Igår var det en härlig söndag. En söndag i köket!!
Jag gjorde knäckebröd, hemmagjord pizza och Leilas after eight cupcakes!
Allt blev riktigt gott!

Ja nu är jag lite trött på att pälsa på mig alla tjocka kläder och det spelar ingen roll hur mycket jag än tar på sig så fryser jag när jag kommer ut. Men vintern har ju precis börjat kanske så det är väl bara att gilla läget. Man får istället sitta inne och drömma sig bort till något varmare.
Det som är bra när det inte är jätte skönt väder ute är att man faktiskt kan sitta inne en hel dag utan att känna dåligt samvete. Då är det perfekt att slappa i soffan med en bra bok (om man har tid).
Då skulle jag rekommendera:
En riktigt riktigt bra bok!
Ha en skön lördag!
Kram
Idag lägger jag undan denna och går till jobbet istället.
Jag måste ju bara visa en så grymt söt bild på mig och min lilla kusin Kalle

VET DU?
Jag åker till Australien nästa vår för att plugga! Så spännande. Ska gå på Queensland University of Technology i Brisbane!
Kommer bli grymt! Snart är det även dags att välja höstens alternativ.

Är så glad! Nu är det bara för er del att spara pengar så ni kan komma och hälsa på mig:)

Nu var det allt bra längesen jag skrev här. Men nu är jag tillbaka.
Det är nytt år med nya möjligheter. Årets motto för min del är: Godis=gift
Hittills har min hjärna varit lite svårövertalad men jag gå iallafall framåt med små små steg. Målet är privat men det vore ju skönt att slippa ha det där sötsuget som oftast smyger sig fram runt halv 3-tiden på eftermiddagarna. Men man får då kämpa om man vill ha resultat..inget kommer serverat.
I helgen har jag haft Sh'bam-turné. Började i fredags i Jönköping, i lördags körde jag och Matilda 2 pass i Nässjö och i söndags körde vi 2 pass i Bankeryd. Riktigt roligt med grymma deltagare! Sh'bam är en ny 45minuters dansklass, framtagen av les mills. Vilket betyder att det är en förkoregraferad klass. Tanken är att deltagre som aldrig har dansat förr ska kunna gå, vilka väl som deltagare som har dansat i många år. Det är en riktigt rolig, svettig klass. Come as you are, leave as a star är ledorden. Det låter det väl grymt? Tycker ni borde komma och testa på Sportlife!!
Nu har skolan börjat igen, efter 3 veckors jullov. Jag har ändå sett fram emot skolan och jag tror detta kan bli en riktigt rolig termin med mina goa klasskompisar. Kurserna verkar ju också helt ok. Bara lite jobbigt att det sätter igång så himla fort direkt.
Ikväll ska jag och några klasskompisar träffas och äta tillsammans och sedan ska vi till Akademin. Det blir en riktigt mingelkväll, det ser jag fram emot:)
Ha en riktigt skön vecka allesammans!
xxx