Är fylld med energi och glädje från helgens utbildning. För er som inte vet så har jag varit på en ny instruktörsutbildning för en ny klass som heter Sh'bam! Det är den 45min dansklass som är: Superrolig, rätt och riktigt svettigt!!
Har fått så mycket inspiration och vill bara köra igång imorgon. Men måste tyvärr vänta till januari. Taken på Sportlife i Jönköping kommer då höjas !! Kommer bli så grymt.
Så efter nyår är ni alla välkomna och köra Sh'bam, det passar alla!!
Det var allt för mig!
God natt typ.
Här kommer några bilder från senaste!

Times Square!

Helen,Emma och Lovisa!

Jag och Lovisa var sugna på en helikopter tur!

En park på Manhattan

Helen inne på Forever 21

Frozen Yogurt! Sååå gott!


Snygga tjejer i hissen

Mangolia Bakery!


Nya löparskor!

Ni förstår att jag har fått julkänsla!! Vilken affär, finns julkulor i alla mönster, formar och motiv man kan tänka sig!

Boston Common

Cheesecake Factory

Lovisa och Leah

Min gamla värdfamiljs nya hus. Så stort och vackert..och amerikanskt:) Här kommer de trivas så bra.

Jack vill rada upp bilar.. precis som förr.. nästan.. när jag var au pair gick det bra att rada upp bilarna hur som helst men nu ni.. nu var man tvuingen att ställa bilarna så de står åt samma håll och så får ju såklart bara de bra bilarna vara med så ungefär varannan bil jag satte dit tog Jack bort och förklarade: "Ida this is not a good car"
Barn är ju underbara!

Halloween-pyntat hus såklart!

Huset utifrån


Tillbaka i Sverige!
Igår när jag och Emma var på ikea så blev det lite väl mycket shopping för Emmas del..eller iallafall för cykeln. Hon tänkte väl inte riktigt på hur hon skulle komma hem. Så hon försökte packa på cykeln så gott som möjligt med ljus, ljuslykta, julgranskulor och allt var hon köpte..
Jag stod jag skrattade så jag nästan kissade ner mig.



Jag hade vi kalas för Sofie och då kom ju såklart min minsta kusin Kalle. Han är ju så go och söt. Jag tror att han skulle tycka och att vara hos mig när jag gör cupcakes. Vem vet, vi kanske har fått en bagare i släkten?

Födelsedagsbarnet och mamma

Ett av mina köp i USA. En one-piece pyjamas a la pingvin. Detta blir min hemmadress hela vintern, så himla skön!
Sitter och myser i den nu.
Dags för Hawaii five-0

Kram
Tiden bara flyger iväg och nu har jag varit hemma några dagar och jetlaggen har lagt sig lite. Jag hann inte riktigt skriva om våra två sista dagar när vi var borta så jag får göra det nu. I söndags var det sista heldagen i Boston hos värdfamiljen. Jag sov ut till 9 och när jag kom ner till vardagsrummet var Ashley och Jack fullt igång med att bygga koja och leka. Lilla Leah försökte också vara med till en viss del. Min värdmamma skulle in till Boston för att träffa en gammal klasskompis och min värdpappa och Ryan var på hockeymatch så jag och grandpa fick ta hand om de 3 barnen som var hemma. Ashley hade sin grannkompis över och jack var ute och lekte med dom så jag fick ta hand om den minsta. Absolut världens sötaste unge! Sedan hade vi planerat att åka till mallet för att göra våra sista ärenden så jag fick ta grandpas bil och så hämtade jag upp Annika (au pairen i min värdfamilj) och hennes 2 kompisar och Lovisa. Först åkte vi till shoppers world och jag fick gå in i min saknade scrapbooking affär, A.C Moore! Men var dock inte där för att köpa scrapbookingsaker-utan cupcake-saker. Och jag hittade lite som jag ska använda mig av när jag bakar. Vi åt mumsig lunch på cheesecake factory och sen skjutsade jag och Lovisa au pairerna till deras luciaövning, precis sån som vi var på när vi var au pairer. Efter att ha varit på mallet en stund till och sedan hämtat upp dom andra från deras övning så åkte vi hem och åt och bara tog det lugnt. Satt nere i köket hela kvällen och hade det bara mysigt. På måndagsmorgonen var det dags för den lååånga resan hem. Vi tog bussen ner till New York och mötte upp Emma och Helen där vid halv 3. Sedan fortsatte vi ut mot flygplatsen. Allt gick bra på vägen hem med det höll på att bli en lite katastrof. När vi checkade in på flygplatsen så fanns det inte platser kvar på planet så Helen fick ingen plats!! Vi fick vänta och vänta ända fram tills halva planet att fyllts för då fick hon äntligen en plats, annars vet jag inte vad vi hade gjort. Väl hemma i Sverige har jag varit sjukt trött men det är ändå skönt att vara hemma, tillbaka till verkligenheten. Igår var det Sportlife-fest på Sliver, vilket var riktigt lyckat! Idag är jag hemma i Nässjö och vi ska ha kalas för Sofie som fyller år imorgon. Ska bli härligt och träffa några kusiner med familjer! Kram