Här kommer lite av det jag köpte i lördags. Vill egentligen visa allt men mycket är ju julklappar så det går ju inte. Vaknade för 30min och nu borde jag verkligen ta tag i mitt arbete. Skriva 5 sidor om sig själv, sin hemort, sin värdfamilj, stället man bor på i usa. Sen 5 sidor om något i usa. Men jag orkar verkligen inte ta tag i dessa 2! Men börjar o 3 tmmar och 20min så jag har ju tid på mej!
Fårse vad det blir utav det.


En kjol till nyår eller jul kanske.

Mysig kofta
Idag var det första advent. Mysigt att julen börja närma sig allt mer och mer. Men här firar de inte advent men det kanske ska sättas upp några ljus på bordet ändå.
Igår var det shopping för hela slanten. Köpte färdigt de flesta julklapparna. Helt otroligt, det är ju inte december än och jag har redan köpt massa julklappar :) Känner mej stolt! På kvällen var Lovisa här när vi tog hand om barnen. De hade movienight och sedan gjorde vi chokladbollar med dom! När de hade lagt sig och när jag var färdig med tvätten och hade städat så scrapbookade vi. Runt halv 12 kom Ashley ner gråtandes. Då hade hon spytt i Helenas och Peters säng och var helt rädd. Vi badade henne och bytte nya lakan och la henne igen. Sedan tog även jag och lovisa en dusch och spritade in våra händer rejält! Som tur spydde hon inget mer och har varit helt bra idag :) jag och lovisa satt uppe till 3 igår natt och pysslade så idag sov vi till 11 men var fortfarande helt döda.
Runt 3 kom Alex och Mia och hämtade upp oss och vi åkte till Ikea! Där köpte jag "lite" godis och vi gick runt och tittade på alla julsaker. Sedan åkte vi vidare till Cheesecake och åt middag. Ingen cheesecake efteråt, det ni ;)
När jag kom hem runt 8 så hade de satt upp julgranen här och man kände verkligen av julstämningen. har bara tagit det lugnt och tagit ett bad. Nu sitter jag här i min säng med min stora gosiga ljusrosa morgonrock och ska snart släcka lampan.
Har varit en toppen helg och ser fram emot en härlig vecka med mycket aktiviteter! På lördag blir det i alla fall julmarknad i Boston med luciaframträde ocj sedan på kvällen Nutcracker Ballet! Det kommer bli kanon. I veckan får jag planera in lite andra roliga saker.

Hoppas ni har haft en mysig första advent. Jag saknar lite lussekatter och pepparkakor här men det ska nog snart bakas.
God natt!
God morgon.
Vi är lagom trötta här och hade lätt stannat i sängen till 11.
Va inget kul att gå upp när det var mörkt ute och man har träningsvärk i halva kroppen.
Men nu är det i alla fall dags för shopping. Hoppas jag hittar lite idag! :)
Nu ska jag hjälpa Lovisa med frukosten.

take care.
Nu har jag äntligen lite tid att berätta gårdagen. Först på morgonen åkte jag ocg Lovisa till gymet, vilket inte var kul alls. Löpbandet är inte min bästa vän. Haha! Sen efter det hörde vi att det skulle vara en stor fotbollbollsmatch så vi åkte och kollade på den en stund. Men vi stod utanför och det var ju inte jätte kul eftersom man fattar i princip ingenting av den amerikanska fotbollen.
Åkte i alla fall hem sen och fixade till mej lite och när jag började jobba åkte jag och värdfamiljen och åt. Det var en stor buffé och var åkte ju verkligen inte därifrån hungrig. Sedan tog vi det bara lugnt framför soffan och när jag slutade jobba så kom Emma och hämtade upp mej och vi åkte till Lovisa. Men åkte nästan direkt till Sandra. Där var också Sara, Sara, Oda, Malin och Patricia. Vi kollade på systrar i jeans, både 1an och 2an. fast jag somnade ju såklart. Åt även Lovisas hemagjorde browines, MUMS!
Var hemma igår runt halv 2 så idag var jag ganska trött på morgonen. Men kanske ännu tröttare just nu..
Idag har vi varit på gymet, det var ett litet annorlunda pass idag. 1,5 med 3 olika instruktörer så alla fick 30min var. På slutet var det step up, var väldigt roligt! Började kl 11.30 och då åkte vi in till Peters restaurang i Boston och åt. Sen har jag bakat lite med Ashley och Ryan och vid 4.30 slutade jag. Pratade lite med mamma och pappa och sen kom Sandra och Lovisa och hämtade upp mej och nu sitter jag här och haft en underbar kväll. Hit kom även Malin, Sara och Emma. Vi lagade tacopaj. Har verkligen längtat efter det och nu är jag mätt i 1 år framåt känns det som.
Nu ska jag och lovisa fixa lite med några bilder och sen ska vi väl lägga oss. Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till mallet. Ska försöka hitta lite julklappar och lite andra fynd. Men det kommer ju massvis med folk eftersom idag var det black friday, vilket innerbär massa rea och alla börjar julhandla!
Helena har börjat ta upp massa julsaker och på söndag ska de köpa julgran. Åh va mysigt det kommer bli nu med alla julsaker.

Nu ska jag visa er lite bilder sen igår. Sofie, bli inte allt för avundsjuken!

Helena, Ashley och Ryan

Ashley tycker om jellow

Thanksgiving middagen!

Buffén

Dessert

Pumpkinpie

Här hämtade man turkey och annat kött

MUMS! Den vita saken var väldigt god, smakade jordubbstårta. Glömdeav att säga att gdast av allt på hela buffen var nog ändå potatsmoset. Smakade nästan som pappas, men bara nästan.

Amerikansk fotboll

Sara, Sandra och Malin

Sofie, visst är den gullig? Hunden heter Sophie också ;)

Lovisa, Sara och jag hos Sandra

Ashley och Ryan var glada idag när vi smälte vit, brun, röd och grön choklad och la det i olika julformar. Blev fina och goda resultat! 

Ha en bra helg där hemma!
Massa kramar från en julälskande Ida!

Har verkligen haft en toppen dag. Var ute och åt med värdfamiljen. Mums va gott det var:)
Ikväll har jag varit med alla goa au pairer. Så mysigt.

Nu är jag verkligen trött, borde ju sova!
God natt så hörs vi imorgon istället. 
 

Idag för 4 månader sen så åkte jag och Stoffe till Göteborg. Minns hur vi gick i timmar för att komma till lägenheten (utan att tappa tålamodet). När vi gick över bron och jag sa: E du go elle? Och du verkligen bröt ut i skratt! Hade i alla fall en väldigt trevlig helg med dig då!

Istället för Göteborg har jag idag jobbat 8,5 timmar. Sedan åkte jag och Emma till Lovisa och vi skulle framkalla lite bilder men så hade jag ju glömt att föra över bilderna till usbt så det vcar ju tomt när jag kom dit. Klantigt!
Åkte sen hem till lovisa och slappade lite.

Imorgon är det thankgiving. Först ska jag ta ett STENHÅRT pass på gymet! Sen jobbar jag mellan 2-7.Ska ut och äta med familjen. Blir ju inte riktigt som vanligt här eftersom de alla år har firat thanksgiving tillsammans med hela släkten i Florida. På kvällen ska jag väl hitta på något med några!

Nu måste jag skriva upp lite smålappar med lite positiva ord om mej själv eftersom jag just nu känner mej väldigt, ful, äcklig, tjock mm!

Hoppas ni där hemma såg min och Malins lilla hälsning i tidingen idag :)
God natt!

1 månad kvar till julafton! Oj oj!
Gick upp kl 8 idag, var vädigt tungt. Såg hur örkt och regnigt det var ute, inte kul alls..
Har tagit en dusch, ätit frukost och fixat färdigt med alla kort. Måste sortera lite och plocka ut kort till scrapbooking osv.
Nu börjar jag snart. Jobbar 10-8 idag. Blir ett långt pass!
Ikväll kommer Lovisa och hämtar upp mej. Först åker vi till scarpbookingaffären sen till Starbucks.

Ha en bra dag!
Kram på er.

Nu ska jag berätta lite om hur helgen i NY var. I fredags så började vi åka härifrån typ halv 11 och framför oss väntade en 5 timmars bilresa. Stannade på Mc Donalds och käkade lite sen fortsatte vi. Det gick faktiskt rätt bra, körde bara fel en gång. Men när vi började närma oss undrade vi vart vi hade kommit. Körde bara bland skog och jämte en sjö och det var typ inga hus någonstans..Kändes som man hade kommit upp i norra sverige. Väntade bara på att stöta på en björn. haha! Vi hittade i alla fall dit och vi var de första au pairerna som kom av ca 200. Så vi fick välja lektionerna först. Sedan hade vi många timmar på oss att bara ta det lugnt eftersom välkommsmötet var kl 10 på kvällen och vi kom dit runt 4! Flummade väldigt mycket på rummet, blev många skratt hit oich dit men det var väldigt trevligt och roligt!
På Lördagen började första lektionen kl 9-10.25 med exercising your mind. Vi körde lekar som; Kejsaren gillar kaffe men inte te! Efter det var det discodancing. Då dansade vi olika linedances till typ hiphop musik! På eftermiddagen hade vi en lång lektion med scrapboking som var jätte roligt. Fanns ju massvis med olika saker så man blev ju helt galen. Smålänning som man är, så roffade man ju åt sig så mycket som möjligt på slutet att ta md sig hem och ha till andra scrapbookingssidor. hah! ;)
På kvällen var det typ teater och sedan var det glasspaus och film. Twilight, den första filmen visades vilket var jätte bra eftersom vi skulle se den andra filmen på söndagen. Senare på kvällen skulle det vara något disco men vi alla var ganska trötta så vi gick upp på rummet istället.

På söndagen hade vi 2 lektioner. Någon typ hur man ska planera tid och pengar, vilket var väldigt tråkigt och seg. Spelade lite monopol på slutet, fast vårat lag förlorade. Kanske var för jag hade koll på pengarna? Haha ne skojar bara. Den andra lektionen var Amerikanska högtider. Då fick vi ut ett papper så skulle vi välja en högtid och planera en fest till det typ. Väldigt enkelt och slappt. Vid 11 var vi färdiga, då åt vi lunch och vid 12 började vi dra oss hemåt.

Jessica körde mej och Lovisa till Luciaövningen direkt eftersom vi kom hem tidigare än väntat. Fick med mej lucialinne och ljus inför framträdandena i december. Ska bara köpa glitter.

Sen åkte vi till bion där massvis med au pairer var. New Moon var såå bra! Vill bara se den igen NUU! Måste verkligen ta tag och läsa 3e boken nu. Var hemma vid typ 10 på kvällen igår och var helt slut.

Nu blir det en vanlig jobbvecka men får hitta på lite roliga saker under dagarna.

Här kommer lite bilder sen i helgen.

Måste säga att helgen har varit toppen i NY. Hade jätte roligt och den avslutades perfekt med Au pair möte på bion där vi kollade på New Moon. Den var såå bra!

Fick reda på när jag kom hem att Ryan har varit väldigt sjuk så vi åker tyvärr inte till Florida imorgon. Väldigt tråkigt men det är absolut det bästa! Får hitta på andra roliga saker här hemma istället. Och det är ju trots allt Thanksgiving på torsdag som kommer bli väldigt roligt ändå tror jag:)

Nu måste jag verkligen sova. Är jätte trött. Men jag berättar mer om helgen imorgon, och så kommer bilder och så!

God natt

Ida

Smörgåstårta bakades idag! Mumsigt :)

Lovisa och Emma var hemma hos mej och fixade allt!

Födelsedagsbarnet!
Julmusik är det man hör ständigt här. Visst blir man glad av det?
Bästa låten just nu är ju: Do they know it´s Christmas.. väcker några härliga minnen.

Denna julen kommer verkligen bli annorlunda. Tur att man har många i sin omgivning som är i samma situation.

Går "Whatcha Say" lika mycket på radion hemma som här? Typ varannan låt.

Tänk vad lite musik kan göra mycket..

Tack för den fina videon idag Stoffe :)

Det är äckligt när man vaknat upp och man vet inte vad man är, hur mycket klockan är eller vilken dag det är. Så kände jag när jag vaknade för 30min sen men nu har jag fått lite koll;)

Sitter här och väntar och hoppas på att Stoffe ska komma in innan jag drar till gymet. Behöver prata med dej lite! Spinningpasset börjar halv 10. Sen blir det nog lite styrka efter det.
Idag är det playdate med Saras barn, vilket ska bli kul. Var så längesen! Ikväll ska jag kanske hitta på något med Lovisa och Sara, fårse! Måste börja packa också. Först åker jag till NY i helgen på en kurs, kommer hem söndag kväll och direkt då åker vi till bion för att gå på ett au pair möte ( kolla på New Moon). Sen hem efter det packa ihop det sista och på måndag flyger vi ner till Florida. Ska bli väldigt skönt. Behöver lite värme nu, börjar bli kallt här!

Nu ska jag sätta mej och skriva några brev innan det är dags att gå ner och äta havregrynsgröt!
Ha en bra dag.
Kramar Ida

Idag började väl dagen sådär men den blev bara bättre och bättre!
Har varit på gymet, jobbat och sen varit hos Lovisa och scrapbookat. Borde egentligen sova nu men stannar uppe för er läsare och tänkte visa er vad som gjorde mej så himla glad idag. Tänkte även också passa på att visa några bilder sen i helgen.

Brev från mamma idag

Brev från kusinerna

Speciell skidress på outletet

Snygga juldiadem

Mumsig måltid på Cheesecake


Idag var det 3 månader sen vi var här. Känns konstigt. Tiden har ändå gått fort!

Har nu varit i USA i 11 veckor.

Jag är verkligen inte på humör för att blogga men skriver lite ändå för att ni ska veta vad som har hänt under helgen.
Igår kom Lovisa, Emelie och Johan och hämtade upp mej så åkte vi till ett stort outlet, Wrentham! Där gick vi hela dagen och kollade. Köpte lite småsaker men bästa fyndet var calvin klein-bh som jag betalar 400kr för hemma men här får jag betala 140kr! Riktigt fynd, eller hur pappa? Mamma och pappa skulle iallafall tycka om detta outlet, det är en sak som är säkert. Annars var det väl inte riktigt de affärer som jag är van vid.
Sedan åkte vi vidare och åt, såklart på Cheesecake Factory. Jag och Lovisa delade på en jätte god rulle med ris och kycklig i och till det serverades gucamole (har ingen aning om hur det stavas), creme fraiche och salsa. MUMS! Sen blev väl klockan typ halv 12 och det var dags att dra sig hemåt.
Idag har jag jobbat i 3 timmar. Men då var vi på en Disneyshow 40min härifrån så mycket jobb kan man väl inte säga att det var. Efter det blev jag avsläppt i Lexington där Luciaövningen var. Kom kanske 13 svenska tjejer och det var riktigt mysigt att sjunga massa låtar till körledaren som satt och spelade piano. Sen hade hon även lite pepparkakor, chokladbollar och fikabröd. Jätte mysigt, vill ha såhär varje söndag hela året runt.
Efter luciaövningen åkte jag, emma, lovisa och alex till The Cottage och åt middag. Då blev det fish tacos, också riktigt gott. Sen hängde Lovisa med mej hem och vi har lyssnat på lite julmusik och jag har provat kläder (det är därför jag är på lite dåligt humör just nu) och börjat packa inför Florida! Konstigt att ta fram sommarkläderna nu..men underbart skönt ska det bli.

Nu är det snart dags att sova..En ny vecka väntar och massvis med saker som borde göras!!
Måndag: Gymet 9-11, Jobb 11-8
Tisdag: Jobb 7.30-9, 11-8.. mellan dess ska jag försöka hinna med ett springpass om det går!
Onsdag: Spinning 9.30-10.30, Jobb 11.30-8
Tordag: Jobb 12.30-10.30
Fredag-Söndag: Silverbay kurs i NY!
Idag sov jag till halv 10 vilket var både behövligt och skönt! Skypade sen med mamma och Stoffe vilket och var behövligt och skönt! haha :)
Började jobba kl 1 idag och det har varit en lugn dag som vanligt! Satt och kollade på film med Jack först, Mr Bean och The Wiggles! När vi kollade på Mr Bean så kom avsnittet där han spelar minigolf upp och jag blev påmind första gången jag kollade på det tillsammans med Stoffe! Sen började jag sakna massa där hemma av all svensk jul och all bakning. Kom ihåg hur mysigt det var hos Emilie förra året när vi gjorde knäck!
Är väldigt sugen på Morzartkulor nu också.. MUMS!
Vid 8 slutade jag och då åkte jag och Lovisa tll gymet. Blev löpbandet i 50min sen en liten stund i bubbelpoolen. Nu börjar klockan bli mycket och det är dags att sova. Imorgon är det fredag igen, WIIIIHOO :)
Bern´s class 9.30 sen åker jag nog med Lovisa någon tur..
I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Jobbar kväll imorgon så då ska jag och Lovisa planera framtiden lite, typ NY i december..Lördag så blir det antingen Boston eller ett outlet, kvällen kanske vi åker till Providence. Söndag jobbar jag 3 timmar, ska på en Disney musikal typ. Sen är det luciaövning på eftermiddagen!

Vill bara säga att godis och alla sösaker-uppehållet går bra :) Men jag kämpar verkligen. Riktigt jobbigt när det finns så mycket goda saker här som Helena bakar eller tårta från Ryans födelsedagskalas!

Ha en bra fredag.
Kramar från en som behöver compeed just nu till mina fötter, fick blåsor idag efter löparpasset! Kommer inte bli kul imorgon...
Har varit lite dålig på att uppdatera här men har varken hunnit eller orkat.
Har jobbat som vanligt de här dagarna som har gått. Jack har varit sjuk så det har inte varit så kul. Idag fick vi reda på att han hade halsfluss så hoppas inte jag får det nu också! :/
Igår åkte jag, Lovisa och Emma först till mallet en snabbis, sen till Best Buy där jag inskaffade mej en välbehövd hårddisk. Världens minsta och smidigaste typ! Skit bra! Sen blev det ju förståss starbucks också.
Idag jobbade jag till 8 sen åkte vi till Malin där typ 10 andra au pairer var. Vi övade på Jul/Luciasångerna! Har nog tänkt att vara med på luciatåget nu så måste öva på vissa låtar jag aldrig har hört förr!

Nu måste jag verkligen sova.
Förresten, är det någon som har några bra tips mot dålig mage? Min mage är verkligen inte den bästa just nu :/ Så jobbigt!

God natt
Här kommer lite bilder!

Var tvungen att ta en bild förra veckan när jag hade städat mitt rum och hade bäddat nytt i sängen!

Ännu en vecka som har gått. Oj, skriver jag samma sak varje söndag?
Men det har faktiskt gått ganska fort. Även ifall vissa dagar går väääldigt långsamt så går det i helhet ganska fort!
I lördagsmorse så väckte Lovisa mej vid 7 på monnen och frågade ifall hon fick ta ett bad. Hon sov på en madrass på mitt golv och var precis iskall så hon fick kryp upp i min säng istället och så sov vi till 9 där! Sen skypade jag med Stoffe lite och efter någon timme bestämde vi oss för att ut ch gå i det härliga vädret. Kanske var 5-8 grader och strålande sol! Vi gick i 2 timmar, kom till Wellesley College och vände i princip. haha! Sen åkte hon hem vid 3 för att jobba och det blev ännu lite mer skype, vilket var jobbigt! Sen ringde Malin och vi bestämde oss för att hon skulle komma och hämta upp mej. Så då kom hon och quinn hit och vi åkte hem till henne. Hade kul som vanligt och vi åt kinesmat! Svarade också på massa frågor som jag kan lägga upp här sen!
Idag ställde jag klockan på 8.30 men vaknade kring 8 och då gick jag upp och duschade och tänkte att jag skulle vara klart till 8.30 så jag kunde börja skypa med alla där hemma. Men då hade strömmen gått hemma hos Malin. Så typiskt, det händer ju inte? Så där gick jag omkring och började bli lite orolig eftersom jag hade sett fram emot att skypa med hela släkten typ halva den här veckan. Men tillslut började allt funka och jag kunde koppla upp mej. Satt och pratade med alla där hemma i ungefär 2,5 timmar. Helt underbart var det! Först blev det väldigt jobbigt men det var så himla skönt att se och höra alla. Precis som vanligt. Jag vet ju att allt finns kvar där hemma men ibland skulle man nästa göra vad som helst för att bara komma hem någon dag. Jag saknar er alla så mycket. Nu förstår jag nog att julafton kommer nog trots allt bli rätt jobbig..
Sen gick jag och Malin ner och åt resten av kinesmaten sen i lördagskväll och sen drog vi till Walmart och gick omkring där. Köpte bara några kuvert och några bars.
Vid 2.30 började jag jobba idag. Det var ju Ryans födelsedagskalas. Så vi var på gymet och där spelade dom lacer tag. Jag sprang mest efter jack som ville in och kolla på alla killar som sprang omkring eller vara på basketplanen. Så idag blev det några skott och lite dribbling med bollen. Och visst ibland saknar man faktiskt basketträningarna.. fast mest saknar jag ju bara er tjejer.
När jag slutade idag blev det mer skype, men denna gången med Stoffe! Åt också lite pizza och sen vid 8 kom Lovisa och hämtade upp mej och nu ikväll har vi varit hos Alex och kollat på Madagaskar 2! Är rätt trött nu och borde stänga av datorn vilken sekund som helst och istället öppna 3e boken i Twilight-serien! För jag som började läsa den på planet hit till USA men har bara kommit 8 sidor tror jag! Så det är nog dags att fortsätta nu efter ungefär 70 dagar.

Tack för en bra söndag med alla er där hemma. Det var verkligen jätte kul och ser fram emot nästa gång! Ni får komma hem till mamma och pappa någon dag så kan vi bestämma en tid så kan vi prata lite. Det betyder så mycket för mig. Och det känns som jag skulle kunna prata i timmar för jag har så mycket att säga och berätta.

Ha en bra vecka!
Pussar & Kramar från Ida.

Här kommer bilder från kalaset idag. Bilder från promenaden i lördags och mina och malins svar på frågor kommer i veckan!
Idag är det Sofies stora dag. För idag fyller hon 15! Grattis grattis grattis! Vill bara ge dej en jätte stor kram. Hoppas du får många fina presenter och en underbar dag. jag saknar dej massa här borta. Allt är så himla tyst (eller inte barnen) men Får sjunga ut rejält när ni kommer och hälsar på.

Sen måste jag bara säga en sak. Om det är någon som skriver bra och roliga kommentarer så är det ju Nellie Karlsson! Du är grym och du gör mej så grymt glad. Satt just nu och gapskrattade åt din förra kommentrar om snön! Du är för härlig du.

Sofie, hur var det att gå från 9års-hockeymatch till landslaget? Det var inte så att du släppte några dumma kommentarer? haha :)

Nu ska jag snart åka och hämta Lovisa och vi ska åka och se på bio. Sen ska hon sova här! Imorgon blir det nog lite skype och sen en promenad. Hoppas på härligt, soligt väder. Precis så som du vill ha det Nellie!

Det börjar närma sig Florida också! Ska bli så härligt. Är väldigt tacksam att jag får hänga med min värdfamilj :) Ska bli jätte kul att komma till pappas "hemtrakter". Eller vet inte riktigt vad jag ska kalla det för jag tycker nästa vad vi än reser så kallar pappa det sin "hemstad". Hahah :)

Kram på er
Äntligen fredag! Så mycket lättare att gå upp på fredagar. Idag visste jag ju att jag skulle få prata med mamma också!
Så vid 7.45 ringde alarmet och jag gick upp och åt frukost och tog på mej träningskläderna. Sen satte jag ner och pratade med mamma i en halv timme. Hon var lite hysterisk angående svininfluensan.
Sen gick jag ner till posten och där hämtade Lovisa upp mej och vi åkte till gymet. Fredagar=Berns klass=ROLIGT! Idag var det en riktigt bra klass, alltid härligt musik också.
Nu har jag duschat, sminkat mej, plattat håret, gjort chokladbollar till Ryan som fyller år idag. Försökte faktiskt skriva Grattis Ryan på en stor men det var svårt, fårse om han ser vad det står! Nu börjar jag om 20min så det är daxs att gp ner och äta upp resterna sen igår, pasta och köttbullar.
Ikväll ska vi ut och äta på Peters restaurang sen slutar jag kl 8. Kanske ska gå på bio, Christmas Carol tror jag den heter!

Ha en bra fredagskväll.
Massa kramar från mej.

Vet tycker att jag har mer magmuskler än tjejen på bilden?
Och Kattis, tyvärr, har inte sett din cykel!
Vill bara visa er bilden som ska försöka inspirera mej om träning nu framöver då det känns lite halvtrist..
Vem skulle inte vilja ha en sån här mage?
Bilden är tagen ur New Body-katalogen! Tänkte kopiera bilden och ta med den hit innan jag åkte men så tänkte jag att jag aldrig skulle behöva det. Jag kommer ju vara iform och inte gå upp i vikt. Men nu står man här och är inte så kaxig länge.. Lovisa och jag kämpar på :)
Idag är det 63 dagar kvar tills min älskling kommer. och det var 5månader sen jag tog studenten idag. Men det känns ju som ett tag sen.
Sitter och pratar med syster på msn. Åh va härligt det är. Saknar dej så himla mycket! <3
Idag blir det jobb mellan 11-8 sen kommer Lovisa och hämtar upp mej och så åker vi till gymet.
Ha en bra dag.
Idag var det egentligen dags för gymet men kände mej lite halvdan så istället tänkte jag gå ut och gå i det härliga vädret men så blev det ju förståss inte heller. Pratade med Stoffe en stund och sen Karro i en timme :)
Sen bakade jag lite scones. Och nu har jag duschat, fönat och plattat håret och sminkat mej så jag är färdig tills jag slutar ikväll. För då kommer Lovisa och hämtar upp mej sen är det avskedsfest för Helene på Cheesecake.

ha en bra dag. Puss
Småkrypsfobi kan man lätt säga att jag har. Spindlar är det värsta jag vet och jag är så otrolight töntig tycker jag. Måste verkligen skärpa till mej men det går ju inte?
Nu när jag skulle ner och hämta ett äpple för 30min typ så var det ett djur i min hall. Det är något djur som bara finns här som är ungefär en spindel-skalbagge fast större. Fick ju panik och dessutom hade alla gått och lagt sig för 2 gångerna innan det har varit sånna i mitt rum har jag bett Helena ta bort dom en nu hade jag ingen. Men bestämde mej för att skita i det och försöka tänka på något annat. Men när jag skulle borsta tänderna var den borta och när jag var inne på toan kändes det som det kryllade med smådjur på mig. Så sen började jag leta efter den och hittade den i en bra höjd så jag kunde döda den. Så jag tog mig till mod och hämtade min sko och slog ihjäl den. Är faktiskt lite stolt nu.
Men vad ska jag göra för att bli av med detta töntiga beteende? Det är ju pinsamt. Som tur var är dne inte jätte snabb på att gå, för om det hade varit en spindel som hade börjat springa iväg när man försökte döda den så hade jag ju skrikit högt i hela huset.

Egentligen var det här sommarens mål, att få bort spindel och småkryps fobierna, lite iallafall. Men lyckades inte så bra! Men hittade inte en enda spindel i mitt rum under sommaren konstigt nog? Kanske ska börja att försöka jobba på den här delen här borta nu istället?!

Nu ska jag lägga mej och läsa och/eller titta på 90210! Sen ska jag försöka sova UTAN att drömma om äckliga saker.
God natt!
Redan november! Ibland går tiden faktiskt ganska fort.
Idag har varit världens slappdag. Men sådana behövs också. Har spenderat ett antal timmar vid dator och skype idag. Åt väl frukost strax efter 1 och gick upp ur sängen och tog på mej runt 4 :)
Men det var riktigt skönt att bara ligga och prata med Stoffe!
Sedan gick jag ner och gjorde pasta och skinksås sedan kom Lovisa och häntade upp mej så åkte vi till gymet. Nu har vi bestämt: Inga mer sötsaker, varken veckodagar eller helger i 4 veckor. Hmm undra hur det här ska kunna gå? Alex ska också vara med på detta så nu får vi alla pusha varandra och träna stenhårt så rutorna börjar komma fram.
Efter gymet åkte vi och hämtade upp alex och mia och åkte till bion. Där var redan typ 10 svenska au pairer och det var dags för "This is it". Filmen, eller vad man nu ska kalla det var bra. Härligt med all dans och all skön musik men blev lite tråkig och uttjtat om slutet. men det kan bero på att jag var väldigt trött också.
Så nu ska jag sova! Dags för en ny vecka!

Kram på er alla.