Ja det blev verkligen en spontan tripp till Malmö igår. Jag åkte ner igår eftermiddag för att hälsa på mamma och kom fram vid 6-tiden. Sedan blev det en lugnt kväll i lägenheten och så var vi så trötta så vi la oss ganska tidigt.
Idag på morgonen hade vi bestämt att ta en morgonpromenad vid havet om vädret tillät, och det gjorde det verkligen! När vi vaknade vid halv 8-tiden så var det klarblå himmel så vi tog på oss och gick ner till havet. När vi kom ner dit så berättade mamma om ett ställe där man kan basta och bada i havet året runt så vi gick ut och tittade hur det såg ut. (som tur) hade inte de öppnat än för mamma blev rätt badsugen, men ni som känner mig vet ju att jag blir ju i princip ALDRIG badsugen, haha! En riktig badkruka är jag! Men trots det, och med mammas övertygelse om att det skulle vara underbart att bada så gick vi tillbaka hem, köpte med oss frallor på tillbakavägen, åt frukost och gick tillbaka med haldduk och ombyte.
Min första tanke när jag såg andra som skulle in dit och hade handdukar med sig var; Om man badar i havet den 14e April måste man vara heeelt GALEN!
Jag och mamma betade och gick in till damernas. Det finns två sidor som det finns en brygga ut i havet till, en för herrarna och en för damerna (eftersom man badar naken). Så först satte vi oss i bastun och stekte på ett bra tag, tills svetten bara rann. Sedan var det ingen återvändo, bara ner i vattnet! Och det var i princip som att bada isvak, lika kallt och galet! Men efteråt var det grymt skönt, man behövde inte ens gå in för att värma sig utan jag och mamma satt ute och solade i ca 45min i bara handduk. Så härlig känsla var det att sitta ute på en brygga med ca 14 andra nakna kvinnor/tanter och sola när det var ca 8 grader.
Sedan sa jag till mamma att jag var så glad och skulle sväva på moln hela dagen efter denna morgonen, och inte nog med det, när jag kom hem och kollade mejlen så såg jag att jag har klarat ena tenta (den som jag var säker på att jag kuggat). SÅ HÄRLIGT! Så nu vet jag att jag klarat 2/3 tentor.
Eftermiddagen har spenderats på stan i Malmö med lite shopping och lunch. Underbart väder och en go lördag!
Nu sitter jag på tåget påväg hem och bara ler inombords åt den underbara morgonen vi hade:)
Här får ni se några bilder:)
Ribersborgs Kallbadhus

Nu var det allt bra längesen jag skrev något här.
Jag tänkte ge er en liten update vad som här hänt..fast egentligen har det inte hänt så mycket.
Jag har haft tentavecka och gjort 3 tentor och har fått reda på att jag klarade omtentan som jag hade efter mig så nu är jag glad!
När tentaveckan var över så åkte jag och Ingrid på en roadtrip upp till Uppsala, där stannade vi en natt hos hennes dotter med hela familjen, vilket var väldigt trevligt.
Nu i helgen var jag i Göteborg. Jag, Emma och Helen åkte dit i fredags och gick en heldag på stan och sen på kvällen åkte jag hem till Sara och hade det bara gott. I lördags var det Sportlife konvent i Kungälv! Superkul!

Nu närmar det sig påsk och idag står påsk-cupcakes bakning på schemat bland annat.

Här får ni se lite bilder från senaste!