I torsdags morgon började resan mot Trysil, en 7, 5h bilresa som ändå gick ganska fort. På kvällen tog vi det lugnt och gick och la oss ganska tidigt för att vara redo inför första skiddagen (på 4 år för min del).
Fredagen var en riktigt skön dag i backen. På förmiddagen höll vi oss på vår sida av berget och på eftermiddagen åkte vi över till andra sidan till många sköna backar. Det kanske inte är bara jag som är tidsoptimist för lite stressigt blev det att hinna ta sig upp och ner för backarna, tillbaka till ”vår” sida innan liftarna stängde kl 16.30. Sedan hann vi precis in och äta lite och sedan mötte jag upp Lovisa. Lovisa jobbar på skid- och snowboard lärare uppe i Trysil så när hon slutade sitt pass för dagen kom hon över. Det var dags för mig att testa snowboard för första gången. Jag hade sett Sofie åka bräda hela dagen så jag tänkte väl att det inte skulle vara jätte svårt. Men det gäller att ha tålamod om man ska lära sig någon nytt när man börjar gammal.. haha! Ja det kändes som man försökte lära sig cykla. Jag hann knappt komma upp på brädan förrens jag gjorde en rejäl vurpa nerför backen och landade med all tyngd på vänstra armen. Aj aj aj!! Men jag fortsatte ett tag och lärde mig faktiskt att svänga några gånger, tack vare min grymma instruktör.
Lovisa kom med till vår stuga och bjöd på en riktigt god kaka som jag måste få receptet på. MUMS! Sedan var vi alla ganska trötta så vi somnade tidigt. Och jag somnade med en värkande och svullen arm som inte var bättre dagen efter. Kunde knappt röra på armen på lördagsmorgonen men ville ändå testa att åka. Det var riktigt busväder ute med blåst och snö så man såg inte ett dugg typ. Det blev mest gröna och blåa backar hela dagen+ lite värmestuga och varm choklad.
Lördagseftermiddagen spenderades hos Lovisa, i ett boende som hon bor med ett gäng andra skidlärare. Hon lyckades även få med mig ut, så då fick jag testa på Trysils uteliv också. Det var trevligt och riktigt härligt att få lite tid med min saknade vän, saknar henne redan!
I söndags gick bilen hemåt småland igen. Och nu är jag back on track så att säga. NÄSTAN. Fick besöka vårdcentralen, röntgen och akuten igår och efter 5 timmar av väntade mm så fick jag besked om att ett ben i armbågen är brutet. Som TUR är slapp jag gips och nöjer mej med min mitella. Här kommer lite bilder sedan i helgen☺

Nu har utlandsstudierna, urval nr 2 kommit ut och jag ska åka till BRYSSEL!
Det kommer bli spännande! Hur du varit där? Isåfall får du gärna skriva hur det är eller något annat bra att veta för jag vet då inte mycket om denna stad eller landet.

Har inskaffat mig en riktigt bra locktång måste jag också säga. Jag kände i helgen att jag var i STORT "behov" av en locktång så jag gick och köpte mig en. Här är resultatet:

Ni kanske är som jag, blir trött av mörkret och längtar till ljusare tider? Jag vet i alla fall en läsare som håller med, om nu min morbror fortfarande läser min blogg. Mitt kök är hur som helst väldigt ljust och vårigt, speciellt när solen tittar fram! Här kan jag förhoppningsvis hålla mig vaken i eftermiddag när jag ska plugga Corporate Finance!

Och för er intresserade så gick solen upp 7.47 idag och går ner 16.48, vilket betyder att den är uppe exakt 9 timmar:) Och för varje dag ökar antalet solminuter med 4min! Hur gött är inte det?

Trevlig helg!

Här kommer en salig blandning av bilder från USA- många fina minnen och mycket av detta saknar man.
Jag och baby Leah på min födelsedag, bara 2 dagar innan jag åkte hem. Fantastiskt att ta hand om en så liten människa. Och så mysigt!
Har många fina minnen med Malin! Här är vi i Rhode Island, där hennes värdfamilj har sitt sommarhus. Underbar dag!
Baseball- vilken rolig sport att kolla på och allt där omkring!
Det var väldigt många härliga au pairer i området jag bodde- här är några utav dom!
NEW YORK när stad är som BÄST!
Livet är en berg-och-dal-bana. Tur att man har föräldrar som stöttar en.
En mysig helg hemma hos Malin med goda bullar!
Och så har vi ju alla dessa affärer. VILKET UTBUD! Det var då var en vardag tänker man på nu och inser vad lyxigt det var att ha så välsorterade affärer så nära. Mataffärerna är en klass för sig!
Och här har ni en favorithylla i en annan affär, dock är det lite svårt att få med sig saker till hemmet hem på flyget.
Men jag trivs ju riktigt bra här i Sverige också. Men ibland kommer tanken upp att det vore ju inte helt fel att "flytta tillbaka" till staterna för ett litet tag.
Vi får se vart Vägen tar mig.
Nu är det dags för fisk och potatis sedan SH'BAM!!
Hejsvejs

3 klasskompisar har varit här ikväll och vi har haft en ovanligt mysig tisdag och tittat på min favoritfilm för tillfälligt, Something Borrowed! Om du inte har sett den, se den! Äkta amerikansk romantisk film som man aldrig vill ta slut och helst hoppa in och vara med i.

Svårt att komma tillbaka till verkligheten.

God natt!