Idag kan det firas. Har varit här i månader!
Dagen började firas på gymet. Fy va jobbigt. Men tack Lovisa för du pushar mej! Bra jobbat!
Nu börjar jag snart jobba. Playdate med Sara väntar! Wiiho.
Ikväll ska vi på bio; The last song. Blir nog grymt!

Nellie, jag tror på dej! Och du behöver inte oroa dej över paketet ;) hehe! Lycka till med magrutorna. Min träning går upp och ner. Just nu är det fullt upp med så mycket. För mycket för min hjärna..
Mycket som ska planeras och några beslut ska tas.. Usch får paniik!

Ha en bra dag!
I miss u.


Grymt kul!

Ännu en regnig dag här i Boston.
Kvällen med mina vänner gjorde dagen.

Carolas "Det regnar i Stockholm" passar bra idag.
Natti natti

/ I.

Igår blev det lite shopping.. Några små inhandlade saker, såsom solbrillor, leggins, linne, sminkväska, solglasögonsfodral och en väska!

Idag har det varit en deppardag här. Massa regn regn regn. Nu ikväll har jag och sara varit hos lovisa. Tog igen lite scrapbooking.

Nu är det dags o sova. Jobbar 9-7 imon. Ställer kl på 7.45 för att gå ner till posten. Några av mina läsare kommer snart få paket ;)

Kram om er!
I fredagskväll så jobbade jag men fick som tur sällskap av Malin! Var helt underbart att träffas igen. Vi satt och kollade på The weddingplanner och läser vecko reyvn och åt godis. riktigt mysigt. Sedan sov hon hos mej och kl 10 igår morse så åkte vi först och hämtade upp Sara och sedan Lovisa och Emelie! Det var dags att fira Sara!!
Sara har länge pratat om att hon vill testa på att klättra så Lovisa hade bokat klättirng i 2 timmar på ett ställe 25 min ifrån oss. När vi kom dit så fick vi sätta på oss ett par väldigt obekväma skor och en sele. Sen var det dags! :) Hur kul som helst var det. Provade på lite olika väggar med olika svårighetsgrader. Fick även gå på lina. Underarmar och fingrar var helt döda och det var verkligen perfekt att vara 5 personer att turas om att klättra för mer hade man inte orkat.
Vid kl 1 var vi färdiga och då åkte vi och åt mat på Cheesecake! Därefter lämnade vi av emelie på tunnelbanestationen och vi åkte till mallet en liten stund. Jag blev en väska rikare och de andra shoppade loss på Hollister. Sara började jobba kl 6 så vi lämnade av henne hemma hos sig så åkte jag, malin och lovisa hem till lovisa så hon kunde packa ihop sina saker. Sedan åkte vi och satte oss på en pizzeria och drog en Hawaii. Runt 8 tiden åkte vi hem till Sara för att kolla på Sommaren med Göran men den funkade inte så då bestämt vi oss för att åka hem till Malin som var ensam under natten. Hemma hos Malin så började vi kolla på Sommaren med Göran kl 11.30. Jag lyckades ju såklart somna så jag får se den någon annan dag.
Idag blir det nog mallet med Malin, men först nu blir det god frukost!











Inne på Magic Kingdom fast det många åkattraktioner och många olika slags parader mm. Det blev lite för mycket för barnen ibland när det fanns så mycket att välja på. De ville åka massa, ha massa leksaker och träffa olika disneyfigurer. Vi var bland annat på en kort 3D ”bio” eller vad man ska kalla det. Den var riktigt häftig, för när Kalle Anka fick vatten på sig på filmen så fick vi det också.. och Jack stod upp i sin stod och försökte nå olika figurer med sina 3D glasögon på sig. Haha!

Åkte en attraktion som hette Space Mountain. Det var en bergochdalbana som gick i kolsvart mörker hela tiden. Man såg bara stjärnhimmel. Gick inte lika fort som balder men tillräkligt för att göra en snurrig när man inte hade en aning om vart man åkte eller hur det såg ut.

Sedan var paraderna riktigt häftiga. Vi såg tyvärr aldrig en hel men gick förbi två. Den första började så fort vi kom in på Magic Kingdom och det var riktigt häftigt. Hannah Montanas ” Pumpin up the party” börjades spela överallt och det kändes som alla runt omkring en började röra sig till musiken. Sedan kom massa dansare och olika disneyfigurer.

Det var kul och se hur allt ser ut och hur det fungerar. Magic Kingodm var ändå lite likt Liseberg för det är i den parken som det finns mest åkattraktioner. Men här finns det något som heter fast ”fastpass”, vilket betyder att man går och fixar biljetter till en attraktion och så står det att man ska kolla tillbaka tex mellan 1och 2. Och vid den tiden kommer man och ställer sig i en annan kö som ska gå mycket fortare. Ganska smart faktiskt men jobbigt att hålla tider till olika.. och dessutom kunde man bara fixa en fastpass åt gången med sitt inträdeskort.

Blev även lite shopping inne på Disney World. En tjocktröja och lite annat smått och gott!

Här kommer lite bilder..







Idag har det varit en ganska lugn dag. Barnens kusiner kom och så gick farmorn, jag och barnen ner och spelade tennis. Sedan har vi även varit ute på golfbanan en stund och nere på stranden. Var inget badväder idag. Monligt och blåsigt men iallafall runt 20-25grader.
Blev väldigt sugen på tennis.. och tillochmed golf. Så pappa, vi får väl spela när jag kommer hem.
Nu ska jag snart lägga mej. Åker härifrån kl 6på morgonen tror jag. Planet landar kl 1 imon i Boston igen. Jobbar imorgonkväll men kommer få sällskap! :) Längtar så!

Take care.

Nu har vi kommit hem från Disney World. Har varit två fullspäckade dagar på Magic Kingdom. Var riktigt coolt att åka dit och se allt och man fattar inte riktigt hur stort det är. Kändes som Liseberg med då var jag ju bara i en utan de 5 parker typ. Det är som att komma till en stad i princip.
Är väldigt trött nu och ska sova snart. Imorgon är det sista dagen här. Hoppas jag kan få lite mer sol på mej, för det får man ju aldrig för mycket utav. Ska bli underbart att komma "hem" till Boston igen och träffa alla. Saknar er så! Just nu är det väldigt mycket saknad efter alla...

Berättar mer imorgon om Disney och så..

God natt!

Det var underbart skönt att steka lite i lördags. På förmiddagen åkte vi över till farmorn och låtsas farfar och gick ner till deras pool. Riktigt härligt att ligga och sola i bikini. Känns som jag skulle behöva 2 veckors solsemester nu. Sedan åkte vi och tittade på kusinernas baseball. Lite jobbigt att hänga med i spelet eftersom jag fortfarande inte fattar hur allt går till. Men skönt att bara sitta ute i solen och ha det gött. Sedan på kvällen tog vi det lugnt och åt och jag låg och läste och målade mina och Ashleys naglar.

Igår hängde jag med Peter och tränade. Sprang på löparbandet och körde lite styrka. Sedan åkte vi och bowlade eftersom vädret inte var så bra. Ösregn men kanske sådär 23 grader..Därefter tog jag det bara lugnt inne på ”mitt rum” och läste min bok innan vi åkte och åt jätte god mat på en restaurang. Det blev stek, potatismos och sallad.

Idag tog jag och farmorn barnen till en lekpark och sedan till the aquarium. Vet inte vad jag ska säga men ni vet massa akvarium med fiskar och hajar. Efter det åkte vi till farmorns lägenhet och så gick vi ner till poolen med barnen och badade även om det var 15 grader och molnigt. Nu ikväll har vi varit ute och ätit på ännu en god restaurang. Var buffé man massa god sallad och pizzabröd och god glass.

Nu har jag packat lite för imorgon, sådär kl 7 på morgonen åker vi mot Orlando och mot Disney World. Ska vara på Magic Kingdom i 2 dagar, vilket jag verkligen ser fram emot. Kommer nog bli kanon. Hoppas bara vädret blir bra men nu ser det ut som det ska bli mellan 21-25 grader och sol!

Hur är allt där hemma? Hur går det med Tims pingis och Caesars tennis? Och Nellie, du väntar säkert på ditt pris, men det kommer snart. Janne, jag vet inte om jag ska tycka synd om dej, men det är tyvärr bara och inse att du inte är 25 längre. Men jag hoppas att knät blir bättre snart. Om du har ont kan du ju alltid gå och köpa dej lite tic tac, speciellt de oranga. De hjälper ju mot allt du vet. Kom du ihåg Italien?

När man åker bort såhär med värdfamiljen blir det alltid lite jobbigare när man ser att barnen träffar deras släktingar och man blir själv avundsjuk och vill träffa sina egna nära och kära. Men jag älskar verkligen att känna hur tacksam jag är för att ha er alla där hemma. Vänner, släkt och familj.

 Måste ju även säga GRATTIS till alla som fyllt och fyller år. Idag har det varit Elins stora dag. Imorgon fyller min värdmamma år. På onsdag är det Nikkis födelsedag. Och i helgen fyllde Janne, Sara och Kent år och förra veckan och nu i veckan fyllde min faster och min kusin år. Sjukt många födelsedagar!  Hipp Hipp Hurra!

Nu är det dags att ta igen sig inom bloggvärlden, mejlen och allt på facebook som man har missat de senaste dagarna. Men det har nog varit nyttigt för mej, eller hur Lovisa?

Take care.

Ida

Nu har vi kommit fram till Florida. Allt ar bra har. Varmt och skont men har inte hunnit med sa mycket idag. Nu ikvall sitter jag barnvakt for alla ar ute pa fin middag.
Segaste ar att internet funkar inte sa kan inte anvanda min dator. Hoppas det fixar sig snart for utan internet en vecka gar ju ABSOLUT INTE! Hehe!

Ha det bra. Kram Ida
Skön dag. 20 grader. Lekparken med barnen med Lovisa, Sara och Alex. Packning. Sova.

Imorgonbitti drar vi till Florida. Kl 6 lämnar vi huset så jag ska sova nuuu!

Pappa, det känns som du har blivit mer teknisk? Och Janne, hur är det med knät, vad har hänt?

God natt! Hör av mej när jag kommit fram i florida.
Dagen börjades med en löparrunda i det härliga vårvädret. Hann även med en pyttestund med Lina på skype, vilket var välbehövligt! Började jobba kl 12 idag. Har i princip varit hemma med alla barnen hela dagen idag. Kan vara en riktig utmaning då de absolut inte vill lyssna på mej. Vad gör man?
Var iallafall ute en stund, helt underbart. Var 18grader i skuggan och klarblå himmel! Önskade att man kunde vara lite ledig och bara ta det lugnt i solen!
Idag har det ju varit St Patricks Day, vilket innebär att man firar att man är irlänsk och eftersom det är många här i MA som är det så är det enormt stort här! Vi åkte till min värdmammas kompis som hade ett stort party. Det var jag och 25 ungar typ. Usch vilket stimm och detta nybyggda hus med heltäckningsmatta i större delen av huset såg nog inte så fin ut efter att alla hade gått hem. Inte efter 25 barn under 6år har sprungit omkring och ätit cupcakes och choklad överallt.
När jag slutade kl 8 så kom Malin och nu har vi äntligen bokat biljetterna till Karro! Wiiiho. Åh, vad jag längtar.
Sedan gick vi på bio, även om dn började kl 10.15 som är något sent. Remembe me heter den och är väldigt sevärd. Dock känner man sig väldigt töntig när man sitter där i biosalongen och störtlipar. Och denna dag var det som att gå på bio i Nässjö. Det var jag, Malin och 6 andra där. Vi var väl typ de enda som inte sitter på någon pub och dricker öl.

Nu är det läggdags. Ska ju klara av morgondagen också! Men det är inte så svårt när manvet att det ska bli lika skönt väder imorgon igen!

God natt!´





Precis hemkommen från gymet med Lovisa! Blev rätt lugnt träning eftersom jag fortfarande går på antibiotika men kommer nog ha träningsvärk imon i ben, bröst och mage!
Angående Florida så åker vi dit på fredag. Vi hade lite tur för vårt flyg blev ändå inställt igår så vi kunde ändå inte ha åkt. Har regnat sjukt mycket här och varannat hus har halva källaren fullt med vatten. Här har det nog nästan löst sig med vattenläckan som i själva verket kom från stuprännan utifrån.

Idag blir det jobb mellan 1-8. Ska springa omkring med Jack i ishallen när Ryan och Ashley har skridskoåkning. Sedan ska vi nog ut och äta som vanligt på tisdagar.
Ikväll kommer Lovisa och hämtar upp mej och så blir det Starbucks!

Idag och några dagar framåt väntar underbart väder igen. Strålande sol och 16 grader! Kan ju inte bli bättre.

Ha en bra tisdag!

I.
Grattis Nellie, du vann tävlingen! Det rätta svaret på tävlingen var min morbror Janne. Väldigt svårt för er som inte har någon aning om vem detta är eftersom han inte är så speciellt känd. Men i Nässjö är han ändå rätt känd tycker jag. Vet inte riktigt vad min syrra tänkte när hon skrev som överskrift: Känd person!?

Här kommer också en bild på hur han ser ut för ni som inte vet. Det som var mest likt på bilden var väl isåfall håret. Haha!


Igår var jag och Malin en sväng på mallet. Jag bytte min klänning till en ny eftersom den gamla hade ett väck på magen som gjorde så jag såg gravid ut typ. Den nya blev också en svart kort klänning men med halterneck och lite mönster som matchar mina skor.

Sedan åkte vi hem till Malin för att vara barnvakt. Vi åkte med alla barnen till Jessica och åt pizza och sen somnade jag i soffan sådär kl 7 och vaknade när vi skulle hem.

När barnen hade gått och lagt sig så tog vi det bara lugnt, letade efter flygbiljetter till Minnesota men hittade inga billiga bra.

Idag åkte vi en sväng till Ikea. Åt köttbullar, potatismos och sås och köpte choklad och bilar. Tänkte att det är dags att köpa lite till påsk, så jag har något gott. Och nu ska jag faktiskt spara det!

Egentligen var det meningen att jag skulle hem och packa men när jag kom hem fick jag reda på att resan är inställd imorgon till Florida för att de har fått en vattenläcka i huset från andra våningen ner till källaren. Så nu måste de riva upp vägg/golv för att hitta läckan och vi kan inte åka för någon måste vara här hela tiden. Usch, alltid är det något. Det är nog verkligen inte meningen att vi ska åka till Florida detta år. Under Thanksgiving blev Ryan sjuk, under jul blev planet inställt och nu detta. Haha! Det är ju bara för typiskt. Men vi planerar att åka på torsdag eller nästa vecka, det beror på hur allt går imorgon när de ska börja riva här. Men så istället för att packa har jag skypat lite och städa fint hela rummet och gjort i ordning massa. Nu har jag precis duschat och ska lägga mej och läsa.

Här är vårt gömställe (skafferiet) när gardiner rör sig utan anledning och teven sätts på utan att någon är där. Väldigt läskigt! Bäst att ha en lacrosse racket och en tevedosa till hands ifall någon går till attack.


Angående tävling och priset så kommer det någon gång efter Florida. Nellie, du får se vad som väntar.

Funderar på att ha någon mer tävling snart, vad sägs om det? Kanske någon mer som alla kan gissa på. Tror Malin har erbjudit sig att måla en fin bild på någon kändis.

God natt allesammans.

Ida


Här kommer sista ledtråden som också typ avslöjar vem det är!

3. morbror
Det var verkligen kanon igår. När jag slutade 4.30 så kom Malin. Så skypade vi lite med våra föräldrar tillsammans. Väldigt roligt att se dom tillsammans :)

Sedan åkte vi till Lovisa och åkte o handlade mat. Vi lagade kyckling, couscous och massa grönsaker. Till efterrätt så åt vi massa olika frukter som vi hade lagt in i ugnen och lagt vit choklad på. Riktigt mumsigt!
Under kvällen satt vi bara och pratade massa och hade det mysigt. Körde maffian också, vilket inte gick så bra eftersoim vi var så få. Sedan försökte vi även göra en pyramid som tillslut blev väldigt bra.

Malin som här inatt. Har sovit riktigt gött med min superstarka hostmedicin. Just ja, igår på sjukhuset. Doktorn trodde jag hade luftrörskatarr, vilket är ett virus, men ändå ska jag nu behandlas med antibiotika. Har även fått en hostmedicin som jag bara ska en tesked av. Den var väldigt stark om man säger så. Sjuksköterskan sa att jag inte få köra bil när jag tagit den och att jag kan bli helst snurrig. Det stämmer nog! Men jag känner mej på bättringsväg idag. Vill ju börja använda mina nya löparskor som ska göra under. Haha!

Idag ska jag och Malin åka till mallet en stund. Vid halv 5 börjar hon jobba så då åker jag med henne och stannar där inatt. Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag borde iallafall packa inför Florida på måndag.

Mormor, tack för nougaten. Ska baka när jag kommer hem från Florida. Tror du man behöver all nougat till nougatrutorna eller tror du möjligtvis det blir något över till mej?

Ha en bra dag.
Och Nellie, du vill verkligen vinna priset va? 
Ellie, du är för söt du. 

Kram, Ida 







Här kommer ledtråd nummer 2...börjar närma sig!


2. Gillar "pschh"-ljudet!
Nu har jag precis duschat och fixat mej och är laddad för en härlig fredag. Jobb mellan 7.30-4.30. Först nu på morgonen ska vi gå och titta på Ryans pjäs sedan i eftermiddag ska jag besöka sjukhuset för att kolla vad som är fel med mej!
Ikväll blir det myspys hos lovisa med Malin, Emelie, Sara, Emma och Alex! Ska laga mat och spela Chicago kanske?
Ha en bra fredag!

Kram
Jag tycker det är få som är med i leken. Kom igen nu, gissa på :)
Här kommer iallafall ledtråd nr 1. (Kan vara långsökt)

1. Tigerkaka.

Good luck!
Denna veckan tänkte jag anordna en tävling för alla mina läsare. Egentligen är den snodd av min syster Sofie som hade denna tävling när vi var i Florida så varken mamma, pappa eller Sofie får vara med. Rubriken var: Känd person och tävlingen går ut på att ni ska få gissa vem som är på teckningen. Det finns tre ledtrådar och jag kommer lägga ut en varje dag. Ni får gissa hur många gånger som helst men jag kommer inte avslöja rätt svar förren alla ledtrådar ligger ute. Stort pris utlovas.
Låt tävlingen börja!!
Jag behöver verkligen smakråd av alla er! Ska gå på en bal i Washington den 10 april. Det är nog inte jätte seriöst men man ska ändå vara fin. Har köpt en svart klänning som jag även ska kunna använda vid senare tillfällen. Men ska man ha strumpbyxor till denna när man går på balen? Hudfärgade eller svarta? Eller barbent? Vad för några skor ska jag ha? Eller ska jag överhuvudtaget behålla klänningen? Säg vad ni tycker!


Har precis varit ute och gått en långpromenad i det härliga vädret. Soligt och härligt, men inte lika varmt idag..än! Hittade också tillslut mina löparskor, wiiho! De ska göra underverk har jag tänkt. Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag börjar, kanske gå ut och sätta mej och läsa lite. Ikväll blir det starbucks som vanligt!

Måste bara säga att jag tar hand om skönaste killen. Jack har börjat säga massa roliga saker hela tiden. Igår när städerskorna var här och när en utav dom, en lite äldre dam kom ut så ropar jack: Hallo Dude! Hahah. Jag vet inte var han får allt ifrån.

Tack mamma för godiset igår, vet dock inte om äggen kommer vara kvar till påsk.. väldigt tveksamt!



Take care.

I helgen har det verkligen varit kanonväder för att vara i början på mars. Igår, lördags så gick jag på en promenad och mötte upp Lovisa på halva vägen. Vi satte oss på en trappa och bara stekte i solen, hur härligt som helst. Denna vårdag var en typisk dag då pappa skulle ut och tvätta bilen, mamma hänga ut alla täcken och kuddar på balkongen och ta en lång promenad. Här var verligen alla ute och det kryllade av löpare på gatorna.
Sedan gick vi hem till mej och gjorde oss i ordning för sedan kom Malin och hämtade upp oss så åkte vi till tunnelbanan och åkte in till Boston. Där mötte vi upp 2 andra au pairer, varav en som Malin träffade på au pair skolan som ska åka hem på måndag så vi skulle gå på hennes avslutningsmiddag. Vi strosade omkring lite i Boston och sedan bestämde vi oss för att gå till en restaurang som är väldigt populär (Fire+Ice) för att boka bord. Vi kom dit kl 6 och då sa de att vi skulle komma tillbaka vid 7 och vänta där en kvart. I en timme satt vi på starbucks och bara tog det lugnt och snackade sedan gick vi tillbaka. Den där kvarten blev till 30 min, 40 min, 50 min osv..Vid 9 hade jag maten framför mig och kunde börja äta. Riktigt härligt ställe. Man plockade nämligen maten själv (som en buffé) och sedan gick man och ställde sig runt en stor rund stekpanna där kockarna stekte maten åt en. Mumsigt var det!
Var hemma runt halv 12-12 och då gick jag och Malin och la oss ganska fort efter en låång dag och låååååång väntan på mat...
Idag ställde vi klockan tidigt (halv 9 tycker jag är ganska tidigt). Fixade oss, hämtade Lovisa och åkte till mallet. När vi kom dit, halv 11 så hade ju såklart inga affärer öppnat än. Dumma som vi är tänkte vi inte så långt..Men när det väl öppnat så var det shopping! Hittade en balklänning på Macy´s. Eller rättare sagt en cocktailklänning men ska använda den till balen i Washington om jag nu behåller den. Behöver smakråd!!
Köpte även en jeansjacka, short, t-shirt och ett linne. All denna shopping idag för bara 900kr. Sjukt billigt!
Kl 2 åkte vi ifrån mallet för att även idag ta tunnelbanan in till Boston och möta upp ett gäng på Cheesecake. 16 st blev vi tillslut! Efter den tidiga middagen som gick snabbare än väntat så fick vi plötsligt skynda oss till Boston Opera House där Lion King stod på schemat. Den var bra men mest cool kan man väl säga. Tycker det är otroligt häftigt hur de kan klä upp sig sådär, hur alla saker rör sig på scenen osv..det är typ som trolleri.
Nu är jag hemma efter en intensiv men rolig helg. Ska strax sova för att ladda upp för en ny vecka och försöka pigga upp mej lite för just nu har jag dragit på mej en väldigt jobbig hosta som retar ihjäl mej. Jag låter som dig Sofie och tror snart jag hostar upp halva lungorna. Några tips på vad jag kan göra?

Imorgon tror jag det fina vädret fortsätter men dock inte lika varmt som det har varit de här två dagarna. Men 14-16 grader i tackar man ju inte nej till igen.







Har precis varit o klippt mej, känns väldigt gött efter sådär 6 månader. Dock inte mycket skillnad.
Nu blir dte jobb om 30min och ikväll gymet!
Igår var jag, Sara, Lovisa och Malin på bio, Shutter Island. Väldigt speciell film kan man väl säga, har inte bestämt mej om jag tycker den är bra eller dålig. Men den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara.
På söndag är det au pair möte, Lion King inne i Boston! Kommer bli kanon.
Nu ska jag prata lite med Julia :)

Ha det bra!

Ida
2009 var då ett himla bra år! Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar skolan, men nu sitter jag här och saknar faktiskt skoltiden. Det låter kanske konstigt att jag saknar att cykla, cykla tillsammans till skolan och till träningarna och allt det där runtomkring..
Kommunikationen vi hade sist på fredagarna med världens håltimma innan som var sämst, men egenltigen, vad gjorde det? Det var alltid något kul vi hittade på. Det finns så otroligt många saker som jag skulle kunna rabbla upp som man saknar och som var helt underbart men det skulle ta dar..
Är det någon mer än jag som känner att man är nästan lite orolig över om man kommer ha det så bra som det var förut? Man undrar varför man inte njöt av tiden man levde i just då. Undra om jag kommer titta tillbaka på det här året i usa och känna att jag verkligen saknar detta och att jag verkligen borde tagit vara på tiden ännu mer och leva i nuet. Så därför ska man leva var dag som om det är den sista.
Försöka stänga av alla jobbiga tankar som snurrar ständigt i huvudet, såsom; Vad vill jag bli när jag blir stor, vad ska jag plugga till, när ska jag börja plugga, vad ska jag göra när jag kommer hem mm..Usch, ibland blir man bara helt knäpp av att man inte vet någonting. För just nu känns det bästa svaret till de flesta frågorna som; Jag vet inte.

Nu ska jag faktiskt ta och sova och drömma konstiga drömmar som jag gjort de senaste dagarna. I lördags morse så hade jag sagt till Malin; Nu är jag på stundentfest, bara så du vet. Haha, sen drömde jag vidare om vår stundentfest i Florida. Inatt födde min värdmamma barnet förtidigt så att vi kunde inte åka till florida och barnet var så litet så de gick omkring med det i handflatan. Det är då konstiga saker man kan drömma om, men väldigt roliga saker.

Grattis Emelie på 20årsdagen! Ha en toppendag.

Night Night, Sleep tight.

I.