Idag har det varit en riktigt härligt dag i solen. Vi åkte ut till ön Martha´s Vineyard och så tog vi buss till en underbar strand!
Tror bilderna får tala för sitt idag..





Ute i öknen utan vatten.. fick leva på denna bar idag!








Igår åkte jag, Lovisa och min värdfamilj till farmorns och låtsas farfarns sommarhus. Är så himla glad att jag fick ta med mej Lovisa, det kommer göra hela den här helgen verkligen toppen! Idag har vi varit ute och solat på förmiddagen sen har jag jobbat mellan 1-8 idag. Då badade vi lite i poolen, var ute och gick och spelade wii. Väldigt skön lördag måste jag säga. Nu ikväll har vi ätit massa gott. Mumss! Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat mellan 1-7 men min värdmamma är så snäll och sa att jag fick ledigt istället nu när det är min och Lovisas sista helg tillsammans o så. Så imorgon ska vi åka ut till en ö, Martha´s Vineyard. Där kan man hyra cyklar eller bara gå omkring. Har hört att det ska vara väldigt fint och så där så det kommer bli kanon. Dessutom ska det bli 25 grader, så det blir perfekt!

Nu ska vi nog lägga oss och kolla på en film i detta lyxhus, som det verkligen är. Känns som man bor på hotell när nere på nedervåningen med denna enorma säng och så.

Ellie, Va kul att du har fått en kanin! Jag såg de fina mmsen som ni hade skickat. tack så mycket! Och Kattis, ja förlåt för att jag skriver så mycket om värme och sol men du vet ju att det är livet.. för både dej och mej. Har redan börjat fundera på hur jag ska överleva nästa vår i sverige.. eftersom den kommer inte vara lika lyxig som här. Kanske du och jag ska åka bort till solen och bara ligga och steka dag in och dag ut?

Och by the way. Glad mors dag, för det är det ju nu (imorgon för oss) i Sverige. Och wiiiho för på torsdag träffar jag mamma! Och inte nu på söndag utan nästa så kommer Elin. Det kommer verkligen bli toppen. Längtar så! Hoppas också Julia kan komma i juli.

God natt mina vänner.
Ida





"We only got 86 400 seconds in a day
To turn it all around or throw it all away
We gotta tell ‘em that we love ‘em while we got the chance to say,
Gotta live like we're dying"

Live like we´re dying- Kris Allen



Behöver jag ens säga att det är varmt ute?
Undra om man kan drunkna i din egna svett?

8 dagar.
18 dagar.

/I.
Idag (igår)fyller mamma år!  GRATTIS till världens bästa mamma. Man har verkligen lärt sig att uppskatta sina föräldrar och syskon när man varit borta så länge. Det är så himla härligt att längta efter någon så mycket. Men om bara 9 dagar får jag träffa mamma i New York! Åh va härligt det ska bli...
..Lika härligt som den här dagen har varit. Det har ju som sagt varit KANON väder. Först var jag och Lovisa och sprang sen åt vi lite frukost och jag skypade med mormor och morfar. Sen var det solning för hela slanten. Så himla underbart MEN sjukt varmt. Det gick inte att ligga mer än i 10min sen kunde man i princip steka en hamburgare på magen så varmt var det. Men det gick ju att kasta iskallt vatten på varandra. Haha:)
Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Solat och läst och ätit typ.
Ja och det blev köttbullar till kvällsmat, åh va gott det var!
Nu ikväll har vi varit på mallet och shoppat lite såklart. Sedan Starbucks som alla andra vanliga tisdagar.
Var faktiskt lite deppig för att komma tillbaka till huset efter en toppen dag, vill ju inte att denna dagen skulle vara över men så såg jag i min trapp att jag hade fått paket. Wiiiiho!
Nu är det dags att lägga sig och läsa i Nicholas Sparks "The Lucky one".

Good night!



Vi har verkligen blivit bortskämda här med vädret. Hur ska det egentligen bli när jag kommer hem till Sverige? Imorgon ska det liksom bli 34 grader och hur ofta har vi det i Svergie? Typ EN GÅNG om året!
Det är ju perfekt att jag är ledig då imorgon också. Kommer bli värsta stekardagen på mammas födelsedag.

Just nu befinner jag mej hos Lovisa. Vi har precis börjat med första packningen eftersom hon lämnar mej nästa lördag. Jag fattar inte hur hon kan göra såhär mot mej? Hur ska jag klara mej? Men det är ju tur att det finns några andra gobitar kvar att umgås med tills jag åker hem. Och på tal om att åka hem så har jag faktiskt nu ikväll valt 3 datum jag vill åka hem.. men får inte reda på vilket datum jag får förren inom 6 veckor..

Ja och imorgon, eller idag tisdag är jag ju ledig. Ska spendera hela dagen med Lovisa hade jag tänkt. Måste ju passa på nu i 10 dagar till. Först blir det nog lite löpning på morgonen, sedan stek ute i solen och sen hoppas jag på lite god lunch, hmm undra vad det blir.. måste nog fråga henne nu..
Ida- Vad blir det imorgon till lunch?
Lovisa- Vad vill du ha?
Ida- Vad vill jag ha?
Lovisa- Köttbullar?
Ida- Mm!
Lovisa- Orka laga lunch när det är fint väder..
Så får väl se vad som bjuds på.

Nu är det faktiskt dags för mig att ringa och väcka mamma!

God morgon SWEDEN!

Ida

Och by the way.. förstasidan på Dagens Nyheter var ju toppen idag!

Detta är vad vi gör på söndagskvällar.. om man kallas NÖRD!

Jag och Lovisa vid vårt gym i söndags!
Gårdagen var helt grym! Vi var på kiss 108, vilket är en en radiokanal typ som rix fm! Deras konsert var såå häftig och vilken stämning det var.
Vi var 8 st (jag, lovisa, sara, emma, malin, malin, emma och jessica) som gick på konserten tillsammans. Vi hade lite knytkalas så sammanlagt hade vi med oss pastasallad, pizzabullar, browines, scones, negerbollar, fruktsallad, kex, kakor, chips och vindruvor. Detta var verkligen kanon och det var nog många som blev avundsjuka när vi satt på våra filtar och packade upp och åt alla godsaker.
Men konserten och artisterna som var där var verkligen toppen! Några riktigt bra var Ke$ha, Jason Derulo, The Script, Adam Lambert, Iyaz och Kris Allen. Vi skrek, dansade och sjöng med från kl 2- ca 9.30 på kvällen!
Sen kom vi hem runt halv 12 och då var vi rätt trötta. Lovisa har sovit hos mig inatt så snart ska jag gå och väcka henne. Hoppas på att solen tittar fram så vi kan gå ut och sola bort brännan från igår.
Sedan ska jag visst jobba mellan 12-2 idag... så surt! Sen vet jag inte vad som händer efter det. Mer stek kanske.

Ha en bra söndag!
Kram, Ida








Då var det lördagmorgon här i staterna. Har precis vaknat hos lovisa! Idag kommer bli en kanon dag, ska gå på Kiss 108 konserten! Det kommer bli toppen. Men först ska ut på en löparrunda och sen hoppas vi på att solen kommer fram så vi kan pressa lite.

Igår var jag och sara hos lovisa också. På morgonen började vi med att baka scones, browines och pizzabullar tills idag. Sen låg vi ute i det underbara vädret. Sen jobbade jag mellan 12-8, sen på kvällen kom lovisa och mötte upp mig så gick vi till sara.

Nehe nu är det dags att ta sig upp ut sängen och börja dagen!

Ha en bra helg!

Ida
Och så var det redan torsdag!
Det är inte mycket som händer här. Bebisen kom hem igår och hon är så himla söt!
Igår kom Malin på kvällen så hade vi en mysig filmkväll, fast vi somnade dock! Haha:)
Idag har jag varit ute och sprungit på morgonen och nu har jag skypat lite med Klara.
Nu börjar jag om 50min så tänkte gå ut och steka lite i solen tills dess!
Ikväll ska jag hem till andra Malin och kolla på Celtics!
Ha en bra dag :)

Ida

Nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera men har faktiskt inte hunnit.
I lörsdags så jobbade jag ju som sagt mellan 9-4. Var hemma med Jack först sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde? När jag slutade så åkte jag i alla fall in till Boston och mötte upp Sara, Lovisa och Maxi. Vi gick och åt på 52 våningen i Prudential Tower. Det var en fin restaurang, inte jätte mycker mat att välja på, ganska dyrt men väldigt mysigt och fint med utsikten över hela Boston. Sen var det så himla segt när vi skulle ta tunnelbanan hem som i vanliga fall tar 40min så var den sönder så det tog istället lite mer än 2 timmar. Men runt halv 12 var jag hemma.
Igår, söndags, så jobbade jag mellan 10-4. Först tog jag och Peter barnen till lekparken. Sedan åkte vi till Ryans baseball och där fick jag springa efter Jack hela tiden. Men tur att det var kanonväder, sådär 25 grader och stårlande sol. Sedan åkte vi bara omkring lite, jag hämtade upp Ryan och sedan var mitt jobbpass i princip över.
Därefter tog jag på mej löparkläderna och sprang bort till friidrottsbanan där Malin var med hennes två värdbarn, varav ett av dom spelade lacrosse. Stod och pratade med henne och efter många om och men kom vi fram till att jag skulle hänga md henne hem. Vi åkte och åt sen hängde vi med Jessica på hennes dejt. Helgen avslutades på en parkering utanför ett glasställe där vi försökte lära jessicas dejt och hans kompis snappsvisan " Katten den har fyra ben, tuppen den har två..."

Idag på monnen åkte jag, malin och quinn(malins värdbarn) hem till mej eftersom jag började jobba 9.30. Vi tog med oss barnen till lekparken och sedan gick vi en liten extra runda. Vi konstaterade att barnvagnarna här är helt värdelösa. De går ju inte att köra.. eller så har vi tappat tålamodet.

Sedan är det också så att min värdmamma har fått bebisen idag. Wiiiho, äntligen! Det blev en liten gullig, mörkhårig tjej. Ska åka och hälsa på henne imorgon tror jag. För här måste man stanna på sjukhuset i 2 dagar efter förlossningen. Så idag har jag haft barnen för mej själv. Det var faktiskt riktigt kul att få lite mer ansvar och köra lite på dom o sådär.

Nu däremot är jag helt död. Ska nog skriva två brev och sedan lägga mej och kolla på Sommaren med Göran.

Take care.

Förra veckan. Det här är nog det bästa jack vet! Rada upp alla bilar:)

Prudential Tower
'
parken idag.


jag och jack

Och så var det redan fredag då. Ska hålla mej kortfattat nu för är så himla trött. Dagen har varit bra. Jobbade 7.30-8.30, 12-8. Har hunnit framkalla lite kort och åka till scarpbookingsaffären Michaels och skypat med Julia :)
Nu ikväll har jag, Lovisa, Malin och Sara varit och kollat på bio, Robin Hood. Skulle behövt svenska översättning, haha! Råkade somna lite också..

Ska berätta om en liten rolig sak idag. Jag har verkligen inte gjort några framsteg när det gäller min spindelfobi. Jag och jack var nere i källaren idag och så lyfte han på en leksak och började skrika högt och sa: I am scared!! Ida kill it! Så fick jag syn på spindeln och jag skrek minst lika mycket som han och sa också att jag var rädd. Sen bad jag honom (jack snart 3 år) döda spindel med ett låtsas svärd för jag vågade inte. Hahha! Han försökte och försökte men missade hela tiden så tillslut fick jag döda den, men det var ju inte tystnatfritt. Haha:)

Imorgon ska jag jobba mellan 9-4 sen blir det nog lilla Italien inne i Boston.

God natt!
Om man kunde åka hem lite sådär lite då och då så skulle jag åkt hem idag så jag hade varit hemma tills imorgon, torsdag. För då åker basketgänget till den årliga basketfestivalen i Göteborg. Och jag vet hur kul de kommer att ha det! Åh, vad jag saker det och er!
Vill önska er lycka till och kötta gärnet! Ska hålla mej uppdaterad hur det går för er här borta på andra sidan atlanten.

Har en fråga också, vad är det ni säger när ni sträcker in hand i mitten sådär ni vet?

God natt!


2007?
Här kommer lite bilder på det senate jag har shoppat :)







Idag har det varit en annorlunda tisdag, för idag har jag varit ledig. Och fråga mej inte vad jag har gjort för det blir alltid mindre gjort på lediga dagar än de dagar man jobbar. Men lite har jag hunnit med i alla fall. Fixat i ordning på rummet, strykt en sak till sängen, skypat, sprungit, varit hos sara och ätit god middag och sedan nu ikväll varit på mallet, target och haft starbuckstisdag!

Igårkväll var det väldigt mysigt för då var vi hemma hos Malin och hade lite överrasknings hejdå-party för Sandra som åker hem på fredag. Det blev lite kvällsfika med nybakat bröd från Lovisa och med lite andra sötsaker som jag inte får stoppa i mig.

Imorgon jobbar jag mellan 1-8. Innan jobbet ska ja väl försöka hinna med lite skype och kanske en löparruda?

Nu är det i alla fall dags att nana.
Och förresten, ingen bebis än..men snart!
Och en fråga till Kent och Nina, har cultural care ringt till er igen angående hur många barntmmar jag har hft med barn under 2 år?

Igårkväll!


Idag hos Sara

Helgen har verkligen varit kanon. I lördags tog vi bussen kl 8 och var framme på Manhattan ungefär vid 12. Först så gick vi till Brooklyn Bridge och gick lite på den. Sedan tog vi tunnelbanan upp till Times Square och ställde oss på kö vid röda mattan för att köpa biljetter till musikalen Hair. Biljetterna kostade 70 dollar, istället för 130. Sen gick vi bara omkring i lite affärer och så. Vid halv 6 mötte vi upp Alex och hennes kompis och gick och gick ut och åt. Därefter gick vi till ett känt bageri med massa godsaker. Mamma jag ska ta med dej dit när du kommer. Det finns så grymt goda saker där! Kl 8 började musikalen. När vi kom in i hallen på teatern så märkte jag att jag har varit här förut.  Det var när jag och familjen var och såg spamalot för 2 år sen.
Musikalen Hair var verkligen KANON. Om ni får chansen att gå och se den så gör de. De hade så mycket energi och var så duktiga på att sjunga och dansa. Jag och Lovisa blev nog lite chockade precis innan halvtid. Då dansade alla (ca 30 pers) på scenen och så tog de av sig mer och mer kläder och helt plötsligt står alla helt nakna. Haha! Troligt liksom? Vi bara tittade på varandra och undrade vad de höll på med, men det ingick väl i storyn typ! När musikalen var över så fick man gärna gå upp och dansa. Så nu har jag dansat på Broadway och om ni vill se detta så gå in här http://www.hairbroadway.com/eparty/1273363200.
När musikalen var över så tog vi tunnelbanan halvvägs till vårt hostel. Fick för oss att vårt hostel låg på 65st men när vi gick av på 59st så kom vi på att det låg på 94st så det var bara att börja traska. Delade rum med 6 andra tjejer men det var lugnt. Det var väldigt skönt att lägga sig ner efter en lång dag.
Igår så gick vi upp och gjorde oss i ordning och tog tunnelbanan ner till 51st. Där gick vi och åt frukost och sedan vid 10, när några affärer öppnade så gick vi in på H&M. Malin hade tagit bussen till NYC igår så runt 11 tiden tog jag tunnelbanan ner till China Town och mötte upp henne där. Sedan åkte vi upp igen och gick omkring i lite affärer på 5ave.
Malin skulle möta upp hennes brors kompis på Röda mattan så då gick jag och Lovisa och kollade i lite affärer. Sen gick jag och åt salladsbuffé med de andra och när vi var färdiga på den restaurangen (Ruby Thuesday) så åkte jag ner till Soho för att möta upp Lovisa på Burton affären.
Kl 6 satte vi oss på bussen mot Boston igen och sen var jag hemma i huset här vid 11.45 tror jag.
Det blev i alla fall lite shopping i New York. Vet inte om jag vill lägga ut bilder på det jag köpt, ni kanske komemr tro jag e helt galen då. Haha!

Kan ju berätta att det inte har kommit någon bebis än men nu är det väldigt nära. Kan hända vilken dag som helst. Nu är det dags för mig att gå ner och äta lite frukost sen ut och springa?
Imorgon, tisdag kommer vara min lediga dag den här veckan (om inte bebisen kommer). Det är verkligen att annorlunda schema den här veckan.

Det var allt för mig.

Ida
Jag och Lovisa ska ju som sagt till New York i helgen. Men så är det så att min värdmamma skulle ha barn nästa fredag, men hon har fått mer och mer kramper så med största sannorlighet kommer hon vara 4 barns mamma efter denna helg. Men det blir en liten tripp till New York men fårse om jag åker hem lite tidigare än planerat. Är verkligen excited att få se bebisen så som jag har hjälpt till med att sätta upp hennes säng, vikt tvätt, fixat hennes rum, fixat hennes bilstol, tvättstol mm!

Nehe nu är det dags att fixa lite och packa.
Ha en bra helg!

Kramar Ida

Började dagen med en löprarrunda med Sara och med lite styrka efter det. Sen så gick vi hem och duschade, hanna prata lite med mamma också och sen träffades vi i parken. Där har vi legat och solat nu i bikini. Så himla gött var det :)
Nu blir det jobb mellan 12-10 och ikväll kommer Sara och Lovisa.
Sen när jag slutat åker vi hem till lovisa och så sover jag där i natt för imorgon på monnen åker vi till New York över helgen. Det var ett tag sen jag var där nu, i januari senast. Hoppas på lite skönare väder denna gången så man slipper gå omkring och frysa ihjäl!

Ha det bra,
Ida

Det är allt så härligt att läsa pappas mejl. Han skriver verkligen bra så man skrattar högt när man läser det. Det är härligt att någon så långt borta kan pigga upp dagen här för mig.

Likaså när jag fick brev förra veckan av mormor och morfar. Småsaker uppskattas verkligen här!

Nu är det dags att gå upp, börjar jobba om 20min. Ikväll blir det nog lite mer scrapbooking med Lovisa. Har kommit fram till Floridaresan med familjen :)

Dessutom är det bara 28 dagar kvar tills jag får träffa mamma igen och 38 dagar kvar tills Elin kommer! Wiiiho :)

Take care.

/I.

"Att bara älska någon utan att våga berätta det för personen är den största förlusten av alla."

"Bekrivning av en olycklig kärlek: som att försöka nå en träbit i vattnet, men man når inte riktigt fram och ju mer man plaskar med handen dessto längre bort driver hon."

"Charm är att få svartet ja utan att ha ställt någon bestämt fråga"

"Du är det bästa jag har, för inget gör så ont som du"

"För kärleken är ingen vind för kall och inget hav för stort"

"En sak som vi aldrig kan få nog av är kärlek, och den sak vi inte ger tillräckligt av är kärlek."

"Gillar man sig själv har man större chans att gilla andra"

"Glöm inte att älska dig själv."
 

Det härliga vädret fortsätter. Idag blir det väl sådär 25-30 grader! Det är inte fel..
Ska gå ner och lägga i en tvätt och sedan bege mig ut på en löparunda.

Igår var det starbucks! Alltid lika trevligt att få träffa alla tjejer.

Ikväll blir det nog lite scrapbooking med Lovisa.

Have a good one.
Här kommer del 2..
På lördagen gick vi upp tidigt för att vara på Mall of America när det öppnade kl 10. Men efter lite omvägar och felkörningar så var vi där kl 10.40. Jag och Malin blev chockade när vi kom in i USAs största mall.. för det var ju verkligen HUGE! Jag trodde bara det fanns affärer men så var det ju inte. På 4 våningar så fanns det bland annat massvis med affärer såklart, restaurangen, barer och bio. Och mitt inne i allt, alltså i mitten av hela köpcentrumet så var det ett nöjesfält med bergochdalbaner. Helt SJUKT!!
Det tog oss 3 timmar att gå igenom första våningen och efter det trodde jag aldrig vi skulle hinna med allt. Men vi hann med det mesta tycker jag, men det kan ju bero på att vi stannade till kl 9 på kvällen, haha!
Shopping blev det, köpte 2 klänningar, en pyamas och en byxklänning. Blev såklart ett stopp på Caribou Coffee som jag glömde nämna i förra inlägget. Med de har ett ställe som heter Caribou Coffee i Minnesota som är typ som Starbucks och Karro tycker att den varma chokladen är så god där så vi var ju tvunga att smaka den också. Och den var ju helt underbar. Önskar att vi hade det också här på östsidan.
Vi mötten även upp Karros kompisar och gick och åt på Hooters. Det är en restaurang som finns över hela USA och som är typ känd för dess lättklädda servitriser.
Efter mallet så begav vi oss mot Target för att köpa Bump Its. Det är en sak man sätter i håret för att få volym. Sedan for vi hem och bytte om väldigt fort och sminkade om oss lite. Tiden hade verkligen runnit iväg och den var nog 11 på kvällen och då skulle vi börja leta restaurang för att äta middag. Haha!
Det slutade med att vi åt kl 11.45 och sedan åkte vi mot ett uteställe för 18+. Kan väl säga att mina fötter värkte och benen var helt döda så var inte jätte taggad på att gå ut och dansa   men vi bestämde oss för att checka in läget en liten stund i alla fall. Inne på Dive Bar som klubben hette var det helt sjukt konstigt människor som INTE dansade normalt för 5 öre. Tror inte Karro kommer gå dit mer igen i alla fall..
Runt 2-halv 3 var luftmadrassen som jag och Malin sov på rät go att lägga sig på.

Igår, söndags så tänkte vi va lite turistiga igen så på morgonen åkte vi upp till Lindström och tog kort på massa svenska skyltar.
Därefter åkte vi in till St Paul för att gå på Karros au pair möte. Vi betalade 12 dollar och gick in på The National Festival där massa länder hade olika maträtter. Stannade där i 30min och sedan åkte vi till en restaurang och åt innan jag och Malin skulle lämnas av på flygplasten.

Det var verkligen en kanon helg att få komma till Karro och hälsa på och se hur hon har det. Så himla härligt att hon har sin egna bil som vi kunde köra omkring i hela helgen och göra precis vad vi ville. Kan ju säga att vi besökte väääldigt många parkeringar utan anledning och vi satt väldigt mycket i bilen och slösade bort tid på att vara veliga och vi kom ju till slut fram till bra beslut och jag vet bland annat att Karro inte tycker om låtar i rematch. Haha!




Denna läskiga åkte vi!







Denna helgen har verkligen varit toppen önskar att vi kunde ha stannat där ett tag och varit lediga i några veckor, haha!
I torsdagskväll flyg jag och malin härifrån kl 5.52. Flygresan gick bra, mycket turbulens bara. Mellanlandningen gick också bra och smidigt. Vid kvart över 9 (minnesota tid) landade vi hos i minneapolis där karro stod och väntade på oss. Sen åkte vi hem till henne och efter lite rundvandring i huset och lite tjöt så gick vi och la oss.

På fredagen var vi nästan uppe med tuppen. Vi fixade i ordning oss och sedan tog vi karros bil och körde iväg. Första stopp var en scrapbookingaffär som inte vi har här i Boston. Sedan gick vi och åt lunch på applebees.

Därefter åkte vi in till St Paul? Eller Minneapolis, vet inte riktigt eftersom städerna sitter typ ihop, det är bara mississippifloden som delar av dom. Detta har jag lärt mej i helgen :) Åkte i alla fall och tittade på lite kända skulpturer. Typ skeden och körsbäret. Vi besökte även det svensk-amerikanska insitutet. Sen åkte vi till någon park typ och tittade på lite vattenfall och gick omkring och var väldigt flummiga.
Karro visste ett mysigt café inne i St Paul så vi tänkte åka dit men när vi väl kommer dit så kommer vi på att vi kanske borde äta mat istället och sen kunde vi inte bestämma oss om vi skulle gå på bio. Så det slutade med att vi satt typ i 45min i bilen och kunde inte bestämma oss, haha!
Tillslut åkte vi och mötte upp karros kompisar och åt lite kinesmat och sedan åkte vi till en drive-in bio. jukt coolt var det. Sådär som man sett på film ni vet. Alla åker in i sina bilar till en jätte parkering och så sitter man i bilen eller i bagaget och tittar på en jätte skärm. Men eftersom det inte var så varmt så satt vi inne i bilen men radiokanalen som ljudet till filmen var på funkade inte i Karros bil så det slutade med att vi vara satt och pratade i bilen hela filmen. När den andra filmen skulle börja så var vi så trött så vi åkte hem. Dessutom började det regna katter och hundar och åska hur mycket som helst.
Kom hem runt halv 1 tror jag och då var det god natt med det samma.

Fortsättning följer.. måste ringa mamma nu innan jag börjar jobba!

Måste säga att det är sjuuuukt varmt här i Boston just nu. Var uppe och sprang idag på morgonen och det var typ 25 grader..om inte mer! Tur att inte solen lyser för då hade jag dött.

Ha en bra dag! Kram Ida

Utanför svensk-amerikanska institutet




mer bilder kommer också..

Nu är jag tillbaka i Boston! Kan bara säga att det varit en kanon helg. Nu är det verkligen dags att sova, är skit trött. Men ska väl försöka hinna med ett blogginlägg imorgon innan jag börjar jobba. Sålänge hänvisar jag fortfarande till karros blogg.

God natt