vi var ett helt gäng där.. det var jag, malin, emmorna, vanessa, oda och hannah. Hade superkul. Har faktiskt börjat lite smått framsteg med att säga R. För det blev mycket snack om dialekter eftersom alla kommer från massa olika ställen i sverige. Alltid kommer vi på tal om att jag inte kan säga R, men försöker i alla fall och idag gick det lite framåt. Ska öva lite varje dag har jag tänkt nu.

Tänk om varje dag och varje kväll skulle vara såhär.. då skulle det ju inte vara kul tillslut, så det är ju tur att inte varje kväll är såhär rolig :)

Dags att sova nu. Först måste jag bara titta på min STORA, LÅNGA To do-lista!

Natti natti

Hannah, Vanessa och Malin

Mumma


Emma som flyttar till Kalifornien med sin värdfamilj imorgon.

Jag kommer verkligen sakna starbucks-tisdagarna känner jag nu. Alltid så härligt där :) Idag var vi ett stort gäng som bara satt och snackade och drack chai latte. Planerar som bara den de sista helgerna osv.
Ska säga er att jag känner mej helt ut och in och upp och ner typ! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?!?
Jag har så många gånger under detta år längtat efter den dag då jag ska åka hem men nu när det börjar närma sig så vet jag inte hur jag känner. Självklart längtar jag SUPER MEGA MYCKET efter massa där hemma men det känns ändå så konstigt/ledsamt att lämna allt här.. hela vardagen här..
Just nu har jag en lista som har nu 18 punkter som måste göras innan jag åker hem.. frågar när och hur? och då står inte ens packa med på listan..

Nu är det dags att få lite sömn för imorgon börjar jag redan kl 8 på morgonen. Jobbar 8-9.30, 11.30-7 sen på kvällen ska vi åka och äta frozen yogurt. Mumma!

Tack för alla sköna kommentarer, sitter och skrattar högt när jag läser att sofie sprutar nässpray i öronen.. och att karro gjort likadant! Ni är ju bara för lika.
Tycker också om allas gissningar på min hemkomst! Ser fram emot dessa ögonblick när jag ska överraska er :)

Sleep tight

Ida

Nu är jag tillbaka igen. Har varit uppe idag på morgonen och sprungit i en timma och nu känner jag mej helt död i benen. Om 45 min börjar jag jobba och innan dess ska jag hänga upp tvätten och fixa lite här på rummet. Packningen inför hemresan har börjat och jag har insett en sak. Det kommer bli OMÖJLIGT för mej att få med mej allt hem, vet inte hur detta ska gå för jag tänker ju lite slänga saker.
Vill och berätta att det är faktiskt någon/några som har gissat rätt på min tävling. De som inte har skrivit tid kanske borde göra det.

Ikväll ska jag hitta på nåt med någon/några.. men vi vet inte vad än. Känner att jag har varit ganska isolerad på sistonde från omvärlden här borta. Dags att ta vara på den sista tiden

Saknar alla där hemma mer och mer nu känns det som. Man kan ju undra om man saknar sin pappa när man på kvällen lägger sig och tittar på teve. Vi har typ 300 kanaler och det går massa filmer men istället kolla man på British Open, undra om jag blivit knäpp?
Ser fram emot en golftur när jag kommer hem.

Ha en bra dag.

Ash och Ryan pussar Peter på hans 40 årsdag

Spenderade många timmar med denna lilla tjejen i helgen. Hon är ju helt underbar!

Idag har det varit en jobbdag här på Cape Cod. Har mest tagit hand om Leah så det har varit rätt slappt eftersom hon inte ställer så många krav, hehe.
Nu har jag precis matat henne så förhoppningsvis sover hon hela natten inatt igen så farmorn eller jag slipper gå upp :)
Imorgon ska det bli härligt väder så då blir det massa bad med barnen i poolen. Sedan ska vi även ta båten ut till en ö och bada tror jag!

Har inte mycket mer och berätta idag. Ska krypa ner till sängs nu här jämte Ashley.

God natt :)

Jag och baby Leah idag :)

Redan torsdag? Vart tar tiden vägen egentligen?
Ikväll åker vi till Cape Cod. Ska stanna där tills söndag..Det blir jobb för mej hela veckan ut eftersom jag redan har haft mina 2 dagars ledighet. Ska ta hand om barnen tillsammans med farmorn, låtsas farfarn och farfarn.
Nu ska jag strax hoppa in in duschen, väntar bara på att städerskorna ska städa färdigt där uppe. Sedan börjar jag jobba kl 12, då ska jag vika lite tvätt sen kommer Jack hem vid 12.30. Ska ta det lugnt i eftermiddag och sen ska jag och Jack på födelsedagskalas.

Jag glömde skriva i mitt andra inlägg om mitt getingstick. Så fort jag kom till Malin så visade hon mej runt i huset och så gick jag ut på deras altan. Sen såg jag 2 getingar som såg helt vilda ut runt Malins ben så jag sa till henne. Men så fort jag gjorde det så dök en ner på min tå och strack mej. och det gjorde så grymt ont.. Har fått getingstick förr men detta kan inte ha varit några vanliga getingar... Men efter lite tårar och en halvt uppsvullen fot så gick det tillslut över!

Tror de städat färdig nu.
Take care!

Mitt skrivade har gått dåligt de senaste dagarna men det beror på att jag har varit såå busy så har inte hunnit med. Så nu tänkte jag i alla fall berätta om alla äventyr och resor som har varit med om sen i lördags.
Det började med i lördags morse att jag satte mej på tåget när till Rhode Island till Malin. Vid 10-tiden kom hon och hämtade upp mej i Westerly och så åkte vi till deras hus där. Innan hon började jobba så visade hon omkring mej i områderna hon brukar hänga nu för tiden. Sedan sov Quinn så då åt jag och Malin lite lunch och när hon vaknade så tog vi med henne ner till stranden där alla andra var. Tog inte mer än 5min att gå ner till havet, så sjukt nice! Badade lääänge i det underbara vattnet. Åkte även boogieboard, vilket var galet kul. Sedan gick vi omkring på klipporna i hopp om att få se krabbor..men icke. Istället gick vi upp till huset igen för det började bli sent och malin skulle börja jobba snart igen. Under kvällen var vi barnvakt åt 6 ungar.. men efter läggdags, runt halv 9 så blev det lite lugnare i huset och jag och Malin satt bara och tog det lugnt.

På söndagsmorgonen gick vi upp tidigt och var på stranden strax innan 9. Där tog vi lite fina kort sedan låg vi mest i vattnet och surfade på våra boogieboards. Det var grymma vågor denna dagen, typ 2m höga så det var perfekt. Efter några timmar så gick vi upp och duschade och sedan åkte vi till golfklubben som malins värdpappa är president över. Där åt vi god lunch innan vi begav oss mot Massachusetts igen. Åkte först hem till malins hus och sedan vidare mot mallet. Där gick vi i 2 timmar, och hann med och köpa en kofta och ett par mjukisbyxor från A&F. Vid 6 åkte vi till biografen för att se Eclipse, detta var även ett au pair möte så nu har jag gjort alla au pair möten jag behöver.. wiiho! Filmen var också KANONBRA! När filmen var över åkte vi hem till mej, packade om lite och sen drog till Malin och sov där.

På måndagsmorgonen började resan mot Six Flags. Ställde in gpsn på adressen dit och då visade den 2 timmar och 40min.. fast det bara skulle ta 1 timme och 40min. Men vi började köra men efter någon timme så ställde vi om det igen och då märkte vi att vi hade ställt in på att ta andra vägar så man slipper betala tull.. så typsikt..men men. Kom i alla fall fram till Six Flags runt halv 12-tiden. Gick in och gick mot en utav de grymmaste bergochdalbanorna. Bara det att när vi ställde oss i kön så var den skeeeeeeeeeeeeeeeet lång. Vi stog i kön i 100min för ett åk på 1min. DET ÄR SJUKT! Men den var rolig och läskig. Efter åket var det drickapaus för hela slaten. Att stå i 100min i stekhet värme utan vatten var en plåga. Haha! Sedan gick vi in mot vattenlandet och ställde oss i dom jätte långa köerna för olika rutschkanor med däck. Även att alla tog lång tid så var det väldigt roligt. Åkte en speciell där man sitter i ett dubbeldäck och så går rutschbanan upp och ner i en bana och i uppförsbackarna så gick däcket på ett band så det gick skit fort hela tiden.. typ som flumeride fast fortare.. väldigt roligt! Det gällde bara att hålla i sig. Vid 5-tiden gick vi ut ur vattenlandet och åkte en åkattraktion som var grym. Nästan som hangover fast längre och roligare. Vi körde all in och satte oss längst fram såg vi såg allt hela tiden. Därefter gick vi till ett hus där de berättade en hemsk historia och sen fick man gå och sätta sig på bänkar som började röra sig fram och tillbaka så att det kändes som allt var upp och ner.. fattade inte hur men det var riktigt läskigt. Efter att ha åk en linbana drog vi oss tillbaka mot Rhode Island, där vi var framme runt halv 11 tror jag? Hann på denna dag vara i 3 delstater.. Massachusetts, Connecticut och Rhode Island!

Idag på morgonen så började Malin jobba kl 9. Då åt vi lite frukost och sedan gick vi ner till stranden där två av hennes värdbarn hade surfinglektion. Det var kul att se, och man blev väldigt sugen själv. Därefter drog vi hem och packade och sedan började vi åka mot Newport. Detta är ett ställe i Rhode Island som ligger vid havet och är nog känt lite för de stora mansions som finns där. Alltså enorma hus där folk bodde förr. Malin berättade att hon var inne i ett av husen, The Breakers, som hade 70 rum och 20 badrum. Där bodde en gång i tiden usas rikaste familj. Det sjukt!
Det var i alla fall väldigt fint vid havet med alla fina stora hus. Jag och Malin hade köpt med oss jordgubbar och nutella som vi satt och smakade i oss vid havet. Under eftermiddagen gick vi bara omkring längs med havet och kollade i små mysiga butiker. Vi köpte ett jätte fint armband som ska påminna oss om den här tiden tillsammans.

Kl 20 över 5 gick mitt tåg hem, hann precis med det. Sedan bytte jag inne i Boston och vid 20 över 7 var jag tillbaka här igen. Har haft det sååå roligt under dessa 4 dagar. Detta ska ge mej energi för resten av veckan och för resten av min tid här. Fast det är knappt någon tid kvar här. Känns så konstigt! Börjar fundera varje dag på nu vad jag ska göra när jag kommer hem..men får ta det som det kommer tror jag.

Vill tacka för mitt paket med godis och en tidning som jag fick. Blev helt överlycklig. Ska snart lägga mej och läsa lite sen blir det nog att sova för jag borde gå upp tidigt imorgon och SPRINGA!! Måste springa bort alla onyttigheter som jag stoppat i mej. Men är det semester så är det..  








Lunch på golfklubben


Six Flags








Har inga mer bilder från idag för jag glömde min systemkamera.

Började dagen med att skypa med mamma i typ 2 timmar, men det behövdes. Vi har alltid något att prata om. Tycker det är väldigt roligt att hon verkligen försöker klura ut vilket datum jag kommer hem. Kan börja kalla henne mamma nyfiken. Sen scrapbookade jag lite, tog en dusch och skypade ännu lite mer med mamma och pappa.
Började jobba kl 1 och starx efter det åkte jag, Helena Leah och Jack till doktdorn för jack har haft massa hosta men det var inte nåt fel på han, som tur :) Sen åkte vi och tvättade bilen och sen hem och tog det lite lugnt. Vid 10 i 4 åkte jag och hämtade Ashley på hennes camp och när vi kom hem mötte de andra upp Ryan vid skolbussen.
I eftermiddags har jag lekt lite med barnen nere i källaren och sen har vi käkat och haft movienight. Tittade på en jätte rolig film (vet inte vad den heter) som nog mer var en vuxenfilm. Men "mina" söta barn tyckte nog också om den. Nu har jag lagt barnen och städat och fixat. Nu är det bara sätta sig och slappa.

Imorgon på morgonen ska jag ta tåget till Rhode Island till Malin. Det ska bli riktigt roligt :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorgon men på kvällen jobbar hon i alla fall. På söndag vet jag inte heller vad som händer..stranden, Newport eller shopping kanske? Har au pair möte på kvällen, då ska vi se Eclipse.
På måndag åker vi nog till Six Flags, ett stort nöjesfält här. Och på tisdag är jag också ledig.. detta pga jag ska jobba hela helgen sen för Helena och Peter åker bort.

Dags att sortera lite bilder.

Ha en bra helg! :)

Kramar, Ida


Jag med Ryan och Ashley! :)
Usch nu har jag åkt på något igen.. kan det vara luftrörskatarr ännu en gång? Ligger nu i sängen och känner mej hängig. Det är bättre i halsen men har fortfarande svullnaden i lymkörteln i nacken och nu hostar jag upp massa slem och har svårt att andas vid djupa andetag. Vad ska jag göra? Någon som har några tips? Vill och orkar inte gå till sjukhuset här en gång till och få antibiotika..

Om någon har någon erfarenhet när det gäller luftvägarna så ger gärna tips.
Nu ska jag bara ta det lugnt i sängen och hälla i mig massa vatten och sova tidigt!

Ida
Skrev visst lite fel datum igår märkte jag nu. Det var ju den 6e igår, morfars namnsdag!
Och på tal om igår så gick det faktiskt inte vara ute för det var så sjukt varmt. Det stod på 102 Fahrenheit och det är 39 grader.. dessutom i skuggan!! Det är inte ofta jag längtar efter kyla men igår gjorde jag faktiskt det.
På kvällen for jag omkring till lite olika affärer. Var bland annat inne på mallet och kollade lite, tror jag snart behöver en heldag där.. Sen tittade jag förbi starbucks såklart innan jag åkte till target.

Vaknade vid 9 idag och börjar kl 11. Men det blir ingen träning idag heller. En lymkörtel i nacken har svullnat upp och gör skit ont och dessutom är inte halsen 100 heller. Sen är det också nu 28 grader ute så jag stannar nog inomhus. Kanske ska scrapbooka lite?

Känner lite panik. Vad ska jag göra när jag kommer hem? Ingen kommer bo hemma i nässjö. Ska jag flytta? Ska jag börja plugga eller ska jag söka jobb? Massa frågor som snurrar omkring i huvudet. Men på ett sätt får allt lösa sig när jag kommer hem, då kanske jag känner av mer vad som känns bäst.

Saknar mina vänner hemma i Sverige väldigt mycket. Vill vara med er! Men snart..

Ne nu tror jag att jag ska lägga i en tvätt! Ha det bra.

Kramar, Ida
Nu har vi kommit hem från cape cod, eller vi kom hem igårkväll. Skönt att vara tillbaka till sitt egna rum här men det är ändå skönt att vara där när de har en stor pool och så. För det behövs idag.. Jag ställde klockan på 7.30 för jag tänkte ut och springa.. men så vaknade jag med halsont :/ Men om det är någon dag man ska stå över springningen så är det kanske idag. För det var 27 grader redan vid 8 och det ska bli 36 grader i skuggan sen idag runt 2-3-tiden. De varnar för värme här! Så idag håller jag nog mej inne, gick ner till posten som tar 5min typ, jag höll på att dö! haha.
Fattar inte hur det kan bli så varmt..

Nu har jag i alla fall bäddat nytt i min säng och städat lite. Har skypat med Hanna också och nu fick jag mer hemlängtan. Men snart kan jag komma hem och krama alla!

Såhär ser gissningarna ut angående min tävling.

31 juli kl 19- pappa
5 aug- Nellie, Hanna
6 aug- Morfar, Tim (22.00)
7 aug- Mormor (12.30), Mamma (09.45), janne (17.00)
8 aug- Shpresa
9 aug kl 21.55- Kent
10 aug- Julia
12 aug- Emilie
13 aug- Sofie
14 aug- Nina
16 aug- Shpresa igen?

Någon som jag missat?
Idag är det nationaldagen här i Usa.. eller kan väl säga att den snart är över här. Först idag på morgonen var det meningen att jag och Nathalie skulle ut och gå en runda, men vi var föt trötta så vi bara låg och slappade istället. Sen fixade vi i ordning oss och vid 10.30 åkte vi till paraden. Var massa roliga, utsmyckade cyklar, bilar, personer mm. Sen åkte vi tillbaka och badade i poolen och sen åkte vi ut på en båttur också. Helt underbart var det! Nu ikväll åt vi god mat med låtsasfarfarn och sen åkte vi på en golfbilstur igen (sjukt kul att att mellan alla vattenspridare)  och vid 9 tittade vi på alla fyrverkerier.
Nu är det snart läggdags, är så trött men fattar inte varför? Har i alla fall haft en underbar dag!

Good night my friends.

Ida







Idag har jag och nathalie varit på Craigeville Beach och bara solat och badat i havet. Det var riktigt skönt i vattnet faktiskt och underbart väder. Mycket folk här på Cape Cod eftersom imorgon är det Usas nationaldag, 4tf of July!
När vi kom tillbaka från stranden så tänkte vi ut och gå en liten runda men såklart tackar man ja när farmorn frågar om vi vill ta golfbilen. Så vi tog med Ashley och åkte en runda. Helt underbart! Vi konstaterade att vi ska börja spela golf, för att åka golfbil är ju livet. Så himla fint här det här i området.
Nu ikväll har vi ätit gott, som vanligt här. Sen var vi ute och åkte lite och gick omkring i lite affärer. Nu är vi trötta så ligger här i den stora dubbelsängen och funderar på om vi ska se en film eller inte.

Imorgon blir det parad och sedan bad och sol med barnen. Ser fram emot att få se allt folk klädda i vitt, blått och rött imorgon och sen alla fyverkeri på kvällen :)

Happy 4th of July! :)




Pappa, ditt drömhus? 10m från greenen!

Nu har vi kommit fram till Cape Cod. Är verkligen skit trött så ska sova om typ 2min..
Allt är bara bra här tycker jag. Tiden bara rullar iväg! Idag började dagen med en löparrunda och sedan har jag bara pysslat med lite småsaker och packat nu inför i helgen.
Imorgon ska jag och Nathalie åka till någon strand eller kanske åka till marthas vineyard, vi får se. jag är i alla fall ledig!

På söndag är det 4th of July och då blir det massa kalas.

Good night!
Nu har jag verkligen insett att jag inte tål glass. Nu ikväll mötte jag upp emelie och johan för att ta en sista glass med emelie. Visst det var riktigt mumsigt men efter sådär 15min börjar magen säga något helt annat. Hade sånna kramper på vägen hem i bilen så nu vet jag att jag borde ta det väldigt lugnt på den fronten.. alltså ingen mer glass om jag inte inte vill sitta på en toa hela dagen och känna mej som jag är i 9:e månaden.

Dagen har varit bra. Vet ni? Fick hålla och mata Leah idag :) Åh vad lätt hon var, och så söt! Och för ni som inte vet, så ska jag få en kusin i september :D Wiiho!

Nu börjar det planeras om Julia ska komma och hälsa på, Hoppas hoppas hoppas! Det vore så kul!

Nehe nu var det då dags att gå coh lägga sig. Imorgon kommer Hannah på förmiddagen så då ska vi nog bara ligga ute och slappa i solen. Sen på fredag åker vi ner till Cape Cod över helgen och så ska Nathalie hänga med. Detta blir toppen.

Har nyss skypat med min Sara också, saknar dig redan! Sen skypade jag med Klara innan lite också, åh vad jag längtar att få komma hem till mina underbara kompisar där hemma <3

God natti.

Jag & Emelie med glass från Jp lick store, Mums!