I tisdags fick jag en liten kusin. En Kalle. Idag ska jag åka och träffa den lille som då är 20 år och 80 dagar yngre än mej :) Det blir spännande.

Nu har vi gått några veckor i skolan och det känns bra. Eller ibland måste jag erkänna att jag har luts att hoppa av då de går så himla fort framåt och man sitter som ett stort frågetecken. Men affärsredivsiningen är rolig och det är ju helt sjukt hur mycket man har lärt sig på bara några veckor. Entrepreunurship och business planning är väldigt flummig. Men vi gör många olika grupparbeten som är roliga. I torsdags var vi då tex i Stockaryd på en liten roadtrip och hälsade på vårt Fadderföretag :) Sedan var vi i en liten affär där jag blev helt kär. Kolla in www.cultdesign.se så förstår ni nog! Vill bara ha ALLT!

Förra helgen blev det en trip till Göteborg. Åkte dit på lördagsförmiddagen med Hanna och Elin. När vi kom dit mötte vi upp SARA! Åh va underbart det var att träffa dej igen. Vad jag har längtat. Gick och åt god mat och satt bara och pratade. Runt 5-6-tiden var vi tvunga att ta farväl och så åkte jag, elin och hanna vidare till Nuttan. Va kul det var att äntligen umgås igen. Hade en bra kväll men tyvärr ingen utgång så nu måste jag ju absolut åka tillbaka till göteborg och gå ut där :) Då räknar jag med att Karro åker med !

Nu ska jag in och väcka syrran för vi ska ut och träna, såhär på en lördagsmorgon!
Sedan ska jag nog framkalla resten av mina kort så jag kan scrapbooka mer!

Ha det gött.

En tidning, marabous chokladhjärtan och Idol på tv är perfekt mys på Ida-dagen!
Speciellt efter en lång dag och en tidig morgon. 2 föreläsningar i affärsredvisning och möte med vår grupp för New venture Team. Sen en lång runda med stavarna.

Annars händer inte mycket här hemma. Hade en häligt helg. Lördagen började med promenad med Lina, sen fika med Klara och Elin. På kvällen var det födelsedagsparty för Lina. Söndagen var det jobb för Cultural Care med Sara. Därefter tog vi en fika. Helgen avslutades hos Stoffe!


Fortfarande ingen kusin än, men snart.

Sofie hälsar! Hon kröp precis ner här jämte mej i sängen för att kolla på idol och läskas av min choklad.

Kram Ida
Nu har skolan dragit igång på riktigt. Och visst är det svårt, tufft och massa nytt men också väldigt roligt! Träffar nästan nya personer varje dag och hela tiden är det något på gång. Och jag har kommit fram till att jag tyker verkligen om när jag har fullt upp, och det har jag nu. Föreläsningar hit och dit, saker som ska fixas, träffa personer, plugga massa osv.. Kommer nog tycka om studentlivet, men kanske utan att plugga, haha! Har iaf börjat leta lite lägenheter i jönköping nu så förhoppningsvis blir det väl en flytt någongång. Sedan ska jag börja hjälpa cultural care på söndag på deras informationsmöte i jönköping. Det ska bli kul :) På lördag är lina hemma så då ska hon ha lite födelsedagsparty!

Nu är det faktiskt snart dags att sova. Har varit uppe tidigt idag och imorgon är en lååång dag, till 20!

Kram, I


Bilder från min "avskedmiddag" med värdfamilj och vänner