Händer inte mycket just nu. Inte mycket roligt iallafall. Men det kan bero på att det är tenta vecka. På fredag är det tenta i marcoeconomic principles, JIPPIE! Gäller att plugga gärnet nu tills dess.. sedan blir det chill! Förutom plugg så är det träning. Var precis och instruerade i ett body step pass här i Jönköping. Gick bra:) Träning är ju toppen. Måste ju träna bort bullpåsen jag fick med mej hemifrån som snart är slut.

Har precis ätit gott potatismos och ugnsfalukorv och sallad. Tror det är dags att plugga en liten stund nu,men med lite skön mysig, i pyamas i sängen:)

Imorgon står det PLUGGA MACRO och köra Body Step i nässjö på schemat! Be there!

Här kommer en härlig bild sen i juni på mej och min otroligt saknade vän Lovisa. Längtar så himla mycket att få träffa denna tjej!

Att äta godis vet vi ju alla att det inte är bra.. man kan bli fet, få hål i tänderna osv.. så därför köpte jag mej ett straff bara för att jag inte har pluggat så mycket som jag borde ha gjort idag..

(Blir säkert skit jobbig att äta upp)
Men innan jag testar mitt straff så ska jag äta hackelbackspotatis, kyckling och brunsås. (Hoppas det blir lika gott som mammas)

I fredags var jag, Malin, Charlotte, Helen och Emma på bio. Vi såg "min låtsasfru". Tycker filmen var riktigt bra och rolig. Skönt sätt att koppla av efter en hel pluggvecka. Efter bion gick vi hem hit till lägenheten och tog det bara lugnt. Igår, lördag så började jag dagen med att städa.. eller damma av av dammsuga. Sedan var jag och höll i ett body step-pass i jönköping. Riktigt kul är det att stå där framme och försöka coatcha, peppa och inspirera. Försökte plugga lite under eftermiddagen men lyckades inte så bra. Igårkväll var jag hos Hanna och Elin och hade det toppen. Emmi, Shpresa, Jenny och Karro var även där och gjorde kvällen ännu bättre! Det bjöd på middag och massa goda kakor och vin! (Bilder kommer nog på Hannas blogg).

Idag ställde jag klockan på 8 (duktigt att gå upp så tidigt på en söndag). Har varit ute och gått i ca 1,5 timme med en klasskompis. Nu har jag precis ätit god frukost med äggröra, yogurt och apelsen och det är dags för mej att försöka plugga lite Corporate Finance (har tenta på lördag).
Ska också göra en inköpslista och matlista inför veckan och gå och handla senare idag. Några förslag på god mat?

Ha en härlig söndag!
Glömde lägga ut bilder från vår trip till Isanibel Island i Florida! Så här får ni se!
För att komma till stranden var vi tvugna att gå genom värsta vildmarken, kan erkänna att jag var lite rädd för alla djur som fanns där i och med att jag någon dag innan blivit vettskrämd av en ORM i en av buskarna vid lägenheten. Ville inte ens tänka på vad som skulle finnas i dessa buskar längs med denna grusgång..


Och sen över en bro.. Jag och Sofie letade efter alligatorer men fann bara minihajar (tror vi)

Längtar lite smått tillbaka!



Längtar till sommaren och jordgubbar! Inte fel att känns på en del utav den redan i februari :)

Syrran, något trött tidigt på morgonen när vi skulle ner till MIA! (miami international airport)
Back home in Sweden!
Ja i söndags morgon landade vi efter en lååång natt på flyget. Och OM vi var trötta! Jag hade sovit mest (2 timmar) så hela familjen var helt utslagna. Tog tåget hem från köpenhamn och runt halv 12-tiden var vi hemma i huset igen. Jag blev tvungen att åka in till jönköping och jobba, vilket inte gick jätte bra, kunde varken prata svenska eller engelska när jag skulle.
Skolan och i full gång nu igen. 2 veckor kvar till tenta och jag ligger efter som bara den! Nu är jag även jönköpingsbo för ett tag framåt, det lär bli skönt:)

Började skriva på detta inlägg för några dagar sen.. och berättade om hur det var i boston. När jag hade skrivit färdigt och skulle spara så försvann allt såklart. Blev väldigt arg och sket i det. Men nu kanske jag ska göra ett försök till.

Förra torsdagen satte jag mej som sagt på bussen mot Boston! I 4 timmar satt jag ivrigt på bussen i väntan på att träffa min värdfamilj igen. Var inne i Boston vid 11-tiden och jag visste att min värdmamma, helena inte skulle komma och hämta upp mej på Riverside förrens 12.40 så jag hade tid att ta en burgare och promenera från south station till Park Street. Det var underbart att vara tillbaka och jag längtar redan tills nästa gång jag kommer dit! (förhoppningsvis i sommar med Lovisa) Sedan satte jag mej på tunnelbanan mot Riverside. Kände väldigt konstigt när jag hörde hur de ropade ut på tåget: "Entering Waban, the last stop on this train is Riverside" Waban är där Lovisa bodde förra året och jag var då där ett antal gångern. vad jag saknar det och Lovisa!!

När jag kom fram till Riverside satte jag mej ute på den lilla stationen och väntade i solskenet. Sedan fick jag syn på en silvriga vanen och Helena, Jack och Ashley var med! Vad stor de hade blivit märkte jag direkt. Ashley kramade om mig direkt medan Jack var lite blyg. Sedan åkte vi hem till deras hus där även Ellen (nya au pairen) och Leah var. Och Leah, fatta vad stor hon hade blivit. Sist jag såg henne var hon 3 månader, nu 9.

Såklart är det alltid något på gång i värdfamiljen så jag och helena tog med jack och ashley på deras gymnasik. och när vi satt där i bilen kändes allt precis som vanligt, precis som förra året. under eftermiddagen tog jag och ellen hand om barnen och sedan åt vi och lekte. Var så himla härligt att vara omkring barnen och leka de lekar som vi brukade. Skönt att träffa och se den nya au pairen med barnen. Kändes bra och veta att barnen trivs med henne och har det bra.

På fredagsmorgonen var jag uppe tidigt och när jag kom ner till vardagsrummet var det bara jack uppe. Med efter bara 10min så kom Ashley nedspringandes och slängde sig i min famn. She is such a lovebug! Jag och barnen satt och kollade på film en stund innan det var dags att göra alla saker inför skolan, såsom: klä på sig, äta frukost och borsta tänderna. Vid 8-tiden åkte de till skolan och strax efter det åkte jag, helena och leah mot busstationen.

Jag är så himla glad att jag var uppe i Boston och hälsade på dom! Ser fram emot att träffa hela familjen snart igen :)

I New York var det shopping som stod på schemat halva fredagen som var kvar och halva lördagen innan vi åkte hem mot Sverige igen!

En härligt semester har det varit men jag och Sofie har också märkt att våra föräldrar börjar faktiskt bli lite gamla. De hänger liksom inte med i vårt tempo, haha!

Idag, lördag så kommer mamma hit till lägenheten med lite saker och städar och sedan ska vi handla. I eftermiddag ska jag till mormor och morfar. Morfar fyller nämligen år! Grattis!! Ikväll ska jag hem till en klasskompis på lite mys.
Ha en bra helg!
Puss&kram




De hade börjat bygga på en nys byggnad (till höger) på Ground zero sedan senast jag var där!